Пулев подготвен "като по учебник" за мача с Джошуа

"Какво ще се случи не мога да кажа, но отивам, за да победя!"
4 дек 2020 10:03,
41
Пулев подготвен "като по учебник" за мача с Джошуа
Снимка: БГНЕС

Смятам, че съм готов и отиваме да мачкаме. Чувствам се перфектно! С тези думи Кубрат Пулев коментира пред Нова тв предстоящия си мач с Антъни Джошуа следващата събота за световната титла.

"Подготвен съм много добре и абсолютно правилно. Какво ще се случи на самия мач – не мога да кажа. Отивам, за да побеждавам", категоричен е Кобрата.

Още по темата

По думите на българския боксьор легендарният треньор Ули Вегнер, който наскоро се присъедини към лагера му, е човек, който си разбира от работата и има много опит. "Той е човек, който винаги усеща състезателя. Той много добре знае кога, колко и какво", заяви Пулев.

При подготовката си през изминалите месеци Кобрата е заложил на общи физически тренировки и спаринги. "Точно както си е по учебник", посочва той.

"Винаги съм бил позитивен и стабилен. Вярвам, че нещата се случват когато и както трябва. Важно е човек да вярва и да бъде целеустремен. Отлагането на самия мач можеше да се отрази на някои по-емоционално. Но аз нямам такива проблеми. Приемам всичко това за нормално, доколкото може да е при текущата ситуация. Казах, че съм готов по всяко едно време", заяви Пулев в отговор на въпрос как е приел неколкократното отлагане на мача му с Джошуа.
                     

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
2
 
! Отговори
SS преди 3 години
Е що не отиде да направи един спаринг с кюфтето,да си види нивото,то кой кого ще мачка ще стане ясно съсвсем скоро,това му е втория мач с класов боксьор все пак,до сега млати разни торби и естествено за това е само с една загуба....
6
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като чета коментарите под мен ми става кофти няма един позитивен все пак сме българи....Колкото и минимални шансове да има винаги може да има изненада както я направи Поветкин.Успех Кубрат дано прославиш тази малка но невероятно красива по природа и история държава.
5
2
 
8
 
! Отговори
Буратино преди 3 години
Кобрата е мутра *** и абсолюттен аутсайдер в този двубой. Но съм за него, понеже все пак е българин!!! Дано да разбие бианаболния стероид Джошуа! Би било страхотно. Нуждаем се от малко положителна емоция по време на този Ковид геноцид!
4
1
 
7
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
До 1 и 2...Като цяло сте прави, ама му се кефя на Кубрат, че при всяка победа вади трибагреника, щото имаме спортисти, дето не знаят химна, други се правят, че са забравили български език, а трети отиват да се състезават по чужд флаг. Иначе бокса е черно тото и голям бизнес от почти век. Помните филма на Чаплин с бокса.Бизнес за милиони, иде реч за лоби, за шоу, за привличане на богата публика и залози. Като цяло скептик за мача, но дано успее нашето момче.
3
1
 
8
 
! Отговори
Сега преди 3 години
пак ще започнат разни да обясняват как щял да яде бой, и как Джошуа щял да го нокаутира. Еми за 4 000 000 ? си заслужава!
2
3
 
16
 
! Отговори
Да бе,да преди 3 години
Кат си спомня как се репчеше на Кличко и как пет пъти си търсеше стотинките по пода-сега ще е още по-лошо! Тогава ръкавиците бяха виновни,сега какво ще е виновно? Ако успее поне един път да учели Джошуа ще е цяло чудо! Единствената причина тоя мач да не свърши до 2-ия рунд е скъпото рекламно време между рундовете-чух,че с Кличко било 300 000 евро рекламната минутата между рундовете.И като свърши мача в 2-и рунд-кой ще рекламира после ? Затва и Кличко го търпя нашия до 5-ия рунд па му писна...
1
6
 
6
 
! Отговори
Жалко преди 3 години
Това момче не успя поне в киното да пробие. Скалата е по-грозен, пък направи филмова кариера. Да не говорим за Кличко или Арни...