Самоубилият се в Слънчев бряг е на 39 г., криминално проявен

Любовен скандал с 28-годишна довел до фаталното решение
33
Самоубилият се в Слънчев бряг е на 39 г., криминално проявен
Снимка: БГНЕС, архив

Откритият труп в такси в "Слънчев бряг" е на 39-годишен криминално проявен софиянец. Мъжът се е самоубил в купето на автомобила, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас.

Още по темата
Установено е, че мъжът е имал неуредени междуличностни взаимоотношения с 28-годишна жена от София.

Тя е пристигнала преди около седмица в курорта, за да работи, като се настанила в квартира в сграда "Перла".

Вчера мъжът е наел квартира в Равда. Между двамата е имало скандал. Тази сутрин мъжът се е самоубил чрез прострелване в областта на дясното слепоочие с преправен газов пистолет.

Сигналът за инцидента е подаден около 5,30 часа тази сутрин. Таксиметровият автомобил е бил паркиран в района на супермаркет "Магнит".

Тялото на мъжа е откарано за аутопсия в отделение "Съдебна медицина" при УМБАЛ - Бургас. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един "криминално проявен" по-малко.
26
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мъртвеца винаги е виновен в БГ!Е в краен случай криминално проявен!Където е стъпил Сталин след войната е така!!!!!
25
0
 
0
 
! Отговори
Саксофонов преди 3 години
Според мен, не е трябвало да стане това.
24
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той е стар познайник на СДВР. Преди време имал подобен инцидент с бивша приятелка - също пpocтитyткa. И тогава насочил газов пистолет и стрелял по нея. Има дебело криминално досие. Трупът му ще бъде изследван и за наличие на наркотици.
23
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той е стар познайник на СДВР. Преди време имал подобен инцидент с бивша приятелка - също ***. И тогава насочил газов пистолет и стрелял по нея. Има дебело криминално досие. Трупът му ще бъде изследван и за наличие на наркотици.
22
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Подобна майсторка е и приятелката й. Двете пресметнали, че нямат нужда повече от господар. Това докарало Пламен до нервен срив, затова си теглил и куршума.
21
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От доста време Пламен бил техен сводник на територията на Южното Черноморие и той ги предлагал на клиенти. Двете жрици на любовта обаче от известно време били доста задобряли в професията и предприели драстични мерки за освобождаването си от сводника, който ги вкарал в бизнеса. Те си направили самостоятелни профили в сайтове за секс услуги. Сюлея, например, струва 100 лева за час  така е обявила в сайта Адам и Евa. Слоганът й е: За искащи и можещи.
20
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По първоначални данни самоубийството е било заради несподелена любов към 28-годишната Сюлея Сюлейманова. Тя имала 3-годишно момиченце от него, което обаче и досега не било припознато. Сюлея и нейна приятелка са били настанени от близо седмица в сграда Перла, на чийто партерен етаж е магазин Магнит. Снощи Пламен е имал среща с двете жени, при която е възникнал бурен скандал. Темата обаче не била любовна разлъка, а бизнес, свързан с продажба на телата на двете жени.
19
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Софиянецът е стар познайник на органите на МВР. От години лятно време държал *** на територията на Слънчев бряг. Пристигнал за настоящия сезон вчера и се настанил в евтина квартира в Равда. Бил в окаяно финансово състояние. Формално се цанил за таксиметров шофьор на бургаска автомобилна компания. Именно с такива автомобили из курортите разнасят *** и се правят доставки на специфични стоки по нощните заведения.
18
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
39-годишният Пламен Теменужков Кирилов от София алармира по тел. 112 ченгетата в ранните сутрешни часове, че смята да сложи демонстративно край на живота си. Той бил паркирал таксито си пред магазин Магнит в центъра на курорта. Обаждането бе в 7:00 ч. При пристигането на първата патрулка младият мъж е напуснал шофьорската седалка с пистолет в ръка и е седнал отзад. Гръмнал се е веднага в главата. Установено е, че пистолетът е преправен от газов в боен.
17
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи криминално проявен се води всеки,който е пил и кара,а после е осъден за това деяние.Ако е изтекла давност има реабилитация и тогава казват познат на полицията.Абе в БГ няма да остане никой дето не е криминално проявен,па макар и самоубил се!!!!
16
1
 
1
 
! Отговори
DOSETLIV преди 3 години
Все още чакам информация - ако не име, поне инициалите на самоубилия се
15
7
 
1
 
! Отговори
Намрихте му мекото преди 3 години
Ама и вие журналятаа колко сте долниии не е истина!Бил "криминално проявен". Е и какво? Това ли е най важното да се изтъкне от цялата история? Че то към 30% от населението е криминално проявено по един или друг начин. Почти всеки истински мъж е правил глупости в някакъв етап от живота си просто само една малка част имат сблъсък с полиция и съд. Повечето минават между капките. Само най големите задръстеняци нямат никакви "нарушения". Защото те нищо не правят и са страхливци по принцип.
14
4
 
1
 
! Отговори
До амонимен преди 3 години
Избра смърта вместо да лежи в затвораЖената винаги е с превилегой ще се изкара божа крава само и само да лежи за да не и пречи
13
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само не разбрах криминалната региктрация какво общо има със това човек да посегне на живота си.
12
9
 
1
 
! Отговори
Близак на самоубилия преди 3 години
Жената му е *** от както живее с нея 7,8,9 години скараха се той спря да я търси обаче *** не спря да го търси и заплашва, че ще почне да работи с негов приятел зада го нарани Така и направи от една седмица тя е с негов личен шофьор около 60 годишен който я возеше по адреси. Пламен престигна здобриха се обаче разбра истината естесвено я преби. Тя се обади полиция и каза, че той я кара да простутуира на сила полицията престигна, той заключи колата и избра да се самоубие
11
6
 
4
 
! Отговори
хаха преди 3 години
До Анонимен номер 5 "Уж бандит, бабаит и голям тарикат"Ми аз никъде не видях да пише нито едното от трите... Колкото до "криминално проявен"- това не означава мутра, ти може да си откраднал едни чистачки и акумулатор като 18-годишен но си оставаш форевер криминално проявен за милиционерите, а това не пречи същевременно и да си най-голямият льольо...
10
1
 
9
 
! Отговори
До 9 преди 3 години
И как разбра, че е бил МЪЖ?Самоубийството не е изход от каквото и да било.Да се самоубиеш заради жена, не те прави мъж. Да приемеш, че някоя жена не желае да бъде с теб, че няма вече чувства и т.н., това те прави МЪЖ.А, обобщението ти за жените е меко казано нелепо.Има свестни жени, както и свестни мъже. Има и жени, с които е по-добре да не се захващаш, както и такива мъже.
9
9
 
2
 
! Отговори
БГ преди 3 години
До АнонименЦял живот се опитвам да бъда против твоята версия за жените, но те насила ме карат да я приема. Ален Делон има една мъдра мисъл "Жените са необходимо зло". Изключително трудно е да попаднеш на нормална жена, която да ти е вярна в днешно време. Жалко за човека, въпреки че е бил криминално проявен, явно е бил и Мъж !
8
7
 
8
 
! Отговори
На пилона преди 3 години
Няма туристи-няма кинти ,няма кинти-няма любов...