Откриха ли българска следа при отравянето на Навални?

Асен Агоев: Всеки, който се изправи срещу Путин, бива ликвидиран
28 авг 2020 22:30, Анисия Иванова
32

Откриха българска следа с отравянето на руския опозиционер Алексей Навални. Какво се знае дотук?

"Интересно е това, че германските лекари са потърсили помощта на българските лекари, за да съвместят усилията си и да видят как Емилиян Гебрев е бил излекуван. Днес разследващият журналист Христо Грозев от "Белингкат" каза, че по същия начин, така както Гебрев е бил отровен с поставена отрова върху дръжката на вратата на колата му, така най-вероятно е посегнато и на живота на Навални. Хората се чудеха от какво е станало това нещо, но очевидно сега откриха следи от същото вещество, което беше открито и при Гебрев, и при случая "Скрипал" в Лондон", каза журналистът Асен Агов за "Денят ON AIR".

Той допълни, че по думите на Грозев - Гебрев е изпаднал в кома по същия начин, тъй като тази отрова предизвиква колосална болка.

Още по темата

"Разследващият журналист чака Навални да се събуди от комата, за да види дали има още едно доказателство. Гебрев е имал много халюцинации, което ако и при Навални се е случило, няма да има никакво съмнение, че е използвано същото вещество. Звучи странно точно в този момент, когато расте скандалът с Навални, а Русия, разбира се, отрича", коментира Агов пред Bulgaria ON AIR.

Той припомни позицията на Русия, в която се казва, че не виждат смисъл да започнат разследване.

"Когато стана скандалът със Скрипал - България беше единствената страна, която не изгони руски дипломати и не предприе никакви мерки. Според анализи, които прочетох днес, най-вероятно Русия има интерес да порази Гебрев, за да може да измъкне България от конкурентен-въоръжаем пазар. Другото, което е много озадачаващо, е, че тримата руснаци, които бяха назовани, всичките са оперативни работници на главното разузнавателно управление на министерството на отбраната, но никога българската прокуратура не е предявила искане за екстрадицията им. Не е пуснала международна заповед за арест, дори не знам дали има санкции срещу тях", добави Асен Агов.

Според него всеки, който се изправи срещу Путин, бива ликвидиран по този начин.

"В Омск и Новосибирск се намира един от големите епидемиологични центрове в Русия. Много интересно, че там стана взрив миналата година, опасенията са, че Навални е отишъл да разследва този взрив и дали коронавируса не е тръгнал именно там. Екип на този център е отишъл в Китай. Разбира се, това може да е теория на конспирацията", каза още журналистът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
Найко преди 3 години
Традиция е да се трови там,вижте само Цар Борис,Г Димитров ,Г Марков ,Л Живкова и сигурно много други Българи за който не се знае,
24
2
 
0
 
! Отговори
тояНемоиДаКрещи на D преди 3 години
Дневални в Кумъ;Кума лиса казва на гарван кацнал на клон със сирене в клюна че пеел хубаво-и да попее че Дневални спи;Ние с Кума, с двуцевки се целиме в лисицата за опашката и в гарвана ако запее, защото Дневални спи.пиеме кавказки кумис с кума по време на комата на дневалния дето може да крещи в тоалетна само на руски.са са го записали в германия да изучи немския и там ако реши че е отровен да им крещи на дойч, както немците казват за езика им-дойч, а дочката, де на дневалния попълва судоко
23
0
 
2
 
! Отговори
Ръца Пръца Шлезинжер преди 3 години
ВИЕ ВИЖДАТЕ НАВСЯКЪДЕ ДЪЛГАТА РЪКА НА ПУТИН? Д-р ДИЯН Стоянов преглежда на 5ти километър всяка Сряда от 8.30 до 13.00 часа.
22
3
 
0
 
! Отговори
чарли преди 3 години
Много загубени са това руснаците,един човек не могат да отровят като хората !
21
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заради предполагаемото отравяне на Навални, САЩ наложиха санкции на СП-2. При извършено убийство или опит за убийство търсете кой има полза от това. И това не е Путин.
20
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Събуждайте Навали и да го правим президент на САЩ. По-голям демократ от Навални няма да намерим. Тръмпошенко бие собствения си народ и репресира опозицията и протестиращите. Ще назначим демократа Навални на негово място.
19
0
 
1
 
! Отговори
аз да ви преди 3 години
Той и агов се оказа голям разбирач....Де сопа де.....
18
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Крим е руски, Русия е велика, Навални е един предател..............ако руснаците го искаха, мъртъв, той отдавна щеше да е мъртъв!!Добро утро, селяни прости!!!
17
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя още ли е жив ! Мислех, че се е възнесъл отдавна. При падането на СДС тоя получи 0 гласа в Врачански избирателен район но пак влезе в парламента.
16
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бългалските методи включват "антипротестъри" газещи хора или "антипротестъри" пребиващи някого с метални тръби.... В Бг не остана толкоз хентилигентен мат'рял , способен на такива засукани планове
15
0
 
6
 
! Отговори
Илюминат-заговорник преди 3 години
На една от снимките се вижда човек носещ чадър, въпреки че е слънчево и не са прогнозирани дъждове за близките дни. бърза проверка в складовете на MI-6 е показала че след посещение на Путин в Ю Кей е изчезнал "българският чадър" .
14
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кво стана с чая бе? И верно ли някой ни убеждава, че ако Русия е намесена, ще продължава да действа с тази очевидно неефективна отрова
13
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изветре им мухоморка на крепостните.
12
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Следа има. Навалний е българин по поведение и гербален (виж гърбицата между вратъ и зъгъ) типично гербален гербав гръб.Така че не ни подклаждайте съмнения.Друг е въпросът че боретата нямат връзка с българите и България
11
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ВЪПРОС 4Хи-хи-хи.....забрави и соломончо паси.....той пък нещо за заплахата към отанците ще изтърси!!! За тия живот няма на тази земя докато съществува Русия! Я да идат да плачат за черните в краваристана, какво ги интересува *** от Русия! За съжаление във всяко стадо си има и ***, и такива като наркомана навални ги има и там, не много, 2-3%, но дигат шум като за 90%! ***!
10
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ха-ха-ха-ха-ха........"Всеки, който се изправи срещу Путин, бива ликвидиран".......Мили Боже, за последните 100 години не съм чувал по-голяма тъ.пот.ия!!! Все едно една мравка да се "изправи" срещу слон!!! Руските служби си го "отглеждаха" това "опозиционерче", колкото за цвят! А понеже стана безполезен, кураторите му от запада решиха да си го приберат! Дано само не го гътнат!
9
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не са решили, не са го гътнали.
8
0
 
11
 
! Отговори
Един българин преди 3 години
Написано така,си помислих, че привържениците на Навални са тръгнали да замерят с домати и те българския парламент. Една следа с папата ни стигаше а на приказва целия свят. Да на се бутаме между шамарите и тоя път. България НЕ знае подробности и толкова.
7
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дъртак, деменцията не прощава...
6
3
 
13
 
! Отговори
Ей, Ага, Ага.. преди 3 години
Според него всеки, който се изправи срещу Путин, бива ликвидиран по този начин.---------------------Да, бе! В Русия знаят само този начин за ликвидиране. Други няма.