Новата ваксина Pfizer - по-евтина в бедните страни

Цените - съобразени с особеностите на отделните региони по света
11 ное 2020 08:10, Петя Славова
44
Новата ваксина Pfizer - по-евтина в бедните страни
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Новата ваксина срещу коронавируса ще се продава по-евтино в по-бедните страни.  Това стана ясно от изявление на германската компания, която разработва ваксината заедно с американския гигант Pfizer, предаде Нова тв.

Още по темата

Германците казаха, че планират да продават ваксината по-евтино, отколкото струва производството й.  По план, цените ще са съобразени с особеностите на отделните региони по света.

"Посрещнахме новината за ваксината с радост. Дано всичко това свърши скоро. Досега съм се тествал три пъти и в момента чакам съпругата ми, която е била контактна със заразено лице. Вече ни дойде до гуша", заяви Валантен Лафонтан, учител от Париж.

"Готов съм да се ваксинирам, няма проблем. Доверявам се на хората, които са направили ваксината и не мисля, че ще представлява някаква опасност", категоричен е студентът Ромaн Ерни.

По-късно днес Европейската комисия ще обсъжда подписването на договор с двете компании. Очаква се,  Европа да поръча до 300 милион дози от препарата, който още не е минал всички тестове и не е в производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още по темата: ценаваксинаPfizer
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Европеецът: Безопасна ли е ваксината? Колко индийци и бразилци пострадаха от нея при тестовете?
31
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фирмата е турска
30
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 38(лекар )Нищо не целя.Просто пиша истината и излагам моето мнение по въпроса.А ти какво целиш с това безумно кикотене???Явно си с полиран мозък устроен да изпълнява само основните функции на тялото които не включват мисленето!!!
29
3
 
0
 
! Отговори
До 38(лекар ) преди 3 години
Хахахахахахаха....Какво целиш ?
28
1
 
1
 
! Отговори
До Христо Христов преди 3 години
Дай e-mail сега,защото ,***,ще намеря начин да открия ip адреса ти в името на баща ми и ще те открия !!!Повярвай ми !
27
2
 
7
 
! Отговори
лекар преди 3 години
Трябва да си много наивен и глупа.в за да си причиниш това.На повечето лекари ни е ясно че няма разработена работеща и,най-вече безопасна ваксина но тъй като е тествана на много малко хора се прави всичко възможно да се убедят хората да се ваксинират но това просто ще е един глобален експеримент с тях.Затова свалят от цената!!!За антивирусна безопасна ваксина са нужни минимум 5 г. но по-достоверно е 10 г. просто защото вирусът мутира постоянно!!!
26
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Новата ваксина Pfizer не работи и с тежки странични ефекти, отделно съхранението - блумбърг. За да няма плям плям, затова могат въобще да не я разрешат.
25
2
 
1
 
! Отговори
До Христо Христов преди 3 години
Дай E-mail да се разберем там ! Да ти покажа какво е тествал баща ми !Става ли ? Дай e-mail,Христо,юнако,да те видя извън форума дали си толкова смел !Чакам !!!
24
2
 
3
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 3 години
До номер 31. Немска фирма е открила лекарството, не американците. Ще поживеем, ще видим. Вече светът има надежда, стига отделните държави да обединят своите усилия.
23
2
 
6
 
! Отговори
pipo преди 3 години
Абе кой нормален търговец ще продава на загуба, освен ако няма задни мисли...
22
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разни Ганчовци изобщо не могат да ме убедят в съмнителността на продуктите на Пфайзер ! Лично съм тествал два съвсем различни по вид техни продукти и съм убеден в безкомпромистните резултати !Пфайзер са едни от най-могъщите и качествени производители на лекарства,никога не биха си сринали този авторитет умишлено !
21
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Умолявам конспираторите да посочат един бизнес,индустрия,организация,съюз или както обичат абстрактно да ги наричат " ТЕ" ,без да казват ,кои са всъщност,който има интерес и ще спечели от НИСКА ЧИСЛЕНОСТ на хората?!Най-често чувам,че евреите и банките стоят зад всичко,та се чудя коя банка има полза от малко население на тази планета.Кой бизнес има по-голяма печалба от ниската численост ?Нека някой обясни защо искат да ни затрият ?
20
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
едни хора ще приберат едни големи пари виждам
19
5
 
7
 
! Отговори
Пижо преди 3 години
В България, предвид особеностите на района, трябва да я подаряват, че дори и да платят, за да може след поголовните кражби от управляващата и фармацевтична мафия, да стигне до хората с високи заплати на поносими цени.
18
3
 
6
 
! Отговори
Надървен преди 3 години
И реално кога ще е в действие? 2025? А дано, ама надали... Надървих се пак
17
9
 
8
 
! Отговори
До баба преди 3 години
А колко ти е наема в Англия,колко ти е транспорта,колко ти е ресторанта,подстрижката,козметика,ремонта? Или ти живееш както обикновено-в катакомба с още 5 човека,ресторант и развлечения не ползваш,не пътуваш,подсригвате се взаимно !Ама пък теста ти е безплатен....
16
3
 
8
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 3 години
До баба 9 Така е , но Англия е богата държава. Там не е имало социализъм.
15
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И тази ли я тествах те само върху маймуни? Хайде, не, мерси!! И за 3 лева да ми я продавате, няма да я купя, заразявайте се вие.
14
33
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Със сигурност трябва да се въведат ограничения за тези,които НЕ са ваксинирани !!!И ще стане !Пр()сти мозъци конспиративни ! Все тях чипосвали,лъгали,крадяли,ощетявали,следяли!Кой го интересувате точно пък вие бе,нужници безполезни ?!
13
8
 
11
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
И защо никой не отразява изявлението на бразилците, които казаха че от всички 10 ваксини, които се тестват там вкл. и тази американско-германска химера, китайската показва най добри резултати ? А?