Според зодията: Как приемате остаряването?

Някои за непукисти, други все мрънкат
30 окт 2020 18:00, Теодора Драгоева
9
Според зодията: Как приемате остаряването?
Pixabay

Всеки човек приема по различен начин идеята за съзряването и напредването на възрастта. Вижте как това се влияе и от неговата зодия. Представителите на 12-те знаци приемат и се справят с идеята за стареенето по различни начини. Ето как:

Овен
 
Хората от този знак не могат да свикнат с идеята, че енергията им отслабва с възрастта и правят всичко възможно, за да запазят издръжливостта си максимално. Те са упорити и полагат огромни усилия, за да се чувстват и да изглеждат добре във всяка възраст. След като младежката им красота премине, те намират начин да изглеждат добре и в зряла възраст. Те не са прекалено сурови към себе си и знаят, че по-важен е вътрешният блясък на човек, а не толкова външните му черти. Овенът се поддържа млад и заради склонността си към приключения.
 
Телец
 
Хората от тази зодия са хедонисти. Те обичат всички хубави неща в живота: богатата трапеза, изисканите дрехи, скъпите вещи, луксозните почивки и т. н. Умереността никога не присъства в техния речник. Тяхната философия е: „За какво ми е да живея до 100 години, ако трябва да се откажа от сладкишите, алкохола и кафето?“ Въпреки това Телците също започват да живеят по-здравословно с напредването на възрастта, като най-често намират начин да забавят темпото в професионален план. Така им остава повече време да се наслаждават на малките прелести в живота.
 
Близнаци
 
Представителите на този знак са пример за двойственост. Те са живо доказателство, че възрастта е само число, а младостта е състояние на духа. С напредването на възрастта Близнаците никога не се разделят със своята великолепна енергия. Те поддържат ума си активен, а освен това винаги са в крак с модните тенденции, което значи, че са в крак с младостта. Те са хора, които винаги обичат да опитват нови неща – качество, което ги държи на една крачка пред връстниците им през целия им живот.
 
Рак
 
Раците обожават рутината и ритуала. Те са хора, които са склонни да си изградят свои собствени здравословни уелнес ритуали и да ги спазват цял живот. Те са от хората, които ще правят упражнения ежедневно, ще се хранят внимателно и умерено. Освен това те се нуждаят от много любов и доброта. Ако са обградени от много близки и обичани хора в живота си, те ще остаряват много по-грациозно. Раците разбират това и подхранват отношенията си с приятелите и членовете на семейството си, което им действа зареждащо и ги държи в кондиция.
 
Лъв
 
Смехът е най-доброто лекарство и хората от този знак го знаят най-добре. Те обичат да си угаждат, да се забавляват и да си създават радости в живота, които да предизвикват усмивката им. Чувството за хумор на хората, родени под знака на Лъва, както и позитивната им нагласа, им идват на помощ в по-трудните времена. Лъвът е огнен знак и обича да прекарва повече време на слънце, а слънчевите бани засилват имунната му система. Лъвът приема с лекота възрастта, особено когато може да остарява на място с по-топъл климат.
 
Как останалите зодии приемат остаряването вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
2
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
На младоста това й е...хубавото,че тя може да се...възхищава,без да...разбира. - Ан.Франс
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
спокойно - и старостта отминава
6
2
 
4
 
! Отговори
Йорго преди 3 години
искаш-не искаш, той си тиктака. по-добре свиквай.
5
0
 
10
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Така или иначе,остаряването е единственото...изнамерено до сега средство,да се живее...дълго. ( Франк Обер)
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скорпион:Възрастта е просто цифра.Пък има и Виагра.Само сърцето да е здраво.Затова - спорт и здравословен непукизъм.
3
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредната доза простотиЙ.Дайте сега и една статия "Как различните зодии се справят с КОВИД-19 по време на ретрограден Меркурий и пълнолуние".
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
с много секс..като за последно. всичко познато. . всички усещания пред Ковида
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В контекста на COVID-19 остаряването ще се приема вече по по-различен начин. Светът се променя в не добра посока - едните искат да затварят старите за тяхно добро, другите твърдят, че старите не представляват ценност за човечеството.