Какви бяха необичайните мотиви зад заложническата криза в Украйна?

Максим Кривош се оказва защитник на правата на животните
22 юли 2020 21:03, Нели Христова
9

Необичайни мотиви стоят зад заложническата криза в Украйна, съобщават от Bulgaria ON AIR.

В продължение на 12 часа 44-годишният Максим Кривош държа над 10 души на прицел в автобус в град Луцк. Органите на реда направиха множество опити да преговарят с него, но без резултат.

Мъжът е открил огън от превозното средство, хвърлил граната срещу полицията, като дори заплашил, че е поставил взривно устройство на публично място в града и смята да го детонира.

Мотивите за похищението са неясни, докато президентът Володимир Зеленски не се намесва. Държавният глава провежда 10-минутен телефонен разговор с Кривош. Тогава мъжът разкрива необичайните си искания.

Той наредил на Зеленски да използва профила си във Facebook, за да призове хората да гледат документален филм за експлоатацията на животните. Лентата е с участието на световноизвестния актьор Хоакин Феникс.

"Всички трябва да гледат филма от 2005 година - "Земляни", написа украинският президент.

Само минути след публикуването на съобщението, 44-годишният мъж се предава. Заложниците са освободени и са невредими.

Оказва се, че Максим Крювош е криминално проявен активист за правата на животните. След края на заложническата драма, Зеленски изтри видеопосланието и поздрави всички, които са помогнали за щастливата развръзка на инцидента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Американ преди 3 години
Тъnи кучкари и подобни..
6
0
 
8
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
"световноизвестния актьор Хоакин Феникс." ***, много си зле горката.
5
1
 
6
 
! Отговори
коко преди 3 години
какъв терорист беше този бе тои им се молеше да го арестуват,абе тези *** една постановка като хората не могат да направят ето тук вижте снимано е от балконhttps://m.vk/video-70187376_456249638
4
5
 
7
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
Екоталибаните няма да вирият без поддръжката на лебералите във Вашингтон и Брюксел.
3
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Екоталибанската секта трябва да се забрани и да се преследва строго от закона. Това е просто поредния пример, за това колко опасни за обществото са тези зелени социопати!
2
0
 
3
 
! Отговори
Хммм преди 3 години
Продуцентите на филма трябва да позлатят човека сега.Като си помисля, това не е лош рекламен трик. Като знаем какви са бюджетите на касовите филми, едва ли е чак толкова скъпо да се намери човек да свърши такава работа и после целия свят ще гледа филма.Аз мога да намеря в Махалата хора, които ще се навият да лежат 10 години в затвора срещу някакви 100-150 бона.
1
7
 
8
 
! Отговори
Браво! преди 3 години
Браво на смелите природозащитници, които постигнаха унищожителна победа! Сега всички украински граждани и селяни ще изглеждат филма, а и хора от цял свят също! Ще разберат истината и ще принудят капиталистическите потиснически правителства по света да започнат да опазват животните.Браво!