45 дни полицията не е открила убиеца на Юлия

Дъщеря й ходи на психолог за да се справи със загубата
7 сеп 2020 22:10, Нели Христова
60
45 дни полицията не е открила убиеца на Юлия
Снимка: Facebook

Дъщерята на убитата в катастрофа от неизвестен шофьор Юлия Ангелова тръгна на психолог, пишат “24 часа”. 9-годишното момиче посещава терапевт с баща си, за да се справи със смъртта на майка си.

За да я разсеят, бащата на детето Цветелин Цеков и втората му съпруга я водят на различни екскурзии. Това е поредната загуба на близък роднина, която детето преживява. В последните години ученичката е останала без двете си баби и единия си дядо, преди да се случи трагедията с майка ѝ.

Катастрофата стана в нощта срещу 26 юли на пътя Созопол - Приморско. Предната вечер Ангелова била в заведение в Созопол. Хванала такси, което да я закара до къмпинг “Арапя”, където била отседнала. На средата на пътя обаче слязла. Тръгнала пеша, когато кола я блъснала и избягала от местопроизшествието. Малко по-късно втори автомобил ударил жената и веднага подал сигнал на тел. 112.

Още по време на огледа се разбрало, че подалият сигнала не е първият, ударил Юлия. Затова от полицията веднага започнали да преглеждат записи от камери в района. Така стигнали до автомобил, който е сив металик. Капакът му бил изкривен. Колата се движела с висока скорост, затова марката и моделът не са установени. Не е заснет и регистрационният номер на автомобила.

Въпреки че почти веднага са стигнали до снимката на колата, от ОД на МВР - Бургас, все още не са успели да установят автомобила. Предполага се, че това е колата, ударила Юлия.

Междувременно близките са поискали информация за хода на разследването. Те обаче получили отказ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До НЕЛИТи някога правила ли си снимки през нощта на тъмно?
8
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен Да, мъртво тяло е ударила втората кола.И жената е слязла на средата на пътя, защото е разбрала, че ще трябва да плати 100лв за превоза на таксито. Просто не е преценила, че в тъмното колите не я виждат и е ходела по пътното платно. Много тъжна история.
7
6
 
13
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Ми да викнат на помощ брадати папуняци от Делта
6
0
 
20
 
! Отговори
Жиб. преди 3 години
Търсената кола навярно е на пиян турист, който може да е дошъл от къде ли не - от Видин или Русе, от Русия или Турция! ...
5
0
 
23
 
! Отговори
Жиб. преди 3 години
Първата кола е оставила жената на пътя - значи в нея е бил убиецът! Ако бе жива след първия удар и той бе спрял, можеше да я спасят но уви ...
4
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знаех за случая затова питам. Втората кола мъртво тяло ли е ударила щом в първата е убиецът?
3
2
 
8
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 години
Убавица се види, ама камерите лъжат и в двата случая.
2
7
 
4
 
! Отговори
Иван преди 3 години
Тоя убиец сигурно всеки ден пали свещ и се моли. Колкото на междуселки път да уловиш с камера ПТП, толкова и тук.
1
5
 
43
 
! Отговори
НЕЛИ преди 3 години
ИНТЕРЕСНО САМО НА 1 МЯСТО ЛИ ИМА КАМЕРА? ПРЕДИ И СЛЕД МЯСТОТО НЯМА ЛИ? ИЛИ ГИ МЪРЗИ ДА ТЪРСЯТ, ИЛИ ЗНАЯТ ЧИЯ Е КОЛАТА !!!