Тийнейджъри се правят на жертви на Холокоста в TikTok

Новата мода предизвика остри реакции
28 авг 2020 17:52, Ния Христова
21
 
Тийнейджъри се правят на жертви на Холокоста в соцеалната мрежа TikTok. Новата мода успя да предизвика остри реакции.
 
Десетки тийнейджъри публикуваха видеа с фалшиви синини по лицата. В клиповете те се преструват, че са в рая и разказват как са станали жертви на Холокоста, предаде Bulgaria ON AIR. 
 
Новата мода предизвика вълна от възмущение в социалните мрежи. От музея Аушвиц също излязоха с коментар по темата. В официално изявление видеата бяха определени като обидни за паметта на убитите евреи. 
 
Допълва се още, че клиповете трябва да бъдат обект на дискусии, но участниците в тях не трябва да бъдат нападани. Видеата вече са свалени от платформата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Попитали радио Ереван:- Имало ли е Холокост?- Намало е, но със сигурност ще има!
13
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
МРЪСНИТЕ НОМЕРА СА ТИПИЧНИ ЗА МРЪСНИТЕ ХОРА
12
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази глупост TikTok трябва да се забрани напълно. Децата се правят на палячовци, за да съберат възможно повече лайкове, търсейки внимание и изява. Пълна лупост.
11
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Евреина крещи с пълно гърло помощ, когато атакува, тъй че бъдете готови за някаква юдейска мерзост щом се разкрещяха с пълно гърло ХОЛОКОСТ Последният път когато ревнаха, че някъв бил си купил на базар в Полша тефтер с подвързия от юдейска кожа, одрана "лично от жената на коменданта на Биркенау" същия ден удариха с бомба от дрон единствената полева болница за коронавирус на Западния Бряг, убивайки лекар, мед сестра и пациент на 95 години. Да видим какво ли пекат сега...
10
2
 
22
 
! Отговори
Аристотелович преди 3 години
Ето това се случва когато не само досадиш на всички със своята "историческа травма" но и я използваш за да прокарваш закони премахваши свободата на словото, и демографски програми за подмяна на бялото население, "за да няма нов райх".Не се научиха те.
9
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво Hия, все пак не забравяш, че този вестник е собственост на еврейското лоби на Блумберг и затова измежду десетките статии за коронаворус алармизъм, все намирате време да метнете и нещо я за холокоста, я за горките евреи, я за това, колко лош и злобен е бил Адолф Хитлер. Само така.
8
5
 
5
 
! Отговори
И те... преди 3 години
Ами те и уж битите женички жертви на домашно "насилие" където сами си публикуват гримираните физиономии, се правят на жертви.Пробутват ги и не спират да се пробват за приемане на някакви сепицални за тях закони, все едно не са хора а извънземни.Невинните те, късето не спират да провокират с мръснишка външност, но ако някой ги пипне и веднага влизат в роля на "жертви".
7
3
 
15
 
! Отговори
Еднатакаватам преди 3 години
До До еднабългаркавсички войни по света, братоубийствени войни, са разпалвани винаги от едни и същи хора- "жертвите" на холокоста. Винаги, винаги, винаги. Така е било, така е и до ден днешен. Израел използва американската армия като наемници, ционисткото лоби в САЩ разпалва войните, в които и мират млади американчета и родителите им си ги получават в ковчези, а онези с малките шапчици потриват ръчички и само ръчкат легендата за ... холокоста! БЛизкия Изток гори от деня, в който Израел се появи
6
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ХммС тази разлика, че турското робство е било истина- отиди в Батак в църквата да видиш рацепените на части детски черепи от ятаганите, докато измамната схема с измисления "холокост" и Аушвиц благодарение на Лойхтер Рипорт (Leuchter Report) с форензични експертизи лъсна и вече целия свят знае, че няма обгазени, "холокоста" е бил една огромна лъжа с цел извиване ръцете на международните институции след войната с цел узаконяване кражбата на палестинска земя и обявяването на държавата Израел.
5
3
 
31
 
! Отговори
Една Българка преди 3 години
Eвреите искат до последно да капитализират от лъжовната си схема - "холокоста", затова сами си го режисират - да събират реакции на симпатия с цел да получат зелена светлина за още кражби на територии от Палестина и Бог знае какви още еврейски измамни схеми. Самата концепция за "холокост с 6 милиона жертви" е официално мъртва - плочата на входа на Аушвиц е променена и от 4 милиона, сега пише 1,1 милиона. Дори официално, самите евреи си признават лъжата, но пропагандата им продължава с пълна сила
4
0
 
22
 
! Отговори
Обяснение преди 3 години
Обществата на Запад в момента са толкова политизирани, колкото в Източна Европа преди '89 г. За да си уредиш добра работа или прием в университет, трабва да показваш правилните политически възгледи. За Израел, за Black Lives Matter, за ЛГБТ, за мултикултурализма и т.н. Другият вариант е да се пишеш, че си малцинство, за да ползваш квоти за работа и влизане във ВУЗ.
3
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ХммНа някой па може да му е забавно ...
2
22
 
12
 
! Отговори
Хмм преди 3 години
Шегите за Аушвиц са толкова яки колкото шегите за Българите под турско робство. Нито е забавно, нито е оригинално за съответните общности. Аре стига сте си правили гавра с миналото. Не трябва да се забравя, но има някои неща, с които не трябва да се шегува човек
1
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е кво, арабите от Аушвиц нацупени?