Роми нападнаха полицаи и служебно куче с ножове и секири

Пострадали са трима служители на реда в Кюстендил
16 юли 2020 13:48, Красимир Ангелов
121
Роми нападнаха полицаи и служебно куче с ножове и секири
Снимка: БГНЕС

Трима полицаи и служебното им куче са пострадали при нападение в Кюстендил, съобщава "Фокус", като се позовава на информация на местната полиция.

Инцидентът е възникнал малко след 11.00 часа в квартал "Изток".

Полицаите, които посетили адрес в квартала за осъществяване на процесуално-следствени действия, са нападнати от обитателите на къщата с ножове, секири и метални пръти.

Служителите са с порезни наранявания в областта на крак и глава. Двама от участниците в оказването на яростната съпротива са задържани с полицейска заповед за 24 часа.

Те са известени на полицията като извършители на противозаконни деяния. На служителите е оказана медицинска помощ в кюстендилската болница.

За случая е уведомен дежурен прокурор. Работата по случая продължава Районно управление – Кюстендил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
20
 
! Отговори
интересно преди 3 години
Интересно ми е дали полицаите са реагирали по същият начин на ромуланците, както на момчетата бити за колоните на МС?За вербална агресия и цинизъм, белезници и бой до посиняване.Сега ромуланците извадили ножове, секири метални пръти и нападнали полицаите.Съразмерна ли е била реакцията на полицаите?
19
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия щом така нападат полицаи си правете сметката какво се случва с клети българи.
18
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Истински българин през махала не може да мине без да бъде пребит и окраден, а ония се шлят свободно навсякъде.
17
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гешев, ако се беше захванал с НПО-тата, заради които ромите се чувстват недосегаеми, щях да призная, че правиш нещо за България!
16
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Полицаите са пълни балалайки! Ще позволят на "джедай" да ги намушка с нож , при положение , че имат пистолети! Новината трябваше да бъде : "Трима джедаи бяха неутрализирани при неспазване на полицейско разпореждане!" И после избиват комплекси срещу протестиращи хора , които искат да си отвоюват граждански прави , които ще важат и за тях - полицаите ! Пълни не щастници са куките!
15
0
 
8
 
! Отговори
+++ преди 3 години
Не съм се смял скоро толкова на такива коментари поне българин има чувство за хумор.
14
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До славянинПроблемът е че когато полицаите не обслужват властта, се превръщат в обикновени хора и стават жертви на същата тази власт, но по друга линия. Това важи със същата сила и за ромите!
13
1
 
12
 
! Отговори
До11 преди 3 години
Да стрелят по тях ли нали ромейските организаций ще скочат и ще има пак дискриминация за всяко извършено престъпление тази дума се слага на първо място от адвокатите им и ромеите го знаят и се чувстват за нещо повече от нас
12
3
 
29
 
! Отговори
бай Миле преди 3 години
До Анонимен"радеф ги пази, все пак са му електорат"тука се объркА, както добре показа автобусния "контрапротест" на гроп, това са техния електорат!
11
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А да ги видим сега ку ките!Това не са студенти "въоръжени само с мобилен телефон!Пази Боже - истински терорист да им излезе насреща...
10
0
 
23
 
! Отговори
БХК преди 3 години
платени са от заговорника божков, за да провокира етническо напрежение, 100% е сигурно.Интересно, дали наистина е възможно в нашата мила родина, когато човек от една малцинствена група нападне милиционер, реално заплашвайки живота му, да бъде наказан както следва, по закон. Аз мисля, че това важи само за лицата от българския етнос, които за устни обиди към длъжностни лица (виж протестите) да бъдат леко поспъвани и превъзпитавани. Тези май са над закона, а ГешеФФ?
9
4
 
17
 
! Отговори
Minuvach преди 3 години
Почва се, сега ше измисли някакъв инцидент и ше се опита да отклони вниманието играейки на етническата карта, запишете си кво ви казвам.
8
0
 
23
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
до това води купуването на гласове индииците не се шегуват докато българитесамо си скандират и после ядат бои без причина разликата я виждате
7
1
 
13
 
! Отговори
До 10 преди 3 години
Ти не знаеш, но всички други знаем!
6
17
 
10
 
! Отговори
До 4 преди 3 години
За Фандъкова не знам ама фигуранта със сигурност
5
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако вместо трима полицаи и едно куче, бяха пратили три кучета и един полицай, новината можеше да има съвсем друг оттенък.
4
1
 
36
 
! Отговори
Акция преди 3 години
На такива места не се ходи със служебно куче, а със служебна глутница.
3
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези "избраха" Фандъка!
2
1
 
53
 
! Отговори
zeus преди 3 години
Ако имахме държава заглавието щеше да е: При изпълнение на служебните си задължения полицаи застреляха 10 *** (звездичките сам си ги слагам, че коригирате автоматично истинското име )
1
43
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
радеф ги пази, все пак са му електорат