Жената на Васил Капланов разпитана и освободена

Взета е ДНК проба на Петя Николова
3 сеп 2020 12:00, Елка Василева
7
Жената на Васил Капланов разпитана и освободена
Снимка: архив, БГНЕС

Съпругата на бившия бодигард на Братя Галеви Васил Капланов-Каплата - Петя Николова е била задържана вчера по обяд.

Тя е разпитана, а с разрешение на Окръжен съд-Кюстендил е отведена в София, където й е взета ДНК проба.

Още по темата

По-късно е освободена, предаде БНР, като се позова на адвоката ѝ.

Смята се, че именно Николова, която беше разпитана в полицията и освободена преди седмица, е причина за конфликта между двамата мъже - Васил Капланов -Каплата и изчезналия от 31 юли Янек Миланов.

Капланов е в ареста за закана за убийство на мъж от Дупница заради коментари в социалните мрежи по случая "Янек Миланов".

Прокурорите в Дупница са поискали разрешение от съда в Кюстендил за извършване на ДНК тест на съпругата му Николова. Това са действия по разследването за изчезването на 43-годишния дупничанин Янек Миланов, с който жената е имала връзка.

Търсенето на Миланов продължава - вече на по-разширен от парвоначалния периметър от 120 кв. километра в Дупнишко с участието на полицаи и жандармерия.

Засега резултат от търсенето на мъжа няма.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А дали тоя същия Келешанов не е убил и Галеви - те също изчезнаха безследно преди години, навярно пак той последен ги е видял ?! Ако той е връзката на Путин с червената ни мафия, какъв му е проблема да наглее по адрес на всеки, за който може да се сетите ?
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички полицаи в Дупница трябва да бъдат арестувани за това че въртят бизнеси чрез техни лични роднини и ползват протекции на длъжностите на които са в полицията и цял град го знае това и че подпомагат бизнеса на каплата като пращат хората да зареждат от него гадна нафта.
5
4
 
12
 
! Отговори
гошо преди 3 години
*** ли са, че търсят в нивата? То ако е закопан там, няма как да израсте тази есенна култура, че и да бъде ожъната! Ако търсят паднала улика също 100% не е влажен през нивата! ***, дай им да бият и да пръскат с газ!
4
3
 
16
 
! Отговори
Коментар преди 3 години
Цирк!В нормална държава тоя убиец Каплата ли е ...къв е...вече щеше да е в затвора ама тука парите дават свобода!Тиквария!
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Търсенето на Миланов продължава - вече на по-разширен от парвоначалния периметър от 120 кв. километра -------Еми, на дребно си играете, ахмашка ви ралта.Я да наредите една жива верика от видин до Петрич, пада мине един път от Ком до Емине, да видиш дали нема да се намери.
2
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Капланов навярно е сериен убиец и трябва да бъде ликвидиран! Има и други изчезнали безследно или мистериозно загинали антигалевисти от този град през последните 15 години, изглежда той е замесен във всички тези мръсотии!
1
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
G-точката на пеевски с каскета да подава оставка. Не да плаши гаргите.