19-годишен даде 7500 лв. на врачка да каже кои са родителите му

Измамницата е установена и задържана
23
19-годишен даде 7500 лв. на врачка да каже кои са родителите му
Снимка: БГНЕС

Полицията в Камено задържа 21-годишна жена от Игнатиево, измамила младеж от Камено, представяйки се ясновидка, съобщават от Областната дирекция на МВР в Бургас.

Задържаната е обещала на младия мъж, че чрез своите способности ще успее да му разкрие кои са биологичните му родители.

Така за времето от 16 до 26 юни двамата контактували по интернет, като на няколко превода момчето й изпратило общо 7500 лв.

Врачката обещала, че с различни ритуали може да открие биологичните родители на младежа.

След като е задържана измамничката направила пълни самопризнания и върнала получената сума.

Работата по цялостното документиране на случая продължава от служители на Районно управление Камено.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
3
 
! Отговори
До 6 преди 3 години
Браво, така трябва. Няма осиновен, който да не го е разбрал, даже и да е на 50 години. Съдбата понякога си прави странни шеги с хората. Съседка на свекърва ми научи на 19 г., когато осиновителите разбраха, че за малко да се омъжи за брат си. Шок и ужас, и вече пенсионерка си остана огорчена, че са я лъгали.Забравете за остатъка от онова време за фалшивия морал - сакън да не се чуе, че момата е родила, или че детето е осиновено. Отгледал си дете - поклон.
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наистина има много, много прости хора в държавата. Живея до една "врачка" и наблюдавам колко много народ идва и доброволно си плаща за услугата-врачуване. Хора на пръв поглед нормални, със скъпи коли, т. е. би трябвало да са с някакъв умствен капацитет. Чакат и дремат с часове, за да им бъде врачувано. Гледам и недоумявам колко трябва да си ***, за да си губиш времето с тъпотии и накрая да си платиш на една неграмотна врачка, за да те поизлъже.
11
2
 
4
 
! Отговори
Помислете отново преди 3 години
От къде момчето има 7500 лв не е ваша работа! Само ще ви кажа, че никак не му е лесно когато е разбрал че е измамен. Ще има проблем с това цял живот. Ще го помни дълго и ще му пречи. Дано се оправи и забрави бързо. Нищо чудно тая измамница да му е завъртяла и главата
10
2
 
3
 
! Отговори
И как 19 годишен преди 3 години
Има 7500 лева?
9
3
 
4
 
! Отговори
Помислете преди 3 години
Като чета коментарите разбирам колко сте извратени и ненормални. Защо всички нахойквате момчето? Детето има болка в душата и търси отговор на нещо важно за него. Явно няма друг начин. А една 21 годишна, повярвайте за пари какво ли няма да направи и като е разбрала кахърите му се е възползвала. Младите моми в БГ търсят само лесните пари. И никой не им казва нищо. Ето това е проблема, за мен момчето е добро и доверчиво и няма никаква вина. Виновните са който лъжат, не тези който са повярвали!
8
0
 
7
 
! Отговори
Ужас бг преди 3 години
Много изглупя нацията и айкю-то падна драстично, явно пътуваме с бясна скорост към Четвъртия Свят.
7
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-странното в тази история е,че Народната милиция е разкрила гадателката и тя е върнала парите. Бразилски сценарий.
6
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам кои са, но имам усещането, че не са особено умни.
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
8 бона не са малко пари но не са кой знае каква сума че да не могат да се съберат за 2 години примерно
4
3
 
25
 
! Отговори
Синя лампа преди 3 години
Тоя младеж отде ли има такава внушителна сума? Щом в тийнейджърските години има по 8 бона, колко ли би натрупал като поотрасне? Готов ГЕРБер е, Боко да го взима в партията
3
2
 
33
 
! Отговори
ммм ..! преди 3 години
Моят осиновен син знае за факта, че той е ... осиновен; знае къде се намират родителите, братята и сетрите му, но той не проявлява интерес към тези неща.В същото време аз нямам нищо напротив те да идват в нас, има къде да отсядат.Със съпругата ми ние сме широкоскроени хора, няма какво да крием от него ...... но само той си знае какво му е душата, за това, че именно той е бил даден през 2003 година са пълно осиновяване в ...!Да е жив и здрав.
2
0
 
39
 
! Отговори
Жоро преди 3 години
Едно не мога да разбера - защо тази жена я арестуват, а всички телевизионни магове, гадатели, врачки, ясновидци и т.н. си работят необезпокоявано в национален ефир?
1
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали знаете... докато има балъци ще има и тарикати :) интересно ми е само...как и къде се намират ТОЛКОВА глупави хора като въпросния младеж... и аз харесвам лесните пари :))