"Черно-бяла" фиеста, в Пловдив празнуват трофея

С шествие по улиците показаха Купата на България
Обновена: 6 юли 2020 21:20 | 6 юли 2020 21:20, Веселина Йорданова
13

Пловдив празнува. С шествие по улиците на града показват Купата на България, спечелена от футболистите на "Локомотив" (Пловдив).

Трофеят, който футболистите спечелиха на 30 юни, е в Пловдив. За втора поредна година спортисти, треньори и фенове тръгват на черно-бяла фиеста по улиците на града, този път обаче при засилени мерки за сигурност.

Здравният министър за пореден път призова за разум и спазване на противоепидемичните правила. "На базата на един критичен анализ на ситуацията да намалят до минимум масовите мероприятия, защото забелязваме, че след масови мероприятия заразените се увеличават", коментира Кирил Ананиев.

И ако след мача срещу ЦСКА футболистите си тръгнаха с Купата, а организаторите получиха солидна глоба в размер на 3 000 лева за нарушаване на правилата, днес дистанция и маски - има. От общината в Пловдив заявиха, за Bulgaria ON AIR, че ще следят за това при срещата с кмета на града Здравко Димитров футболистите задължително да са с маски и да спазват дистанция.

"Най-големите фенове са тези, които са създали всичко това. Тази купа е по-трудно спечелена, защото победихме силни отбори", каза президентът на "смърфовете" Христо Крушарски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Честито на цял Пловдив за извоюваната купа, напълно заслужена ! Унизиха категорично Литекс , сега им е време да празнуват, желая им още много успехи!
8
1
 
2
 
! Отговори
Т.Петков преди 3 години
И защо трябва да се събират толкова много хора на едно място - да разлира се, за да се изкефят на нещо си и събирането им да допринесе за още заболели от коронавирус, вкл. може би и за още смъртни случаи. Къде останаха думите на премиера, че ако не се спазват правилата, стадионите отново ще бъдат затворени за феновете....Празни приказки, но думите отлитат...
7
2
 
3
 
! Отговори
Кво толкова преди 3 години
Даже не разбрахме, защо е цялата олелия.Сякаш, че националният е на полуфинал на световното. Просто купа. Тази година ще са те, догодина други.
6
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 4 Футболистите на Лудогорец станаха за 9-ти пореден път шампиони оня ден и нито викаха, нито крякаха, а тия се посрахааа щото вдигнали невзрачната купа на тоя турнир. Наистина жалка пловдивчанска история!
5
1
 
5
 
! Отговори
Ааа преди 3 години
цесекарчета...Боли,а? А завистта съкращава доста човешкия живот. Завиждайте!
4
0
 
5
 
! Отговори
Много знайко преди 3 години
След купона идва вироса момчета дръжте се (ваш доцент Мангов))
3
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия сякаш са спечелили ШЛ. Голяма радост, голяма прoстoтия! Жалка история!
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А пък Западните Балкани сега кой знае как ни завиждат и искат и те като нас.
1
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
а не може ли да си я заврат