Ким Чен Ун получи ваксина срещу COVID-19 от Китай

В Северна Корея все още няма нито един потвърден случай
1 дек 2020 07:32, Нели Христова
28
Ким Чен Ун получи ваксина срещу COVID-19 от Китай
Снимка: БГНЕС

Китай е предоставил експериментална ваксина срещу COVID-19 на севернокорейския лидер Ким Чен-ун и семейството му. Това съобщава американски анализатор, като цитира източници от японското разузнаване, уточняват от Ройтерс.

Още по темата


Според Хари Казианис, който е експерт в Центъра за национални интереси във Вашингтон, семейството на лидера и високопоставени севернокорейски представители са били ваксинирани през последните две-три седмици. Не е ясно обаче на коя фирма е препаратът, нито дали той е безопасен. Казианис посочва също, че най-малкото три китайски компании разработват ваксини срещу COVID-19.

Северна Корея не потвърждава за никакви случаи на коронавирус в страната. От южнокорейското разузнаване обаче смятат, че такива не може да бъдат изключени, тъй като Пхенян имаше търговски връзки с Китай преди да затвори границата през януари.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Атанас Велмазов Тебе като та гледаме вече са та ваксинирали, нещо ваксиниран ми се виждаш *** за твое добро е.
22
2
 
3
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
ДА ЖИВЕЕ МАРШАЛ КИМ ЧЕН УН ! НАЙ-ВЕЛИКИЯТ РЪКОВОДИТЕЛ И ДЪРЖАВНИК В СВЕТА ! ДА СЕ НАДЯВАМЕ , ЧЕ ВАКСИНАЦИЯТА ЩЕ БЪДЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНА, ЗА ДОБРОТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО Е !
21
1
 
4
 
! Отговори
Любопитен преди 3 години
До АнонименА дали всеки в САЩ има достъп до това,с което се лекува техният президент?Па и не само в САЩ,де.
20
0
 
5
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Допреди няколко години почти нищо не знаехме за Северна Корея,а и не ни пукаше-диктатура някаква и толкоз.Откакто обаче започнаха масираните атаки на САЩ срещу нея,даже се появи лека симпатия към малкия дебеланко.Щом устоява на Америка-значи заслужава някакво уважение,това не всеки го може!
19
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е комунизъм от най долен тип , който хората са по евтини от животните. За върхушката ядене и пиене на корем, жени каквито си поискаш, лекарства само за избрани , а хората кучетя ги яли. Апропо нещо подобно беше и в България при бай Тошо . След аварията на Чернобил народа се заразяваше, а върхушкана а БКП пиеше минерално вода и с нея им готвеха. Людмила Живкова и Иван Славков ходеха на обяд със Държавен самолет в Париж, и т.н. Социализъм, брадство и равенство- Ха-ха-ха.
18
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При Ким Чен Ун нема ,,искам-не искам''.Ша им нахака губерките и гък няма да кажат,че и за още ще питат.
17
2
 
2
 
! Отговори
Допълнение преди 3 години
Как се ваксинира човек, след като болестта е активна ? За ваксините, съм чувал....бие се, след 3 месеца се взема проба от кръвта за антитела, бие се втора, след 6месеца отново така, и всичкото това се бие когато човек е здрав, а не вдички болни около него и той включително! Какви са тези ваксини...през куп за грош модел? Доказани ли са? Или има създадена антиотрова отдавна и пускат отровата и само определени хора имат право да живеят? Има схема!
16
1
 
5
 
! Отговори
Бибо преди 3 години
НАШИЯТ КИМ КО ЧЕКА??? КИТАЙСКАТА ВАКСИНА ЩЕ Е НАЙ ДОБРАТА.
15
0
 
5
 
! Отговори
Отечествен Фронт преди 3 години
До Анонимен А ти не ставаш нито за партизанин ,нито за ятак на партизаните . Защото си смелчага само тук зад клавиатурата . За Революционер и да се излезе във горите се иска смелост и да си сложиш главата във торбата .А ти си един страхопъзльо и нищо друго .
14
2
 
11
 
! Отговори
Емил Боев преди 3 години
До Анонимен Ще си купиш сочни вратни пържоли ама от Ирландско двадесет годишно месо ,защото Българско такова няма .Нали избиха прасетата на хора преди две години ,козите също овцете също за кравите няма да ти говоря ,защото и тях ги няма във България .Магарета също няма и конското също .Така че ще си плюскаш замразеното Ирландско месо и другите *** на ЕС и ще питаш има ли още .
13
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми така се излекуваха 1500 милиона чайници - имат си лекарство и ваксина за уханската болест.
12
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е късно да върнем комунизма. Със силно партизанско движение и мрежа от ятаци верни на каузата може да съборим това фашистко управление и да развеем червеното знаме.
11
4
 
5
 
! Отговори
До 13 преди 3 години
Амин другарю, да живее СССР и Коминтерна.
10
2
 
15
 
! Отговори
Червен Диамант преди 3 години
Лъжеха ни че се бием против комунистите ,а то било за Петрол ,Злато , Диаманти ,Слонова кост и за нечии интереси .Цитат от филма кървав диамант
9
2
 
13
 
! Отговори
ким чен ун преди 3 години
Вие не ги мислете Северно Корейците ,мислете си за вас че сте затънали до гуша във либералната капиталистическа тиня .И измъкване от там няма да има докато не изчезнете като държава и народ .Това вие присъдата от всевишният Български безродни негодници и предатели .
8
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ким Чен Ун е по висок пт Путин, но Путин е по красив.
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не разбрах с какво 4 се издаде, че е русофил та тъй селски го псуваш?4 най-невинно съобщава, че е засечена информация, продукт на постнаркотични видения.
6
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Китайците явно изпробват ваксината първо върху прасета.
5
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Седят и се молят да няма странични ефекти иначе ще са разстреляни на мига.
4
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като го гледам Ким Чен Ун вече е готов за коледа. Днеска мисля да си купя сочни вратни пържоли без кост че много ми се приядоха.