За първи път: Българка е най-популярната актриса в IMDb

Мария Бакалова направи фурор с ролята си в Борат
27 окт 2020 14:28, Нели Христова
31
За първи път: Българка е най-популярната актриса в IMDb

След като влезе в ролята на Тутар, дъщерята на Борат във филма "Борат-2", българската актриса Мария Бакалова продължава да покорява нови върхове.

Днес, за първи път в историята на престижния кино сайт IMDb, на чело на класацията за най-популярни актьори е българин. Именно Мария Бакалова е заела първото място, изпреварвайки дори самия Борат (Саша Барън Коен), който се намира на четвърта позиция.

След Бакалова са имена като Виктория Педрети, която бе в главната роля в страховития сериал The Haunting of Bly Manor по Netflix, както и Лили Колинс, дъщерята на музиканта Фил Колинс, която също е главно действащо лице в сериал на Netflix - Emily In Paris.

Всъщност, целият свят говори за Мария Бакалова. Според Саша Барън Коен, тя трябва да вземе Оскар за ролята си на Тутар. Международните филмови критици също са влюбени в нея, наричайки я "откритието на годината".

"Бакалова е истинско откритие. Повечето моменти от филма, които ме караха да се смея, бяха тези, в които тя беше главно действащо лице", пише критикът от BBC Николас Барбър за филма, който е продукция на САЩ и Великобритания.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
Deutschlande преди 3 години
Браво! Върховна е!Много съм горд с нея и колегите много я харесаха тук в Германия.Прослави ни по целия свят с изкуство.Орден Стара планина за нея.
21
0
 
1
 
! Отговори
Рушофилски трол преди 3 години
25, 26......Не говори глупости каскет смачкан........$ 300 300 годишно и живееш като скот.......виждал си САЩ по телевизията.
20
4
 
3
 
! Отговори
do 25 преди 3 години
До До 23:живял съм в сащ и в европейски държави това което пишеш е достс близо до истинатав сащ може да взимаш огромна заплата например $200-300К годишно и живееш горе долу като скот такъв е стандарта простов европа (изключвам някои западни държави) дори в България може да взимаш много по-малко и живееш 100-200 пъти по-добре и по-качественноВ САЩ повечето хора които имат шанс работят пестят и напускат страната. това е
19
4
 
5
 
! Отговори
До 23: преди 3 години
Искаш ли да ти покажа кадри от "великите демокрации"?Цялата САЩ в момента е една kлoaka дори за т.н. средна класа, в България ако си истински професионалист ще живееш много по-добре от прехвалените САЩ. Да го формулираме по-добре --- недостатъците в България са по-малко от недостатъците в САЩ.Комплексар.
18
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който отрано напусне пределите на *** живее втори живот!
17
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая пък за сефте я чувам. *** щом американците са казали че е най-популярна ... няма да ни лъжат я.
16
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За жалост пак сме блеснали със скандал и простотия.
15
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хората я предлагат за Оскар, а оня отдолу под мен вика нямала да блесне с талант !!?? Боже, колко мъка има по тоя свят, боже
14
1
 
15
 
! Отговори
Robinzon преди 3 години
Българина е много лош и злобен човек.Спомням си ,че и Димитар Маринов оплюваха за филма зелената книга.Всъщност българина оплюва всеки който е постигнал повече от него.Тук от доста години витае само злоба и лицемерие.
13
5
 
5
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Този филм е за напълно откачени образи от изтока кръстосващи по дивия Запад...
12
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво постижение... Да си клоун за американци. Няма да блесне с акъл, няма да блесне с талант, а ще е пинята за Борат. Колко смешно.... Ха-ха. Овца
11
0
 
18
 
! Отговори
Браво преди 3 години
Не съм я гледал, но се радвам за нея !
10
1
 
1
 
! Отговори
Коректор преди 3 години
на чие чело?
9
1
 
11
 
! Отговори
Аззз преди 3 години
Браво!
8
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чудесна роля в *** безстойностен филм !
7
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чудесна е! Браво! Много се радвам.
6
19
 
6
 
! Отговори
Математик преди 3 години
Нямам никакво мнение за или против тази актриса.Само да поясня какво означава това за американците:- ще се гледа най-вероятно от хора, които през живота си не са напускали своя щат, дори не са ходили в друг град или друг квартал.Борат бе представен като някой изключително неинтелигентен човек, прототипа е бил албанец, но след като разбират, че албанците вече са от техния лагер сменят сюжета за казахстанец.Та американците ще се радват, че има по-неинтелигентни от тях, а за дъщерята се сещайте
5
28
 
6
 
! Отговори
Гаро преди 3 години
Бакалова тук,Бакалова там, за мен е нула и нищо щом е партнирала на евреина Коен!!!
4
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как беше историята за ада,дето българите сами се пазели някой да не излезе от казана.
3
0
 
7
 
! Отговори
fffff преди 3 години
До 1. На български може да е объркващо да се прави разлика между казах и казак (мн.ч - казахи, казаци), но на английски е много по-лесно, защото думите са съответно kazakh и cossack.