Управител на кръчма уби с ритници празнуващ клиент

Пиянската свада се разразила в Свищов
Обновена: 14 юли 2020 10:21 | 14 юли 2020 10:21,
66
Управител на кръчма уби с ритници празнуващ клиент
Снимка: БГНЕС

38-годишен мъж от Свищов е обвинен за смъртта на 45-годишен свой съгражданин. В хода на разследването са събрани данни, че на 12 юли тази година в заведение в Свищов той умишлено е причинил смъртта на по-възрастния мъж. След доклад на материалите в прокуратурата е привлечен като обвиняем, задържан е за 72 часа, съобщиха от полицията.

Още по темата

Драмата се разиграла в събота вечерта, когато в механата празнували баща и двамата му синове, заедно с приятели. Мъжете са зърнопроизводители и поливали края на жътвата. На съседна маса се забавлявали компания от млади дами.

След като посетителите в кръчмата пийнали, започнали закачки, които прераснали в свада. Семейството решило да си тръгва, но докато плащали сметката, започнал юмручен бой между сина на стопанката на заведението и бащата клиент. Той бил повален на земята, след което един от синовете му влязъл в спор със собственичката, която също била набита.  Един от синовете на проснатия на земята баща се навел над него да провери какво е състоянието му.

Той получил два удара в лицето с крак от младия управител на кръчмата. Ритниците се оказали фатални и клиентът издъхнал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
18
 
4
 
! Отговори
МЕЧО ПУХ преди 3 години
Убиват се, самоубиват на никого не му пука за психичното здраве на българите,всички показват колко са силни.Колкото повече,толкова повече.В зората на демокрацията ЖЕЛЬО ЖЕЛЕВ каза - осем милиона са много за малка България, трябва станем три милиона. Желанието му се сбъдва.УМЕН ЧОВЕК. Някой помни ли това?
31
1
 
27
 
! Отговори
David преди 3 години
Най-объркано представената случка. Като се говори за две действащи лица следващото изречение не може да не пояснява кой кого удря. Не може да започва с "той", а с "бащата", "последния" .. След това кой кого е ударил, сина се навел, кой получил ритници сина? Нали бащата е пострадал? :)
30
1
 
26
 
! Отговори
no name преди 3 години
Описанието кърти..... мега нелепа история...
29
1
 
11
 
! Отговори
??? преди 3 години
Вчера тази новина я имаше по всички сайтове,по добре написана
28
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
САЩ затварят кръчми те, а ние ги отваряме?Американците берат плодовете от масовите протест, сега ги берем ние. .Поради увеличаване на заразени те с ковид, правителството да забрани протестите.
27
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ДодоКакво не разбра бе?
26
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами ще се объркате, като се мъчите да четете статията! Аз прочетох заглавието и останалото си го представих!
25
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бащата починал, след като собственика ритнал сина му в лицето....само аз ли нещо съм оглупял и се оплетох е тез обяснения, или авторът е пиян?
24
1
 
8
 
! Отговори
Киро Х преди 3 години
Гешев да си свърши работата.
23
1
 
47
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Павле, така си описал събитието, че на човек може само да му се завие свят докато чете безумното ти словоизлияние. Смени си професията, ако изобщо писането го смяташ за професия.
22
1
 
9
 
! Отговори
ПорЦелан преди 3 години
Ритнал го е по най-слабото място.
21
4
 
8
 
! Отговори
. преди 3 години
Причина за смъртта COVID-19...
20
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 4 и 5, вие сте пълни ***, с вашите изпаднали политически разбирания, и това, че за всичко са виновни БСП и ГЕРБ. Да го духат всичките им привърженици.От Свищов съм и ги познавам и двамата. Господата от банкета се напиват, цяла вечер говорят глупости на младите момичета до тях, правят им се забележки цяла вечер. При плащане на см-та, бащата удря майката на управителя (заради забележките цяла вечер) -> управителя естествено откача и... край... *** всички от ГЕРБ и БСП!!!
19
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При герб е така - беззаконие и мародерство , иначе няма чекмедже с папки!
18
2
 
35
 
! Отговори
Ясно защо!! преди 3 години
Като чета коментарите никой не си е направил труда да помисли!! Това е онази специална група производители - "зърнари" - с джиповете, майбасите, които си мислят, че както лесно получават милиони от европейски субсидии, така лесно могат да получат дамско внимание...Да се внимава с такива хора - способни са на всичко..
17
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нищо не можах да разбера. Аве вие преписвачите, толкова ли не може да напишете една новина ясно?
16
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Държавата дава такъв пример с ритниците в главите на демонстранти - хора не се заразявайте с идеята, че ритниците решават нещо! Заразявайте се с хубави неща, лошотията оставете на дургите.
15
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жътвата са я поляли. Сега и друго ще полеят....
14
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От написаното в статията почти нищо не разбрах, тези журналисти една случка не могат да опишат като хората. Както и да е. По-важното е, че такива нелепи ужасни инциденти се случват в нашата мила родина
13
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама някои клиенти наистина не се понасят!