Кристиан, който уби Милен Цветков, иска да го пуснат от ареста

Той лежи там вече четири месеца
3 юли 2020 20:00, Нели Христова
98
Кристиан, който уби Милен Цветков, иска да го пуснат от ареста

Обвиняемият за убийството на Милен Цветков Кристиан Николов е пуснал молба до Софийския градски съд да го пуснат от ареста, където лежи почти 4 месеца, пишат "24 часа".

21-годишният не иска да присъства в залата, нито да се включи по скайп. Съдът ще решава дали да го освободи в сряда. Според Николов продължителното време на задържането му е намалило опасността да извърши ново престъпление. Освен това всички свидетели вече са разпитани и остават само експертизи, на които той не може да повлияе. Полицията е намерила и част от пешеходците, които едва не пострадаха при катастрофата

Милен Цветков бе убит навръх Великден на 19 април. Вместо да намали и спре на червен светофар, Николов се заби в чакащия пред него автомобил на журналиста без никакъв спирачен път.

Колата на водещия се завъртя няколко пъти. Цветков почина на път за болницата.

Още на място полеви тест с дрога показа, че Кристиан Николов е шофирал мощния джип след употреба на дрога. Кръвното изследване изясни и наркотиците - марихуана, кокаин, амфетамини и лексотан. Заради това и липсата на спирачен път от прокуратурата обвиниха Николов в умишлено убийство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
23
 
! Отговори
Реалист преди 3 години
Не и преди да си е намерил любовник в затвора!
17
0
 
34
 
! Отговори
Дзъ преди 3 години
Мама има пари ... пуснат ли го - платила е!
16
0
 
27
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
То дитету на Лъчо само се е возило -малко надрусано ама .... Сигурно е пеело песента Гази Гази!!
15
0
 
25
 
! Отговори
аноним преди 3 години
Сигурно е омалял да върти кючеци на мераклиите!
14
26
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не го е убил бе ,тоя си беше аут още преди 20 г беше луд.
13
1
 
46
 
! Отговори
Петко преди 3 години
Какви 4 месеца от 20 април... ***...
12
3
 
32
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 3 години
С какво синчето на Лъчо Мозъка, приближен в престъпните схеми на ГЕРБ до Бойко, е по-различен от всеки подсъдим, че да го пускат ?!! Пак ли законите ще важат само за нормалните хора в тази клоака ?!!
11
1
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пуснат ли го,той няма друг шанс ,ще избяга в чужбина. Мама има пари,ще започне някъде друг живот,под друга самоличност....
10
1
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той и Милен Цветков искаше да живее, ама Кристиан не му остави шанс.
9
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
пуснете го та маминка да го прати зад граница в някоя екзотична дестинация ,я Южна Африка или Мадагаскар ,където "треперят" от родното правосъдие такива като братя Галеви ,Маргини,Веска Меджедиева -последната надали надали ще я помнят младите ,че даже и сегашните съдии ....крадлива банкерка ,приватизаторка отмъкнала милиони от наивници в зората на прехода !!!
8
1
 
45
 
! Отговори
Хм преди 3 години
Я да сметнем. Почти 4 месеца викаш. 19 април - 19 май - 19 юни ... два месеца и нещо ги изкарвам. ООО то щом така ти се струва, че тече времето 20 те години, които заслужаваш ще ти се видят цяла вечност. Горканчо.
7
1
 
51
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Ама пуснете го детето-какво толкова е направил?? Убил един джурналист и на косъм още няколко десетки се разминали -Ами то Детето не иска да го съдят!! Това задължително ли е ?? -Боже Господи в каква Държава живеем ?? Пуснете го имидиатли и му дайте един джип за да може да кара с 200 и да пее Корона Чао!!--Та майка му горката е Бедна !! --ами детето на Лъчо Вертуто- та Лъчо се отказа от него -то е дете направено от съседа -Не е неговото!!
6
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви 4 месеца?? Та то няма и 3 даже, я смятайте!
5
2
 
42
 
! Отговори
Вальо преди 3 години
Пускайте го, мама ще му купи друго Q с което да гази хората!!!!!!!
4
2
 
43
 
! Отговори
SS преди 3 години
ПУСНЕТЕ ГО МОМЧЕТО БЕ ЧОВЕК Е УБИЛ НЕ КУЧЕ.ДРОГИРАН БИЛ,АМИ ОТКЪДЕ ДРОГА БЕ? НАЛИ РОДНАТА ПОЛИЦИЯ НИ ПАЗИ?.ТО ЗА УБИЙСТВО НА КУЧЕ,ПОВЕЧЕ ШУМ СЕ ВДИГА И МИТИНГИ СЕ ПРАВЯТ.
3
1
 
4
 
! Отговори
s kolko km e karal? преди 3 години
s kolko km e karal?
2
2
 
33
 
! Отговори
тигъра преди 3 години
Наглец!!!
1
2
 
54
 
! Отговори
x преди 3 години
Мирише ми на командировка в Софийския Централен Затвор От мен един съвет килия 213, втория етаж, Южното крило. При бай Ставри познавам го лично Човекът е строг! Но справедлив. Много обича майтапите. Вие сте млад, ще излезете запазен