Гръцки хотелиери благодарни на българските туристи

Стотици българи са на почивка в Северна Гърция
5 сеп 2020 12:38, Елка Василева
74
Гръцки хотелиери благодарни на българските туристи
Снимка: архив, БГНЕС

Стотици българи са на почивка в Северна Гърция въпреки мерките заради коронавируса, а част от бизнеса предлага дори безплатни нощувки за привличане на туристите.

Хотелиерите в Северна Гърция заявиха днес пред медиите, че са благодарни на българските туристи, които пристигнаха дори само за три дни.

Стотици българи използват хубавото време и почивните дни за плаж, съобщават от остров Тасос.

Повечето пристигнали българи вчера са резервирали от три до пет дни почивка на Халкидики. Цените за септември са по-ниски от миналата година, като собствениците на малките семейни хотели дори дават една нощувка безплатно, за да компенсират поне част от разходите за задължителния тест за коронавирус.

От остров Тасос туристическите агенции информират, че български и румънски туристи пристигат с резервации поне за седмица. На острова няма огнище на коронавируса и се прилагат само мерките по дистанция и носене на предпазни маски в затворени пространства.

За Халкидики все още е задължително носенето на маска навън, валидна е и забрана за събиране на групи от хора.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
9
 
6
 
! Отговори
Благодарни, а... преди 3 години
И на зима пак на границата.С тракторите, пардон, скарите...
12
47
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 13Ти не си умен, а крайно ***, като си си купил имот, стой си там и не се връщай предателю.И следващия път пиши на гръцки идилия та да е пълна. *** тия пари къде ги изкара робе. Нямам жал към ей такива като вас, който уж милеят за родината пък грам не им пука за нея. Родолюбци били, айде в ***.
11
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По точно на българските роми,и румънците
10
5
 
55
 
! Отговори
До 13 преди 3 години
Не познавам никой с имот в Гърция, но факт е, че къща близо до Кавала струва колкото къща в едно от най-глупавите провинциални градчета у нас. И е много по-красиво място, и си до море. Тъй че, да, умните хора така биха постъпили.
9
12
 
30
 
! Отговори
МНОГО УМЕН преди 3 години
Дреме ми на мене за гръцките хотелиери. Всички умни българи отдавна си напазарувахме имоти на Бяло море и се чувстваме отлично като собственици в тези стари български земи. Северна Гърция вече не съществува. Това е Южна БългАРИЯ!
8
53
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** ходите да тупате гушата на тия гърци, а тук това лято колко хора останаха гладни и затвориха хотели. А нашето море е толкова красиво. После реват, че чакат на Кулата, да чакат.
7
2
 
60
 
! Отговори
До 8 преди 3 години
Хората отиват там, където им харесва и не за да "хранят" някого. Не ми пука за морските хитреци, дето очакват от 3 месеца да бичат айляк цяла година.
6
6
 
41
 
! Отговори
Българин преди 3 години
И ние благодарим за доброто обслужване и примамливите цени. Пак ще дойдем.
5
32
 
7
 
! Отговори
Пилето преди 3 години
За радиацията в Беломорието дори не коментират.
4
45
 
18
 
! Отговори
Глупаци преди 3 години
Предателите по време на криза се познават. Спасяват бизнеса на гърците избили дедите им и прогонили семействата им, вместо да спасят българския бизнес хранещ българските семейства. ***!
3
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименАбе къде ги видяхте тези работи,аз ходя предимно на южното Черноморие и никога не сме хапвали в хотела лоша храна? Проблем са само скъпите чадъри с шезлонги и високата музика нощем,сега спряха и децибелите
2
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ясо малакас,да сте живи и здрави!
1
45
 
9
 
! Отговори
Барбаронос-плажос преди 3 години
Изменници !!-- Предатели!!!