Мъж счупи тазобедрената става на охранител на пазар "Герена"

Това е вторият подобен случай в района за месец
22 ное 2020 16:52, Нели Христова
50
Мъж счупи тазобедрената става на охранител на пазар "Герена"
Снимка: БГНЕС

Посетител бутна и счупи тазобедрената става на охранител на пазар „Герена“. Извършителят е задържан от автопатрул на охранителната фирма и предаден на патрула на 5-то РУ. Това каза пред БГНЕС главният дежурен Димитър Димитров.

Инцидентът се разиграл в събота. „Около 10:30 часа едър мъж, на възраст около 30-35 години, скандализира с поведението си продавачка на пазара в магазин за обувки, след което си тръгва. Връща се, пита охранителят как се чувства с това яке. Пак си тръгва. След това се връща отново и бута охранителя в гръб“, описа Димитров развитието на случая.

Охранителят, който 50-годишен мъж, е откаран в „Пирогов“, където е установено, че при падането е счупил шийката на тазобедрената става. От охранителната фирма заявиха, че ще поемат разходите по предстоящата операция на служителя им. Според Димитров извършителят на това деяние е бил или под въздействие на дрога, или с психични проблеми. Попитан дали мъжът е чест посетител на пазара, дежурният обясни, че досега той не е бил забелязван да го посещава.

На въпрос на БГНЕС дали това е единичин случай, Димитров посочи, че подобни инциденти с изблизи на агресивно ику неадекватно поведение зачестяват и уточни, че само за последния месец това е втори случай в района.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЗозоДоно се задавиш на плодовете ...
31
3
 
6
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Това са плодовете на демокрацията. Да ви е сладко, не се бутайте, ще има за всеки. Обаче не са банани...
30
1
 
1
 
! Отговори
Коментари... преди 3 години
...30-32 са ярък пример за основното дамско качество - под лото интригантство. Никога лице в лице, никога по начин, при койо може да се провери правотата , винаги в гръб...
29
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На излизане от пазара минах през същият вход, при което Господина ми направи забележка, а аз учтиво му казах, че много се извинявам, но бързам за работа и ми се налага дори да тичам, при което служителя ме удари по рамото с юмрук, защото съм минала от тази страна на пазара и не съм изпълнила нарежданията. Започна разправия, като всеки нормален човек не бих седяла някой да ме удря и то за толкова маловажно нещо. Служителят започна да ругае, аз го помолих да спре да не се държи по този начин. След разправията която стана, Господина предполагам се почувства застрашен и побърза да засили крака си
28
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Продължението:Преди да вляза в пазара ми направи впечатление, че охраната се скара с поне двама човека преди мен (в случая бяха мъже и може би за това, не е посмял да им посегне) При влизането в пазара служителят ми направи забележка, че трябва да си сложа маска (за която ровех в чантата си за да извадя) отвърнах му, че за нея ровя в чантата и продължих по пътя си слагайки маската . На излизане от пазара минах през същият вход, при което Господина ми направи забележка, а аз учтиво му казах, че много се извинявам, но бързам за работа и ми се налага дори да тичам, при което служителя ме у
27
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ето ви и моята история с въпросните мили служители. След написаното фирмата ме извика на среща и едва ли не излезе, че излизам навън за да млатя хората с чантата си.На 31.10.2020 г. около обяд (13:05 часа) имах работа на пазар Герена намиращ се в гр. София ж.к "Сухата река" ул.Тодорини кукли" . На входа на пазара служителя (на който баджа му беше наполовина скрит и не мога да бъда сигурна за името) а именно г-н Владимир Апостолов, ми посегна първо с ръка, а след това ме ритна с крак в корема. Ситуацията беше абсурдна и бих желала служителят да си понесе наказанието. Преди да вляза в
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЗозоМи чети. Пише,че оня го е блъснал в гръб.
25
1
 
3
 
! Отговори
Ех сега и ковид преди 3 години
Ще му лепнат щото в Пирогов заразата се вихри:(
24
10
 
7
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Те "охранителите" са едни чичковци песнионери от МВР - милиционери комунисти - едвам дишат. Нали е охранител, що не се е защитил?
23
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И това ми хареса от охранителната фирма заявиха, че ще поемат разходите за операцията Тъжно, но е ежедневие у нас. Хората се осигуряват цял живот, но даже о спешната помощ е платена, докато за управляващите всичко е безплатно.
22
13
 
4
 
! Отговори
Кольо преди 3 години
Еми вчера е бил на мирни протести човекаи още е под въздействието на онова, дето не го е пил. Той какво е виновен че не се е сбил с полицаи, трябва да си го изкара на някой все пак.
21
1
 
13
 
! Отговори
Нападнал е... преди 3 години
...охранителя в гръб?Браво, храбрец от класа!
20
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вижте какво излезе след статията: ОМРАЗА! САМО ОМРАЗА! КОЙ ОТ СЕЛО,КОЙ ОТ ГРАД, КОЙ ? КОЙ?Накрая всички сме НИКОЙ!ЗАЩОТО САМО ДА МРАЗИШ ДРУГИТЕ, нищо добро няма да остане в душата ти!ВСИЧКИ ОСТАВАМЕ ЗЛОБНИ И БЕЗДУШНИ
19
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Неадекватн животни! Едно животно има повече акъл и състрадание от средностатистически българин!
18
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отвртителен град, отвратитлни хора.
17
6
 
35
 
! Отговори
Варна преди 3 години
Абе смехурковци. Какви софиянци сте вие? Кореняците софиянци са има няма 200 000 човека. Всичко друго е софиянец от село. Тия същите дето ходят до ГЪрция с доматите и сиренето в багажника. Нали именно вие като дойдете на морето се държите като пълни селяни, такива дето са държани на верига. Я си гледайте столицата и ***.
16
0
 
6
 
! Отговори
1234 преди 3 години
До ПомощСеляндури,а не селяни
15
8
 
19
 
! Отговори
IT преди 3 години
Обещаваме от провинцията да непосещаваме тази чиста и красива столица, но ако вие си седите там целогодишно, без да ми идвате на моренцето. Ходете си в Гърция със салама и доматиту 😀
14
11
 
5
 
! Отговори
гербер преди 3 години
До Анонимен 9Плюйте си на воля по форумите,нямате проблем!Но руските танкове няма да дойдат!Така че свиквайте!
13
4
 
38
 
! Отговори
До кога преди 3 години
Това е много лоша травма за възрастните хора, може да остане инвалид за винаги,а минималната му заплата от 610лв.трудно ще покрие разходите, жалко за човека. Ходиш по улиците и гледаш *** от селата как съсипва София, ужас.