Спецпрокуратурата влезе в сградата на Президентството

В акцията участва и СДВР
Обновена: 9 юли 2020 12:07 | 9 юли 2020 10:23, Александър Попов
237

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Виж други галерии »

Прокурори от Специализираната прокуратура и униформени от СДВР влязоха в сградата на Президентеството.

Още по темата
Минути преди 10 ч. в двора на Президентството влезе микробус на Бюрото на защита към прокуратурата на Република България. На другия вход на Президентството пък има 3 автомобила на СДВР.
 
Акцията е свързана с разследване, което се води, засега няма информация от институциите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


237
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
196
2
 
4
 
! Отговори
незнайко преди 3 години
НЕ СПЕТЕ СОФИЯНЦИ ЗАЩИТЕТЕ ДЕМОККРАЦИЯТА ИЗЛЕСТЕ ТАЗИ ВЕЧЕР И ДОКАЖЕТЕ ЧЕ СТЕ СВОБОДНИ ХОРА А НЕ --***
195
2
 
4
 
! Отговори
Цензура преди 3 години
Съдебната палата и прокуратурата стават само за извратени клипове.
194
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес президента спечели втори мандат,а шайката ще д.ха супата.
193
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Май, вожда Винету и неговите Меринджеи многу съ съ разсърдили на Шамана РадеФ!?Е, кой изиди Бизоня на Вигвамъ?Кой *** направи на Суджук?Кой изпи Огненатъ вода?
192
10
 
4
 
! Отговори
БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ преди 3 години
Този шмуг*льо - Руменчо какин Десиславин , този плямпащ с предихание и подскачащ по чукарите , този що не се вземе " у ръце " ???
191
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички пред президентството!Да защитим президента от хунтата!
190
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ХУНТА ! За да скрият срама на един , се води компроматна война срещу цяла институция !Това е срамно , но за тях е гордост ! Показват какво могат , но срамят цял един народ пред света !Вече ни дойде прекалено много , хора , събудете се и осъзнайте какво ни чака тепърва !
189
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименОт кога се приемат за истина твърденията на адвоката на мафията - доковска??? За нея няма нито един виновен от тези, които защитава, стига да има милиони за да и плаща стохилядните хонорари. Има съдебно решение, и маститото адвокатче-доковска много добре знае, че съдебните решения са задължителни, и може да се атакуват само в съда, ако не са окончателни. Всичко друго е адвокатски лъжи и скъпо платен PR.
188
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А, Спец прокуратурата кога ще извърши проверка на "ШкаФето" на нашту Винету??????Щоту Бг е Парламентарна република и упавлението на държавата и държавните ни институции се осъществява и контролира от Министерския съвет, тоест, от Винету!А, Президентската ни институция изпълнява изключително представителна функция!
187
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Военна прокуратура и ДАНС са влезли в президентството, с решение на военен съд, там са арестувани са двама съветници на радев, в провинцията още един, изнесени документи. ***, от кога гл. прокурор нарежда на съда, камо ли на военните съдилища????
186
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
адвокат по наказателни дела Даниела Доковска:"В нито една цивилизована държава не е възможно въоръжени лица да окупират президентството. Това е брутално оскверняване на институцията и държавността. Това е нашествие на варвари."
185
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До хазаинНе, днес резидента спечели импийчмънт!
184
3
 
29
 
! Отговори
хазаин преди 3 години
Днес Президента Радев спечели втори мандат.
183
10
 
3
 
! Отговори
пенсионер преди 3 години
До Анонимен-167''...хитлера е издънкаджия и нека да си отговаря където трябва. Защо радеф го защитава неистово''-ако се замислиш малко,ще разбереш,че това за което обвиняват ''хитлера'',не може да стане без знанието на Резидента!
182
7
 
2
 
! Отговори
пенсионер преди 3 години
До Анонимен-167До-167''.... хитлера е издънкаджия и нека да си отговаря където трябва. Защо радеф го защитава неистово?''-явно го е страх,да не започне да говори за далаверите в президентството.Ако се замислиш малко,ще разбереш,че това за което обвиняват П.Узунов,не може да се случи без намесата на Резидента!
181
3
 
18
 
! Отговори
gogo преди 3 години
Къде са умните и красивите спът ли ? Държавата се ръководи от триумвират-Доган,Пеевски,Борисов.Харесва ли ви?Къде са "умните и красивите"?
180
3
 
15
 
! Отговори
Идеалист преди 3 години
Тази акция прилича на онази със съдията, който пусна Николай Малинов да отиде в Москава. Акция по типа на Цветан Цветанов, който съсдаде сегашната система за репресии. Атакува се Президента, който е едиствения защитник за правните принципи и справедливост в България. Авторитетът му непрекъснато ръсте. Онова, което каза преди месеци за Ковид 19 се сбъдва и сега Борисов го изговаря като своя теза. Президентът е на 3 пъти скор. на звука пред каскети и управляващата шайка.
179
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А дебелата Лили,която открадна стотици милиони от магистрали и саниране,защо я скрихте в Брюксел и никой не смее да я пипне?Колко ли чекмеджета е напълнила?
178
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Претърсват офисите на съветника и секретаря на президента за доказателства за търговия с влияние.Търговия с влияние няма само в спалнята с пачките и златото.Навсякъде другаде има.Толкова е долно!Срам ме е от вас!И от тия,които гласуваха за вас!
177
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бо-клу-ци!!! С кас-ке-ти!!!