Сириец изнасили и преби млада жена в София

Той счупил зъбите й, удрял я в главата
27 ное 2020 11:47,
177
Сириец изнасили и преби млада жена в София
Снимка: БГНЕС

Сириец преби и изнасили млада жена в София. 44-годишният насилник е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващ прокурор при Софийска районна прокуратура.

На 23.11.2020 г. около 20,00 ч. в жк. "Свобода" в София той нападнал и насилил жената, като нанесъл удари с ръце по тялото и главата й. Той ѝ причинил и частични отчупвания на два зъба, кръвонасядания и други наранявания.

Сириецът е бил осъждан за два или повече пъти на лишаване от свобода за умишлени престъпления от общ характер.

Престъплението му сега се наказва с от три до петнадесет години затвор.

Предвид високата обществена опасност на деянието и извършителя прокурор при Софийска районна прокуратура е постановил задържането му за срок до 72 часа. Предстои утре, 28.11.2020 г., да бъде изготвено и внесено искане до Софийски районен съд за вземане на мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо обвиняемия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
2
 
28
 
! Отговори
SS преди 3 години
До 92. За всички изнасилвачи и педофили физическа или хим кастрация. А обратните какво да ги правим.Те защо да се ползват с привилегии? Аз предлагам и те под ножа.
87
3
 
16
 
! Отговори
Bergen преди 3 години
Нищо, имаме нужда от лекари и инженери.
86
2
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До Чебурашкатова е направо "брадясала" мантра,толкова е стара....Но да речем си прав..Възниква въпроса:-Защо ГЛАВИЛИЯ СЕ ЗА ЧОРБАДЖИЯ на българите от ЕДИНАДЕСЕТ години-твоя любимец "БокоТиквата от село Банкя", НЕ НАПРАВИ НИЩО,АБСОЛЮТНО НИЩО да въведе някакъв пред във въпросната "съдебна система"Нали там са "червени и русофили"?..-ЗАЩО *** и неговия ХАРЕМ не направиха нещо по въпроса толкова години?ЗАЩО бе,"ГербоМатросов"?
85
3
 
15
 
! Отговори
Последният бойскаут преди 3 години
До Анонимен 98Законодателството е такова. Така е направено и така работи. Умишлено. Искате ли да знаете какво щеше да се случи с въпростният сириец ако беше направил това в съседна Сърбия примерно с тяхното законодателство, съдебна с-*** и полиция?
84
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 48Искаш билет да му купуваш?!? Не е ли по-добре да го върнат откъдето е дошъл с катапулт, като през средните векове?
83
1
 
32
 
! Отговори
Защо още е тук? преди 3 години
Каква е причината да не са го изритали от България преди това престъпление?
82
1
 
23
 
! Отговори
Добре дошли в Герман преди 3 години
Мнооо ги мразя тези неандерталци....ама докато баба ви Меркел начело с ЕС ги толерират , освен ние да ги възпитаваме както беше през 80-те , гък не казваха...няма оправия....!!!
81
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи, държавата е оставила един многократно осъден да се разхожда на свобода, ама вие се хващате за произхода!? А колко такива българи се разхождат на свобода, знае ли някой? Башар е виновен, разбира се и Орешарски, на къде без него...
80
3
 
11
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
много важно!..Номера е да са возат некои в ДЪРЖАВНАТА бронирана "джипка",други да ЛОЯСВАТ в така наречения "Парламент",трети да са дърлат с макетата,щото май те са "основната заплаха за нас"..четвърти да заграбват и унищожават чужди бизниси,пети да обикалят евроинституциите ЗА НАША сметка..а шести и седми да израстват като милиардери на гърба на изстрадалия българин....и така.."Важни са приоритетите"..
79
1
 
22
 
! Отговори
Гражданин преди 3 години
Това нямаше да е възможно да се случва, ако не бяхме кръчмарска страна с кръчмарски народ. Трябва инвестиция в армията и гранична полиция и да се изринат менте магистратите от апелатияният съд. Опа, забравих...ние обичаме да мрънкаш против ***, но си обичаме ***.
78
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това няма да се случи на защитничките на рами и мигранти Салич, Цънцърова и други такива, те нямат досег с такива за разлика от простолюдието.
77
4
 
43
 
! Отговори
Решение преди 3 години
Всички мюсюлмани трябва да бъдат изселени в страните им по първопроизход, независимо дали са дошли тук преди пет, петдесет или петстотин години.
76
3
 
34
 
! Отговори
681 преди 3 години
За всички изнасилвачи и педофили трябва химическа или физическа кастрация (в зависимост от зверството).
75
1
 
18
 
! Отговори
СС преди 3 години
Чували ли сте за арабската игра тахарруш гамея, или игра на изнасилване. Не сте чували, защото на този етап няма нищо написано за тахарруш гамея в нито една либерална медия, което не ни изненадва.Оказва се, че на големи празници, а и не само, това е практикувана мъжка арабска игра, особено разпространена в Северна Африка. Така се забавляват арабите, разбирате ли? С групови изнасилвания. Както доказаха изнасилванията в Кьолн, сега *** започнаха да си я играят и с европейските жени.Л
74
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Сириецът е бил осъждан за два или повече пъти на лишаване от свобода за умишлени престъпления от общ характер."Мисля, че от цялото изречение, най-най-малко думата "сириец", трябва да ви боде очите.
73
1
 
20
 
! Отговори
До 86 преди 3 години
Виж,че наивния "мат'рял" е виновен,спор няма.Но и че фалшификациите не бяха малко ,и това е вярно.Както и продажната 500-хилядна администрация,която се страхува да не изгуби топлите си местенца.А сега им увеличиха заплатите с 30%,така че не очаквай чудеса.Важното е критичната маса народ да гласува,а не да ходи за гъби.
72
1
 
17
 
! Отговори
Лили Иванов преди 3 години
Винаги налитат на бели, по възможност руси и светли,никога на тъмни от тяхната порода.
71
2
 
15
 
! Отговори
Saki преди 3 години
По техните закони ,сега е длъжен да се ожени за момичето,да признае децата и да осигури семейството докато е жив.
70
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Предлагам никой да не наема работници сирийци,да не купува и да не продава нищо на тях и те сами ще изчезнат."То накрая и българи няма да останем. Проблема е, че няма ефективни, закономерни, сумирани присъди, само това е, нищо друго.
69
0
 
10
 
! Отговори
До 80 преди 3 години
Днешния самодържец отговаря напълно на твоето описание.А следващите-предстои да ги видим.Те не са виновни,а всички ние,че ги търпим-дали 45 години,дали 11 години или не се знае още колко.