Орлов мост отново е блокиран, изникна нов палатков лагер

Домати и яйца по сградата на Министерския съвет
Обновена: 7 авг 2020 22:58 | 7 авг 2020 22:58, Камелия Цветанова
764

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Движението в района на Орлов мост отново е блокирано от протестиращи в 30-ия ден на антиправителствени протести в столицата. Демонстрантите отново разпънаха палатки на възловото кръстовище, след като рано тази сутрин при полицейска акция беше премахнат палатковия лагер.
Още по темата

Пространството между Ректората и Орлов мост тази вечер беше превърнато в пешеходна зона. 

Както всеки ден недоволните от властта, които искат оставките на премиера Бойко Борисов и на главния прокурор Иван Гешев, тръгнаха от Министерския съвет и стигнаха до Орлов мост.

 Правителствената сграда беше обсипана с яйца и домати.

Движението по булевардите "Дондуков" и "Цар Освободител" също беше блокирано по-рано от стотици протестиращи, събрали се в "триъгълника на властта" за поредната вечер на антиправителствен протест в София. Полицейското присъствие в района е видимо по-малко от предишните дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


764
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
546
5
 
5
 
! Отговори
Съвет преди 3 години
Премахнете ограничението на скоростта през кръстовището и протестърите сами ще се махнат
545
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Башибозукът на ГЕРБ готви арести и политически процеси.Ясна стана схемата. След сутрешното помирително кудкудякане на Фандъкова последва следобедната заплаха от шефа на СДВР, че рано утре сутрин ще бъдем размазани на Орлов мост и че цялата отговорност ще бъде наша. Т.е. готвят арести и показни политически процеси. И вече показаха как ще свидетелстват: с огромни лъжи, чисто гьобелсовски.Мутрите на Тулупа обявиха война на Гражданите.
544
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** казват,че протеста е платен,протестите в цяла Европа с/у ТИКВАТА и те ли са платени.
543
6
 
3
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
До Анонимен 572: На есен ще бъдем в Евразия? А сега къде сме. Погледни в Уикипедия какво значи Евразия. Много сте елементарни това, гербаджийските ***. Поствате г'лупости с копи/пейст и мислите, че някой ще ви повярва. Този, който ви плаща, си хвърля парите на вятъра.
542
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
571-НА ДВА МЕТРА ОТ ЧЕКМЕДЖЕТО ИМА КАСА- ЗАЩО ПАРИТЕ НЕ СА В КАСАТА А В ЧЕКМЕДЖЕТО- НЕ Е МОГЪЛ ДА ОТВОРИ КАСАТА, ИНАЧЕ ЩЯХМЕ ДА ВИДИМ ЕВРАЦИ В КАСА, А НЕ В ЧЕКМЕДЧЕ- НА ПРЕВРАТАДЖИИТЕ ЧЕСТИТО, НА ОСТАНАЛИТЕ ДА СЕ ИЗНАСЯТ В ЕВРОПА, ДО КАТО ОЩЕ ВАЖАТ ЛИЧНИТЕ КАРТИ, ДО ЕСЕНТА МОЖЕ БИ ЩЕ БЪДЕМ В ЕВРАЗИЯ.
541
8
 
6
 
! Отговори
защо ли преди 3 години
едни могат да пълнят чекмеджета безнаказано пък за други законът важал - невиждам разлика, даже краденето на европейски пари ми се вижда по-тежко престъпление от блокирането на кръстовище - така както герб оставал въпреки, че законите са погазени от управляващите, защо и протестиращите да не останат на кръстовището
540
7
 
5
 
! Отговори
ЧЕРВЕНИТЕ ХИБРИДЧИЦИ преди 3 години
АНАРХОКОМУНИЗМЪТ ПОБЕДИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ФИГУРАНТА- ЧАКАМЕ ДА ВИДИМ ДО КЪДЕ ЩЕ НИ ДОКАРА ЧЕРВЕНИЯТ АНАРХИЗЪМ, ЗАЩОТО ДЕМОКРАЦИЯТА НЕ ВИ ХАРЕСВА.
539
3
 
5
 
! Отговори
Петър Мл. преди 3 години
Станко, къде си бе?
538
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Още ли защитавате гербаджиите, които управляват заедно с ДПС??Добър вечер, селяни прости!!!
537
13
 
8
 
! Отговори
да преди 3 години
Трябва да се блокират още кръстовища в цялата държава , не само тези пред СУ, Орлов мост и пред Парламента!!Блокиране до дупка на всички възлови кръстовища в цяла България до оставката на герберити ................после нови избори................предсрочни!!
536
9
 
4
 
! Отговори
??? преди 3 години
ДПС + ГЕРБ = Вечна дружбаОще ли защитавате гербаджиите ,ДПС, Делян Пеевски- Шиши и Ахмед Доган- Сокола-бивш терорист и агента на ДС???
535
0
 
8
 
! Отговори
за ДПС преди 3 години
ДПС е незаконна и антиконституционна партия на етническа основа и трябва да се забрани веднага!!ДПС е наследник на терористичната организация "Турско национално-освободително движение"!!!
534
10
 
9
 
! Отговори
интересно преди 3 години
Тези, които леят горки сълзи как протестиращите им нарушавали правата, дали помнят протестите срещу Орешарски? Ми тогава освен подобни палаткови лагери бяха окупирани университети и учреждения точно по време на сесия. Аааааа....разбрах. Може да се окупира, но само в името на вожда Бойчин Винетутов Тиквунов. Иначе-не.
533
7
 
7
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
До Анонимен 562: Пишеш точно по гербаджийската опорна точка, браво. Напред с бат'ти Бойко към края на мандата. Но тоя път няма да го бъде.Никой не иска вече да търпи крадливата и некадърна гербаджийска дружинка. Въпрос на време е Бойко да се изнесе за пореден път по терлици от Министерския съвет.
532
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Орлов мост е окупиран от платени *** и криминално проявени елементи от агитката на ЦСКА(които най-вероятно също са платени от друг олигарх).Снощи в палатките са се продавали наркотици и се е извършвала проституция.Каква е гаранцията ,че няма оръжие и взривни вещества?Настояваме органите на МВР да спрат мобилните комуникации и интернета в района,с цел предотвратяване на атентати.И по най-бърз начин да се изчисти района от терористите.Ще подадем жалби и до ЕС за оставени терористи без реакция
531
9
 
9
 
! Отговори
някой преди 3 години
Днес към радевата чета се присъединиха и футболните фенове. Добре се вписват към алкохолиците, джендърите, веганите и наркоманчетата. Давайте братя, бранете булеварда с пейки и кошове.
530
8
 
13
 
! Отговори
НЕ СТЕ ПРАВИ! преди 3 години
Не бива толкова яростно да критикувате другаря Радев, защото, съгласете се, че той трябва да си заслужи присъдата от Военния трибунал, а тя ще бъде най-тежката...
529
5
 
10
 
! Отговори
дм преди 3 години
До БСПЗащо не се хванете за ръчички дрОгарите и не отидете в така обичаната от вас държава? Ще подскажа, не е България!
528
17
 
4
 
! Отговори
БСП преди 3 години
Малко остана до падането на хунтата на диктатора Борисов!!Кураж другари победата е близо!!
527
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интернет плъховете само църкат от дупките си!!Истинските смели хора са на улицата и барикадите!!