Задържан е българин, осъден на доживотен затвор във Франция

Той извършил убийство, опит за убийство, изнасилване
9 юли 2020 19:10, Елка Василева
10
 Задържан е българин, осъден на доживотен затвор във Франция
Снимка: архив, БГНЕС

Постоянна мярка "задържане под стража” постанови Кюстендилският окръжен съд за 32-годишния Олег Ч. от Пещера, осъден на доживотен затвор за извършени убийство, опит за убийство, нанасяне на тежка телесна повреда, изнасилване и незаконно проникване в частен имот. В момента мъжът излежава присъда в Бобовдолския затвор, предаде БНР.

Мъжът влязъл чрез взлом в къща във Франция, убил мъжа, след което изнасилил съпругата и се опитал да я убие и нея. До окончателното влизане на присъдата успял да се укрие и да се прибере в България.

Към момента обявеният за международно издирване български гражданин се намира в затвора в Бобов дол, където изтърпява наказание лишаване от свобода за срок от 9 години – за блудствени действия – присъдата е на съда в Гоце Делчев.

Определението на Окръжния съд Кюстендил, с което по отношение на Олег Ч. е взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ след издадена Европейска заповед за арест от Франция, подлежи на обжалване пред САС, в 3-дневен срок. Предстои образуването на дело, с което съдът да прецени дали да допусне изпълнение на Европейската заповед за арест.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
18
 
! Отговори
. преди 3 години
Тоя няма да е грешка ,направо олово в тиквата и го търкаляйте в гроба, такова не трябва да диша.
7
2
 
4
 
! Отговори
До 4: преди 3 години
Нищо от това, което твърдиш не е истина.Отивай в психиатрията на лечение.Да не говорим, че няма нищо общо с темата от статията.Имаш проблеми с писането и правиш елементарни грешки, които е трябвало да бъдат коригирани в основното училище.
6
11
 
7
 
! Отговори
Олег от Пещера преди 3 години
Ще да е от гуптите и синтите, основни избиратели на Радеф и бсп-комунисти. Скоро вицето ще го амнистира
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Задържан е човек, който изтърпява наказание в затвора .... сега ще го задържат под стража и ще го вкарат в ареста. Вчера може би е утре на Венера.
4
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При соца. Разводите се дава скоростно. Поискаше ли някоя жена развод . Веднага и се разрешаваше. Партииното / БКП/, ПростСъюзното, Кварталното ръководство, заставаше на желанието на жената. А ако беше и Дашна , желанието и се изпълнява тутакси. Статистиката показвале ,че виновните за многото разводи бяха, шофьорите, кръчмарите и Запада / подронващ морала/ Междо другото Запада отчиташе малък % разводо. И обратно най гокям % имаше в СССР и ГДР
3
1
 
5
 
! Отговори
Да преди 3 години
г н и е
2
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква гaд....
1
1
 
20
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
при соца за убийство имаше смъртна присъда