Спецакция в Ямбол, претърсват автокъщи, морги, къщи

Заловен е иманяр с ценности в дома му
2 юли 2020 14:55,
10
Спецакция в Ямбол, претърсват автокъщи, морги, къщи
Снимка: БГНЕС

8 човека са задържани в Ямбол при специализирана полицейска операция срещу битовата престъпност. Проверени са 658 лица и 426 пътни превозни средства.

Още по темата

Едно лице е задържано за извършена кражба на мобилен телефон. Извършени са проверки на 25 обекта - автокъщи, автоморги, магазини и частни имоти.

Иззети са над 150 археологически предмети и старинни монети носещи белези на културно-исторически ценности, както и металдетектор от къща на 54-годишен мъж.

Започнати са разследвания по 3 случая за притежание  наркотични вещества, като са иззети общо 10 грама наркотична пудра(пенинака), 110 грама наркотичен чай, и 3,5 грама метамфетамин. Установени са и 3 канабисови растения с височина около 1 метър, отглеждани в частен имот в стралджанско село. Процесуално-следствените действия по случаите продължават.

В рамките на акцията са съставени 96 акта за установени административни нарушения и 17 протокола за предупреждение по чл. 65 от ЗМВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Правдолюб Ножаров преди 3 години
ЛЕЛИ, МАЛИИИИ!!!!ТО ША ДЪЙ ГОЛЯМА РАБОТАТЪЗ СПЕЦ АКЦИЯ !!!!!ДОЛУ- ГОРЕ ЗА 20 ЛВ. РАБОТА НА СУМА ТИ КУКИ И КУКИЧКИ!!!!!!КАКТО ВИНАГИ- ГОЛЯМА ЕФЕКТИВНОСТ НА ПОЛИЦИЯТА!!!!ЕДНА ТАКАВА РАЙОННА ПОЛИЦАЙКА Е ЯМБОЛ СЕ ПРАВИ , ЧЕ РАБОТИ, КАТО СИ ЗАПЪЛВА РАБОТНОТО ВРЕМЕ С БЕЗМИСЛЕНИ ДЕЙНОСТИ, НО С ПРЕДНАМЕРЕНИ УБЕЖДЕНИЯ!!!!!И НАКРАЯ- СМЯХ И ПЪЛНИ ПРОСТОТИИ!!!!!
8
1
 
2
 
! Отговори
Димов преди 3 години
От статията не се разбира-колко морги са претърсени?!? И за какво?!? Има изчезнали трупове ли? Няма връзка със заглавието...
7
0
 
3
 
! Отговори
Само отбелязвам преди 3 години
За един откраднат телефон чак пък спец акция? В Ямбол няма ли си полицаи?
6
0
 
6
 
! Отговори
Gergana преди 3 години
Глупости на колелета, Отгоре ако се започнат проверките и конфискации България ще забогатее от крадените а и затворите ще се препълнят!
5
1
 
13
 
! Отговори
500 ев преди 3 години
Това за 3,5 те грама е яко !!!Къртим престъпносттаЗа кило злато и още тон в банкноти..тишина !!
4
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе докога ще се занимават с кокошкарите. Защо не отидат при оня с пачките и кюлчетата злато. Там ше открият по интересни неща. Едно от които е пачки по 500 еврака а другото е златни кюлчета. Да провери и обръчите от фирми които на километър делкат по 6 600 000 лева. Къде е оня с каскета да се самосезира а не да ни мисли за бавно, развиващи се. Или чака ние да се самосезираме. Ама ако ние се сезираме ше стане страшно.
3
1
 
11
 
! Отговори
Грую преди 3 години
Кви са тия кокошкарски работи бе? Само пиар акции....
2
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А на бочко шкафчиту? Кога?
1
8
 
14
 
! Отговори
Анабел преди 3 години
Нямам търпение да прочета отново мозъчните напъни на дежурните форумни тролчета как прокуратурата се занимавала с два стръка марихуана вместо с нощното шкафче на Борисов :)