Шофьор загина при удар между две коли край Плевен

Инцидентът е станал на пътя Бяла-Ботевград около 6 часа
15 сеп 2020 13:56, Елка Василева
5
Шофьор загина при удар между две коли край Плевен
Снимка: архив, БГНЕС

Водач на автомобил е загинал тази сутрин при катастрофа край Плевен, съобщиха от ОД на МВР в Плевен.

Инцидентът е станал на пътя Бяла-Ботевград, в района на местността Шумата. Сигналът е постъпил в 6.05 часа. Изпратени са дежурна разследваща група от ОД на МВР и екип на РДПБЗН.

Установено е, че са се сблъскали два автомобила "Ауди". Загинал е водачът на единия - 63-годишен, от община Полски Тръмбеш. Други пострадали няма. Огледите на място продължават. Водачите трябва да се движат с повишено внимание този участък.

Променена е организацията на движението на превозни средства. Движението е пренасочено по пътя Гривица-Згалево -Пордим, изход - при разклона за Славяново.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
10
 
! Отговори
Див Петел преди 3 години
Щом пътя е отбит през Гривица, Згалево и излиза на разклона за Пордим, значи катастрофата е станала на отсечка на изток от Плевен, в пътен участък от поне 30 тина километра до село Обнова. Но описанието от Бяла до Ботевград е като описанието в отсечката между София и Пловдив. Това не е информиране. Това е безотговорно хвърляне на непремислени данни.
4
1
 
7
 
! Отговори
kirasirrav преди 3 години
Абе какви са тези отсечки? Ми то сигурно от Бяла до Ботевград през Плевен са някъде 250 км., да не е и повече...! Не можаха ли да ,,открият" района на катастрофата малко по-точно? Че то най-големите космически кораби ако се сблъскат някъде в това пространство и паднат може изобщо да не бъдат намерени.
3
0
 
17
 
! Отговори
Жо преди 3 години
Пътят е Букурещ- Атина :)
2
2
 
3
 
! Отговори
Хемус преди 3 години
Влез в сайта на АПИ и виж как се води пътя!
1
0
 
25
 
! Отговори
Елемаг преди 3 години
Журналистите тука,винаги са ме развеселявали с твърденията си.Я ми кажете в този път Плевен-Бяла-Русе ,къде се намира участъка Ботевград-Бяла,че ми стана изключително забавно ?