Амстердам мести "червените фенери" в плаващ хотел?

Новият еротичен център също ще е във формата на червен фенер
10 ное 2020 21:45,
12
Амстердам мести "червените фенери" в плаващ хотел?
Снимка: БГНЕС

Кметицата на Амстердам обяви радикална реконструкция на квартала с червените фенери. Тя обмисля затваряне на публичните домове в центъра на града. Всички труженички ще бъдат преместени в новия еротичен център, за който има и готов проект, обяви Фелке Хелсема пред Ройтерс.

Хелсема се стреми да промени секс търговията в града от две десетилетия. Тя обаче няма планове да забрани изцяло проституцията, а само да я премести на ново място. Новите предложения са за защита на "работничките" и опит за борба с нарастването на трафика на хора.

"Мисля, че много от жените, които работят там, се чувстват унижени", каза още кметът.

В момента се търси място, на което да се построи ново място, като най-авангардното е да бъде плаващ хотел в пристанището.

Новият еротичен център също ще е във формата на червен фенер. Той има вътрешна стълба, около която са разположени всички традиционни витрини, в които жените очакват своите клиенти.

До проекта се стигна, след като в кметството имало много жалби от живеещи в квартала. От своя страна и тези, които работят там смятат, че няма как да бъдат преместени, защото е част от стотици години традиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един дол дренки сте и двамата.
8
2
 
0
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До SuCkMyD1CkНа всяко едно от изброените места съм бил. В Дуомото запалих свещ, от Айфеловата кула гледах през бинокъла, на Ред Лайт Дистрикт пуших сканк и пих бира в барчето на лесбийките, а в Рим не само бях в Колизеума, но и търсих на наш Джизъс къде е драскал, ама сега май е затворен. А деца цели 2 броя имам, ама те така или иначе са си на Запад с майките и нищо не трябва да им показвам - сина ми е в Лондон, дъщерята в Рим. Изоставаш брат, а аз съм само на 43 и вече съм изпълнил всичко
7
1
 
2
 
! Отговори
До първия преди 3 години
Пич, я не си въобразявай. Единствените про*тит*тки, с които си бил са били от боята и си ги хванал от някое околовръстно.
6
1
 
2
 
! Отговори
Теди преди 3 години
Красата си прави промивки с йод на вагината, че един познат се възмути какви били тия работи с тая Краса
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Теди, нищо не ти се разбира
4
2
 
3
 
! Отговори
Теди преди 3 години
Има ли йод там за Красата Ганевата -за един Любо питам ,че него го е срам да я попита още е малък
3
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще стане като Венеция.Ореваха светът,че туристите им пълнели улиците или как големите пътнически кораби им закривали гледката към прекрасните вонящи на тиня канали а сега след като еуфорията им мина че нямало кораби и туристи изведнъж откриха че стотиците малки ресторантчета и кафенца които всъщност дават хляб на половината жители са пред фалит или фалирали.Няма кой от местните да даде 40 евро за кафе и бутилка сок и сега реването е защо няма туристи и големи кораби.Та и с тия ще стане същото.
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 4Абсолютно те подкрепям!
1
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А ако е женско, к'во ще й кажеш?