Кристиан, който уби Милен Цветков, иска да го пуснат от ареста

Той лежи там вече четири месеца
3 юли 2020 20:00, Нели Христова
98
Кристиан, който уби Милен Цветков, иска да го пуснат от ареста

Обвиняемият за убийството на Милен Цветков Кристиан Николов е пуснал молба до Софийския градски съд да го пуснат от ареста, където лежи почти 4 месеца, пишат "24 часа".

21-годишният не иска да присъства в залата, нито да се включи по скайп. Съдът ще решава дали да го освободи в сряда. Според Николов продължителното време на задържането му е намалило опасността да извърши ново престъпление. Освен това всички свидетели вече са разпитани и остават само експертизи, на които той не може да повлияе. Полицията е намерила и част от пешеходците, които едва не пострадаха при катастрофата

Милен Цветков бе убит навръх Великден на 19 април. Вместо да намали и спре на червен светофар, Николов се заби в чакащия пред него автомобил на журналиста без никакъв спирачен път.

Колата на водещия се завъртя няколко пъти. Цветков почина на път за болницата.

Още на място полеви тест с дрога показа, че Кристиан Николов е шофирал мощния джип след употреба на дрога. Кръвното изследване изясни и наркотиците - марихуана, кокаин, амфетамини и лексотан. Заради това и липсата на спирачен път от прокуратурата обвиниха Николов в умишлено убийство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
36
 
! Отговори
мак преди 3 години
Според мен не би трябвало въобще да има право на пускане, убиец с утежняващи обстоятелства. Дано не се намери съдия да го пусне, предлог винаги ще се намери, особено ако майката плати на когото трябва.
37
1
 
29
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
във всяка ПРАВОВА държава,това *** щеше да бъде осъдено и да излежава присъдата си на третия ден!..Но какво става из нашата Подопечна Територия?...."прокурори",и то ГЛАВНИ, запрятат ръкави и с гръмки слова демонстрират своя ентусиазъм.....За съжаление,ПО ПРАВИЛО,става нещо,което народа ни е дефинирал като "поговорка":..-"Тръгна като Аслан,върна се като по/с..ран"..
36
33
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много се извинявам за въпроса си, но Кой е Милен Цветков??
35
1
 
22
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
та в такъв случай би ли отговорил на въпроса:-Как за ДВА месеца и 20 дни "полирания" "не е успял" да събере достатъчно доказателства за да изправи *** пред съда?При условие,че случая е ЯСЕН ДО БОЛКА?!..-Кого се опитва да ИЗМЪКНЕ "Каскета 1"?
34
0
 
18
 
! Отговори
Ннн преди 3 години
Иска да го пуснат , за да си смени пола...Вече му харесвало да е жена...
33
2
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До До просотопросто цитирах написаното в статията,умнико!ако някой има проблем с времето,то не съм аз!и като направи "точната корекция":-Как тя /корекцията ти/ "променя" СМИСЪЛА на написаното от мен?!
32
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви 4 месеца???От Великден са минали 2 месеца и 20 дни
31
1
 
10
 
! Отговори
До просото преди 3 години
имаш сериозни проблеми с времето. Не само с него де.
30
2
 
31
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
за ЧЕТИРИ МЕСЕЦА "Полирания" не успя да събере достатъчно доказателства да изправи тая *** пред съда!!!!При положение,че цяла България видя видеото с УБИЙСТВОТО!!!!!..ЗАЩО?!...Най-обикновена НЕКАДЪРНОСТ,или отиграна милиционерска схема за ПРИКРИВАНЕ НА ИСТИНАТА?!ще се осмели ли некоя "мисирка" да му зададе такъв въпрос?
29
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мама плати ли на гърбавите за свободата ти вече, дребен смъркач
28
0
 
11
 
! Отговори
АНОНИМ преди 3 години
Ами нали на експертизите може да се повлияе?!
27
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Друсан ***. Искал при мама. Мястото му е в черноморски кофраж на хотел
26
8
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
не ви прави впечатление,нали,че гешефтеф,който при всички други случаи не пропуска да "уточни" че задачата на главния прокурор е да.."Координира работата на прокурорското стадо",в случая с това дрогирано изметче ПОЕ ЛИЧНО "наблюдението" на разследването!!!!ЗАЩО?..-Как така от "обикновен разпределител на дела", изведнъж стана толкова "СЪПРИЧАСТЕН"?!?!КОГО САЙ НАПЪНАЛ ДА ПРИКРИВА?!?!...И ДА,четири месеца,или дори четири дни "задържане под стража" си е ЧИСТ ТЕРОРИЗЪМ от страна на "прокуратори
25
2
 
33
 
! Отговори
123 преди 3 години
Пуснете го детето,да отиде да си завърши образованието,че да се върне тука да ви управлява.
24
0
 
41
 
! Отговори
доживотна присъда преди 3 години
Тоя до сега трябваше да е осъден и да излежава ДОЖИВОТНА присъда, а той с претенции да го пуснат. Гешев добре да знае, че носи лична отговорност ако този *** УБИЕЦ не получи най-сурово наказание. Вече на всички българи им писна от корумпираната съдебна система и прошка няма да има.
23
0
 
38
 
! Отговори
ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР преди 3 години
За такива убийци!!!!!!!
22
0
 
17
 
! Отговори
Някой си преди 3 години
Не коментирам по никакъв начин фактите, но "списвателя" би могъл да провери поне колко е времето от произшествието до момента на статията. Ако разбира поне малко от математика би се изненадал от уменията си. А ако се беше явил и на матура, със сигурност би се изненадал от резултата накрая
21
0
 
18
 
! Отговори
Размисли и Пасти преди 3 години
Най вероятно ще има Голям Цирк със така наречената Съдебна Система - след клипа 2020 с автомати наркотици и жрици на любовта с едно гадно кълчондрене тип "арабски баби" и блеене на жалък рапър и то в Съдебната палата и то не къде да е --а в София !! и То само за 800лв !!! Най Голямата палата,,,-- и ми идват едни размисли -дали ще го освободят като невинен ??
20
0
 
19
 
! Отговори
да,да ама не преди 3 години
До Анонимен 13 На Миню Стайков братчедката скоро ще е гола като овчарска тояга! На Миневи конфискуват имущества за 139 милиона лева! И нея няма да пропуснат!
19
2
 
10
 
! Отговори
Шоуто на ГешевТ преди 3 години
.....А пари имаш ли?