Откриха подходящо приемно семейство за битото дете от Перник

Продължава търсенето на близки и роднини
20 юли 2020 13:26, Нели Христова
41
Откриха подходящо приемно семейство за битото дете от Перник
Снимка: Facebook

Намерен е подходящ приемен родител за насилваното от майка си 3-годишно момиче в Перник, съобщи за БТА Ивайла Касърова - директор на Регионална дирекция "Социално подпомагане". В рамките на деня то ще бъде настанено в приемното семейство, което е на територията на Перник. Момичето ще остане там, докато се търсят близки и роднини, съгласни да поемат грижата за него.

Още по темата


Оказало се, че малтретираното дете няма родственици в Пернишка област. Те живеели в София, Софийска област и Дупница.

Майката също не е местна, тя живеела под наем в кв. "Дараците". Бащата работел и живеел в София.

След сигнал за проявена жестокост към малко дете и публикуван видеоклип с насилие в социалните мрежи е започнато е досъдебно производство по чл. 131 ал.1 т.4 от НК. Родителите на малтретираното дете са задържани за 24 часа в полицейския арест в Перник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някои родители не разбират, че са погалени от Господ да имат дете. Въпреки тормоза детето, по пак отива към нея. Ако сте гледали клипа. Миличкото. Дано психиката му да е повредена вече. А родителите? Затвор. Отнемане на детето им. Няма роднини, няма близки, детето далече от там. Роднините не са знаели ли? Е, да са знаели.
10
3
 
0
 
! Отговори
От 7 преди 3 години
Не,не съм го гледал. Говоря принципно,ясно е,че винаги има изключения.
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 7Надявам се да не сте гледал клипа и това да е коментара Ви към него.
8
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега ще кажат, че норвежците и взели скапаното дете да се гаврят с него и ще иска пари по съдилищата.
7
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много хора обичат деца само на картинка и по филмите,но самите те нямат,не искат,и няма и да имат.Не ми се мисли какво ще става след влизането на з-на.Ще има отведени деца от семействата само защото съседът под тях е подал анонимен сигнал афектиран защото му хлопали.Ще има отнети деца,защото нямат самостоятелна стая в жилището където живеят (2 деца=2 детски,3 деца=3стаи),или защото имало мухлясал лимон в хладилника.Не се заигравайте с децата,защото тогава наистина ще тече кръв по площадите.
6
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От друга медия: "Обяснението на бащата е, че го е било страх да не му отнемат детето, но наблюдаващият прокурор ще постанови задържане за 72 часа."До колкото разбирам, бащата не е искал да е с тази сектантка и за това тя започнала да му изпраща видео клипове как малтретира детето. От страх да не му го отнемат мълчал, мълчал и накрая не издържал и публикувал видеото дори с риск да загуби детето само и само институциите да спасят детето от ку-ку майката
5
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЪъъъКак стигна до извода, че са обвинили бащата нямам идея. Бащата е обвинен защото е крил информация от предишни посегателства.
4
12
 
7
 
! Отговори
Ъъъъ преди 3 години
Откъде-накъде го дават в приемно семейство? Даа седи в сиропиталище, докато се намерят роднините. При майка насилница, изкараха бащата виновен. Що за законодателство е това?
3
2
 
23
 
! Отговори
Григор Василев преди 3 години
Милата майчица директно към Сливен.Една ефективна присъда от 7 години ще и се отрази идеално.Но задължително да работи в уранова или камена мина.
2
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пуснете една снимка на оная мъpлa да я знае цяла България
1
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво.