Домашен арест с "гривна" за полицая, изнудвал с подкупи

50-годишният разследващ служител бе арестуван на 4 декември
7 дек 2020 16:37,
11
Домашен арест с "гривна" за полицая, изнудвал с подкупи
Снимка: БГНЕС, архив

Домашен арест, контролиран със средство за електронно наблюдение, определи Окръжният съд във Варна за разследващия полицай, обвинен за получаване на подкуп.

Служителят на МВР бе обвинен за получаване на подкуп чрез изнудване, посредством злоупотреба със служебно положение в качеството си на разследващ полицай и за опит за измама, извършена от длъжностно лице в кръга на длъжността му, припомнят за БТА от прокуратурата в крайморския град.

Още по темата
Обвиненият 50-годишен разследващ полицай бе арестуван на 4 декември в момент на получаване на поредния транш от искания подкуп в общ размер на 10 000 лева.

Окръжната прокуратура във Варна няма да протестира мярката. Разследването по делото продължава, допълват от държавното обвинение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
МВР са си такива преди 3 години
Хората които са имали нещастието да бъде сманкан някои техен близък от "озаконените мутри" сигурен съм че сред тях има убйици. Много са и се покриват а и все по голяма част от тях са безочливи маниполатори които едвали са във служба на държавата камоли на народа.
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нещо не ми е ясно?!Петни пагона,злоупотреба със служебно положение,РАЗСЛЕДВАЩ ПОЛИЦАЙ,ХВАЩАТ ГО С ДВЕТЕ КУНКИ В МЕДЕЦА(БЕЛЯЗАНИ БАНКНОТИ!!!)За да го вкарате в ареста,какво е необходимо?Да имаше в едната си ръка отрязAнa глава ли?!?!АБЕ КВО СТАВА В ТАЗИ ДЪРЖАВА БЕ!!!!
5
3
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 3 години
triem kometari svaboda na slovoto jiveem vav demokraticen svyat
4
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 3 от 1ами по твоята логика, ти се се облажил покрай полицая. Хайде марш в затвора.
3
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
и ти ли се облажи покрай 'една кметица' ?може би и ти трябва да си в затвора, а не да четеш морал, защото българина протестира само когато не може да краде.
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А Местан го пуснаха веднага. Несправедлив съд.
1
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз само да попитам, като го арестуваха, държаха ли го с белезници 1 час навън за да може всички журналисти да дойдат и да снимат както направиха с една кметица? И защо въпросната седя в ареста, а господина не?