Полска туристка замеси роден курорт в секс скандал заради масажист

Полицаи, доктори и дипломати проверяват случая
253
Полска туристка замеси роден курорт в секс скандал заради масажист
Снимка: БГНЕС

Полска туристка твърди, че масажистът от хотел в България я е нападнал сексуално. Случаят е станал в Обзор, а за него съобщи в четвъртък вечер една от водещите радиостанции в Полша Радио Зет, към която потърпевшата се обърнала. Когато заявила за нападението в самия хотел, никой не искал да й помогне, полицията също омаловажила случая, допълва "Монитор".

Според полската журналистка от Радио Зет Йоанна Заремба посегателството е станало на 20 септември. Курортистката се записала на предлаган в хотела „Турски масаж“. Както твърди жертвата, в един момент по време на масажа масажистът вкарал пръсти във влагалището й.

По съвет на приятеля си дамата, представена с инициала В. разказала за станалото на персонала на хотела, но мениджърът на обекта не й повярвал. В тази ситуация полякинята повикала полиция. Служителите на МВР обаче не знаели английски. Все пак с помощта на хора от хотела успяла някак си да се разбере с полицаите.

Първоначално униформените отказали да я заведат в болница, но впоследствие успяла да ги убеди и жената била откарана за гинекологичен преглед в болница. Там дежурният лекар отказал да даде подробна информация за прегледа, като бил заявил, че ще предостави резултатите от изследването на полицаите.

На следващия ден туристката отишла в друго здравно заведение за медицинско освидетелстване. Лекарят признал, че влагалището й е зачервено, но отказал да се занимава с ДНК тестове и обяснил на пациентката, че може да си направи някъде такова изследване на частно. Оттам дамата отново отишла в районното управление на МВР, където й казали, че след няколко дни ще я извикат за опознаване на мъжа.

Според Радио Зет случаят е стигнал до почетното консулство на Полша в Несебър. В резултат на това госпожа В. два пъти била водена в Бургас за вземане на проби за изследване на биологичен материал, сега се чакали резултатите. Срещу мъжа, посочен от полякинята е образувано досъдебно производство, твърди Радио Зет с позоваване на почетния консул на Полша в Несебър Лидия Пиетшик-Вангелова. Консулството щяло да окаже помощ на жената и в следващите процесуални действия в този случай.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Масажистът се е отплеснал, фантазирайки си Цвета Караянчева...
150
2
 
35
 
! Отговори
.|. преди 3 години
Три пъти са и бръкнали, за да проверят дали е имало бръкване :))
149
2
 
24
 
! Отговори
Иван Ковачев преди 3 години
Според масажа- турски масажиста е, объркал дупките понякога стават грешки!
148
6
 
11
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Пак добре, че само с фингъринг е минала... В смешната държава на банкянския нерез ***, някой можеше да я натисне и да я изнасили с 200...
147
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До DОт двамата най-вероятно. Първо приятеля, после масажиста, пак приятеля, после двамата заедно.
146
1
 
32
 
! Отговори
D преди 3 години
както стана ясно от статията тя жената си е имала приятел. Хубаво била зачервена ама от масажиста или от приятеля си е въпросът.
145
1
 
12
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 3 години
"..в районното управление на МВР, където й казали, че след няколко дни ще я извикат за опознаване на мъжа" Аха, разбирам, този път тя него.. :D
144
5
 
21
 
! Отговори
Цеко преди 3 години
знаете ли каква е разликата между полякиня и пица? второто може да се поръча без гъби
143
3
 
34
 
! Отговори
Бай Гларус преди 3 години
Едно време ги таковахме ний полякините на Аркутино и те изобщо не се жалваха и не викаха полиция. А сега? Какво доживяхме ей!
142
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добър урок за нея повече да не стъпва по българското черноморие.
141
3
 
18
 
! Отговори
Да да преди 3 години
Ха-ха! Полякинята видиш ли го направила за пари и компенсации. Те българските курорти са известни с чинното изплащане на компенсации. Смях!
140
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До Драго"Докато *** не си вдигне опашката кучето не я скача" -стара българска поговорка
139
5
 
24
 
! Отговори
рускиня До Яна Х. преди 3 години
Ти си абсолютно сигурна че полякиня не излъгала, за да си изкара малко компенсации за почивка? Точно е европейци след почевка в България се обръщали към здравни заведения и твърдяли че са били натровени , за да получат обратно парите.Така че, драга, преди да обиждаш кой е комплексар и кой е почтен - хайде да изчакаме осведомени инстанции.
138
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
много германки са си изкарвали пари по този начин... предизвикват те ,после ти пускат, а после обвиняват в изнасилване... съд и парично обещетение за "пострадалата"
137
2
 
16
 
! Отговори
До Драго преди 3 години
Пич, ако допуснем, че имаш жена би ли ми позволил да й бръкна, тъй и тъй е предназначено за това?
136
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Яна Х.Що бре Янче тъй хортуваш за целокупното мъжко съсловие?:) Айде сега правичката:Като ходиш на масаж без бельо ли лягаш на масата??И ако масажиста е мъж нивга ли не са ти минавали през главата "мръснички" мисли?? :)))
135
2
 
23
 
! Отговори
Барселона преди 3 години
...имало зачервяване..там долу,сигурно защото се е засрамила...Може да е изперкал масажиста и да е пробвал,ама до проверката на лекарят да е зачервена...пълни глупости...Няма ли гинеколог тук, да пише как стоят нещата...
134
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ех Яно какави ги хортуваш Х.
133
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Човещинка е да бръкне в кацата ако се е почувствал поканен!!!
132
31
 
8
 
! Отговори
Яна Х. преди 3 години
90% от коментарите са доказателство за христоматичната простащина на българина. Неуважение, нетолерантоност, сексизъм и комплекси. Сама си го търсела, защо била без *** и т.н. Хора, срам ме е от вас. Вие не сте душевно чистоплътни.