Заловиха 200 кг амфетамини, задържана е престъпна група

Операцията е на Специализираната прокуратура и ГДБОП
9 окт 2020 11:26, Елка Василева
11
Заловиха 200 кг амфетамини, задържана е престъпна група
Снимка: Twitter

Над 200 кг амфетамини са заловени при операция на Специализираната прокуратура и ГДБОП. За това съобщи главният прокурор Иван Гешев в Twitter.

Задържана е престъпна група при операцията.

„Отлична работа на Специализираната прокуратура и ГДБОП при задържането на престъпна група, тровеща с наркотици българските деца. В хода на действията са иззети над 200 килограма амфетамини“, написа Гешев.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разпространителите - добре, хванали сте ги. А производителите - кога?
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гешев реже опашката,явно Бойко ще слиза от власт.Тия дето ги хващат сега са хора на ГЕРБ и с тяхно знание се разпространява дрогата и знанието на полицията.После с тия пари се купуват къщи в Барселона на любовници и т.н.
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако това се беше случило в Сингапур или на Филипините - "Другарите" шяха да висят на въжето още в петък!НО ние сме толерантни и затова "химията" се продава под път и над път! Да не говорим за районите около училищата!Дилърите трябва да се тре.пят на място, но без свидетели, че иначе ще има гооолеми обеснения пред запти..етата;)
4
0
 
9
 
! Отговори
смешковци преди 3 години
Като по времето когато Борисов беше секретар на МВР. Каквото и да се открие, когато и да се открие, където и да се открие НЕ се даваше гласност, докато не долети Борисов и да се разходи с черното кожено манто.Видите ли АЗ работя, АЗ откривам, АЗ залавям.Същото сега се случва и с каскета.Това е по информация на хора от службите, забранява им се да разгласят каквото и да е преди да е отишъл Гешев или ако се пуска инфо, ТОЙ го пуска.
3
1
 
7
 
! Отговори
G-ШЕФ преди 3 години
Има едни 199.5 кила за шиткане. Половин кило оставяме за реквезит.
2
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А взимате ли по 50 лева?! 3ти месец вече!Епа кажете едно добре е !
1
1
 
7
 
! Отговори
Отвратен преди 3 години
За такива разпрастранители, зарибяващи децата ни, има само едно справедливо наказание. За съжаление то се прилага само в мюсулманските страни - рязане на главата, при тва публично