Рядко събитие: Ким Чен Ун се извини за убития южнокореец

Той изпратил писмо на президента Мун Дже-Ин
25 сеп 2020 11:20, Нели Христова
25
Рядко събитие: Ким Чен Ун се извини за убития южнокореец
Снимка: БГНЕС

Убийствата в Северна Корея, било то на дезертьори, южнокорейци или високопоставени лица, които просто не са се справили с желанията на лидера на КНДР, не са никак редки. Вчера стана ясно, че южнокореец, сътрудник към Министерството на океаните и риболова, е бил застрелян от севернокорейските власти, а тялото му - изгорено. Това, което се случва доста по-рядко обаче е Ким Чен Ун да се извини.

Още по темата

В свое писмо към президента на Южна Корея Мун Дже-Ин лидерът на КНДР признава, че "инцидентът не е трябвало да се случва", съобщават властите в Южна Корея.

Твърди се, че 47-годишният мъж се е опитал да дезертира в Северна Корея. Границата между двете страни е силно охранявана, а КНДР има политика да "стреля на месо", когато някой се опита да я премине.

В своето писмо Ким Чен Ун пише, че "много съжалява, че е разочаровал президента Мун", съобщава новинарската агенция Yonhap.

Северна Корея пък публикува повече детайли относно убийството на мъжа. Оказва се, че той не е бил застрелян веднъж, а десет пъти. Директорът на националната сигурност на КНДР Сух Хун заяви, че тялото на жертвата не е било изгорено, а "плаващият материал", който го е носил.

 


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Атлантик+ преди 1 месец
"Оказва се, че той не е бил застрелян веднъж, а десет пъти." Ким, най-вече, заради тази реклама пише писмото,,,,
23
1
 
7
 
! Отговори
Тони преди 1 месец
Велик е Маршала ! НАЙ-ГОЛЕМИЯ, само той не клекна да западните колонизатори ! Да е жив и здрав !
22
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
тоз нали беше умрял
21
1
 
4
 
! Отговори
АБВ преди 1 месец
" до Атанас Велмазов

ДА ЖИВЕЕ МАРШАЛ КИМ ЧЕН УН !!!!!!!!!!!!!! НАЙ-ВЕЛИКИЯТ РЬКОВОДИТЕЛ И ДЬРЖАВНИК В СВЕТА ! "
Насе мама, от кога не си пиеш розовите хапчета?
20
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Ф.С.В.
"Ким Чен Ун СЪЖАЛЯВА АБСОЛЮТНО ИСКРЕНО!!"
-----------------------------

И аз съм уверен, че е точно така. Не може да се отрече обаче, че извинителното писмо е един отличен ход. Извинението няма да възкреси убития, но ще убеди публиката в човечността на Ким.
19
3
 
5
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 1 месец
ДА ЖИВЕЕ МАРШАЛ КИМ ЧЕН УН !!!!!!!!!!!!!! НАЙ-ВЕЛИКИЯТ РЬКОВОДИТЕЛ И ДЬРЖАВНИК В СВЕТА !
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сега, като изказа своето съжаление, очаквам и да го възкреси!
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До: 15

Ееееее, не! Това беше вица на деня! Готин!
16
0
 
7
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 1 месец
Ким Чен Ун е разбираемо да СЪЖАЛЯВА!! защото това бягство на южнокореец в Северна Корея с цел закрила -щеше да е първото бягство на човек бягащ отКапитализмът и идващ да се моли за гражданство в Севернокорейският строй и държава -рядък шанс в който Лидерът Ким Чен Ун щеше да бетонира позициите си за Политиката която води-ТАКА ЧЕ Ким Чен Ун СЪЖАЛЯВА АБСОЛЮТНО ИСКРЕНО!!
15
2
 
16
 
! Отговори
наблюдател преди 1 месец
То ако почнат да пускат всеки, който иска да емигрира в Северна Корея, къде ще му излезе края? Има си процедура, ГКПП, визи.
14
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
може ли някой да ми каже как човек може да бъде застрелян 10 пъти? чувал съм да е прострелян с 10 куршума, да е прострелян 10 пъти, ама все мисля, че може да бъде застрелян веднъж...
13
2
 
19
 
! Отговори
смях преди 1 месец
Богатият север неще да храни бедните южняци и ги застрелва от милосърдие. Пребогата северна корея, се е заредила с ядрено оръжие, за да може да спре наплива на южните бедняци и скитници и ако започнат да прииждат с милиони, да ги възпира по ефективно. Ким не пуска аванта никому !
12
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ким да джасне една две ракети върху америката, целият свят ще му благодари, даже и тези които редовно плюят по коментарите веднага ще се врътнат, че да изкрънкат нещо от новото положение
11
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Изпратили му диверсант, той пък не го затворил, а го изпърлил предварително. А можеше да го използва, соросльовите щяха да църкат да го пусне 3-4години докато им зададат друго.
10
7
 
12
 
! Отговори
УМЕН преди 1 месец
Ким Чен Ун може да се извини А фигуранта никога!!!
9
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ето защо още не съм емигрирал в Северна Корея, въпреки че все ме подканят да го направя по форумите като този. И да иска човек - не е толкова лесно.
8
9
 
25
 
! Отговори
Щерю преди 1 месец
В писмото се казва: - Когато видяхме човека, че се опитва да дезертира от Южна Корея в Комунистическа Северна Корея, решихме, че този човек трябва да е неизлечимо и опасно луд - и го застреляхме...
7
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 4

Той един американски сенатор също се извини за стотиците хиляди избити иракчани по лъжливи сведения за отровни вещества. Така че не вървиш.
6
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Новината не е, че Чим Чен Чун се е извинил, а че някой доброволно е мигрирал в Северна Корея!
5
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 2

Възкръснал е да се извини. Утре другиден пак ше го уморят нашите медии. Както се вижда винаги добавят по нещичко за да представят в съответната светлина нещата. В случая първом за извинението, а после подробности как бил застрелян не един а десет пъти. Демек по-зловещо някак си. Ако се стремяха да представят нещата винаги коректно сега нямаше да има присмех и съмнения, а щяхме честно да си знаем, че в Северна Корея нещата не стоят никак добре. Но напъните са велики.