Кристиан, който уби Милен Цветков, иска да го пуснат от ареста

Той лежи там вече четири месеца
3 юли 2020 20:00, Нели Христова
98
Кристиан, който уби Милен Цветков, иска да го пуснат от ареста

Обвиняемият за убийството на Милен Цветков Кристиан Николов е пуснал молба до Софийския градски съд да го пуснат от ареста, където лежи почти 4 месеца, пишат "24 часа".

21-годишният не иска да присъства в залата, нито да се включи по скайп. Съдът ще решава дали да го освободи в сряда. Според Николов продължителното време на задържането му е намалило опасността да извърши ново престъпление. Освен това всички свидетели вече са разпитани и остават само експертизи, на които той не може да повлияе. Полицията е намерила и част от пешеходците, които едва не пострадаха при катастрофата

Милен Цветков бе убит навръх Великден на 19 април. Вместо да намали и спре на червен светофар, Николов се заби в чакащия пред него автомобил на журналиста без никакъв спирачен път.

Колата на водещия се завъртя няколко пъти. Цветков почина на път за болницата.

Още на място полеви тест с дрога показа, че Кристиан Николов е шофирал мощния джип след употреба на дрога. Кръвното изследване изясни и наркотиците - марихуана, кокаин, амфетамини и лексотан. Заради това и липсата на спирачен път от прокуратурата обвиниха Николов в умишлено убийство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко го е спазарил те го укриват ние купуваме локомотиви Сименс.Ясно е че германия крепи Герб като са олучава обществени поръчки на тъмно.
57
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще се укрие в Германия.
56
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А сте го пуснали, а цялата съдийска колегия по дърветата.
55
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не иска да присъства в залата, не иска по никакъв начин да участва в делото... И го пускаме.
54
0
 
32
 
! Отговори
Abv преди 3 години
От 19 април до днес са по-малко от 3 месеца, нещо математиката куца.
53
3
 
15
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Българският съд дори е подготвил и ваучер за убиеца , за да може да го ползва в Дубай. Оказва се , чер Дубай е средище на българските бандюги и крадци. От България те изнасят повече пари дори от Кире-Контрабандиста - виден комунист от БСП.
52
1
 
20
 
! Отговори
Хм преди 3 години
КристианА да си седи на топло в ареста и редовно да й се изреждат всички закоравели съседи по килия докато не се изчисти Пт наркотиците. Никакво пускане, само присъда и затвор!
51
2
 
24
 
! Отговори
baj mile преди 3 години
Вече е ясно защо се бави делото. Стана лято, хората са ба море новини много, ето например по другите медии аз не чух нищо. Кристианчо на секундата хато го пуснат ще изчезне при Божков. После ще ина някаква имитация на разскедване. Може да го осъдят задочно докато си кара кефа в Сингаюур или оае.
50
16
 
6
 
! Отговори
, делян преди 3 години
Много се извинявам, но с какво милен е повече от твоите...моите...вашите близки!За нас анонимните...потоп
49
4
 
14
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Глаеният прокурор Иван Гешев в едно интервю нарече хората като Милен Цветков "мародери". Главният прокурор Иван Гешев се зае с делото, за да докаже демонстративно на обществото, че когато решат, могат да убият всеки безнаказано, под формата на ПТП.
48
1
 
28
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Как лежи от 4 месеца в ареста тоя, който уби Милен Цветков на Великден, който беше на 19 април. От тогава са минали два месеца и половина.
47
4
 
13
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Гешев прикрива убийството. Гешев е от поръчителите.
46
3
 
25
 
! Отговори
У преди 3 години
Наркоманията и алкохолизма са кофти болести, защото увреждат мозъка и човек губи точна преценка за почти всичко. Тоз може и да не осъзнава все още какво е направил и да си мисли че е гледал катастрофата на кино. Чака мама да купи пица и му донесат папу. Ако не успеят да го измъкнат, чак след 2-3год ако се изчисти от химията ще разбере защо са го затворили.
45
19
 
14
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Президентът Радеф лично щял да съпроводи малдежът-убиец до Терминал 2. Даже Десислава Радева му е купила билета за самолета вече. Президентството много уважава убийци, предатели, милионери - на всичли им осигурява невинност.
44
2
 
27
 
! Отговори
Hdjshd преди 3 години
Ако това *** го пуснат и ние като народ продължаваме да си пишем във форумите, вместо да сме на площадите. Това означава, че ние не сме нация или народ, както ни каза министърът ТОЛУПИ.
43
1
 
26
 
! Отговори
ля ля преди 3 години
този мерзавец има късмет че аз не съм на власт!!! бащичко!!!
42
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами ходи да живееш във федералния щат Тексас. Ама помни, че не си безгрешен. Да не се окажеш и ти с някоя и друга присъда.
41
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само на мен ли ми прави впечатление, че много прилича на Миню?
40
2
 
39
 
! Отговори
Пижо преди 3 години
А го пуснат от ареста, а е на Терминал 2. Мама вече го чака там с еднопосочен билет за ЮАР, примерно. Този филм сме го гледали.
39
0
 
26
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До Анонименкойто и да е Милен Цветков,важното е,че беше УБИТ от тая о,трепка!.."Нямам повече въпроси"..утре,ако не дай Боже тоя същия,пуснат "под гаранция",или негов КЛОНИНГ прегази ТЕБ на червен светофар,нема да можем дори и да попитаме:-"Много се извиняваме,но кой е анонимен?"..