Пациент скочи от шестия етаж в "Пирогов"

Води се разследване, от болницата отказват коментар
Обновена: 10 дек 2020 15:13 | 10 дек 2020 12:47, Елка Василева
114

Снимка: Димитър Кьосемарлиев / Dnes.bg

Пациент в "Пирогов" е сложил край на живота си, след като скочил от шестия етаж, предаде БНТ, като посочи, че това е неофициална информация.

В момента тече разследване по случая, а от болницата отказват коментар, преди то да приключи.

Мъжът е бил пациент в COVID отделението.

Още по темата

Подобен инцидент имаше и в края на ноември, но в Бургас. Тогава възрастен пациент, болен от COVID-19, скочи от осмия етаж на болницата в морския град.

75-годишният мъж падна на четвъртия етаж върху скеле, изградено с цел саниране на сградата. В следствие на тежките травми мъжът загуби живота си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
108- И ТЕБ ТОВА ТЕ ТОРМОЗИ- СЛЕД КАТО ХОРАТА СИ ЖИВЕЯТ ЖИВОТА И НЕ МИСЛЯТ ЗА ПРОТЕСТИ, СИГУРНО ИМ СТИГАТ 118 ЕВРО МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА И ВЕРОЯТНО ЖИВОТА ТАМ Е ЕВТИН, А АКО НЕ ИМАТ НАД 200 МИЛИАРДЕРИ В ДОЛАРИ, НЕКА ТЕ МИСЛЯТ ЗА СВОИТЕ ГРАЖДАНИ- ЗАЩО ТРЯБВА ДА ГИ ОБСЪЖДАМЕ- ТЕ СА БРАТЯ И ЖИВОТА Е ТЕХЕН.
104
0
 
2
 
! Отговори
Кока-Кола тест преди 3 години
Един от опозицията показа нагледно в Парламента във Виена как от капка от Кока-Кола бърз тест за Корона показва ПОЛОЖИТЕЛЕН резултат. Има видео в тюба.
103
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес още няма статия против Путин и Русия, да прочетем отново колко трагично е там, и колко процъфтяващо е територията на Боко.
102
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ВЕДНАГА ДА СЕ АРЕСТУВА МУФТАДЖИЙСКИ - СЪД-ЗАТВОР!
101
1
 
1
 
! Отговори
ОПААААААА.... преди 3 години
ДНЕС, ТОВА НАИСТИНА Е ГОЛЯМА НОВИНА! БРАВО!
100
2
 
3
 
! Отговори
до 1 преди 3 години
Всички си заслужаваме обществото.
99
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не разбрах от статията,онзи в Бургас ли е бил на 75 години или този дето е скочил от Пирогов?Така е умешан този разказ,че не се разбира.
98
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като влезеш в болница докторите и сестрите така те наплашват,че ти се иска да не си се раждал.И цялата работа е да те уплашат,че да измъкнат повече.Ако те усетят че си непукист,изобщо няма да ти обърнат и внимание.
97
1
 
31
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
Разказ на колега: Отива негово познато семейство да им правят тест,чакат дълго,но нямат излишно време за по-дълго чакане,и се записват във списък.Тръгват си,а на другият ден им съобщават по телефона,че тестовете им са ПОЛОЖИТЕЛНИ,въпреки че такива не са им направени!Дали да не скочат от покрива на някоя "болница",м?
96
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЛекарХей,"лекар",спри да ме крадеш ника!!!Не те ли е срам така нагло да се подиграваш с труда ми???Влечуго нещастно!!!
95
0
 
11
 
! Отговори
Лекар преди 3 години
До commenЦипрофлаксацин НИКОГА не се изписва при стомашно-чревни инфекции а да не говорим за обикновени стомашни оплаквания!!!Антибиотикът е от групата на 4-хинолоните и беше разработен специално за пикочно-полови инфекции но понеже е широкоспектърен започнаха безразборно да го изписват за всякакви инфекции и затова вече много голяма група хора имат резистентност към него.Иначе е супер антибиотик с минимални странични ефекти!!!Така че,моля те не пиши г.л.упости!!!
94
2
 
12
 
! Отговори
Как ще го пишат? преди 3 години
Скочил паднал смъртоносно, но причина за смърт от Корона Вирус?
93
4
 
3
 
! Отговори
Makedon преди 3 години
Znaci vo BEGETO 2 pacienti skoknaa ... I tuka ste VTORI ... vo MK veke 5 samoubici
92
6
 
15
 
! Отговори
венци преди 3 години
На Боко Тиквата затвора изглежда все по-сигурен.
91
6
 
23
 
! Отговори
Айде преди 3 години
И на тоя човек му видяха сметката.
90
3
 
4
 
! Отговори
Един888 преди 3 години
До листовка на пациентаТова е особено важно, ако сте депресирани или имате мисли за самоубийство. В няколко случая, психичните проблеми са се появили при намаляване или прекратяване на дозите.Това е за таблетки Дексаметазон.
89
3
 
2
 
! Отговори
Един888 преди 3 години
До листовка на пациентаТези нарушения могат да бъдат сериозни.Обикновено започват в рамките на няколко дни или седмици от началото на лечението. Появата им е по-вероятна при високи дози.Повечето от тези проблеми отзвучават, ако дозата се намали или лечението се прекрати. Въпреки това, при поява на подобни проблеми, може да се наложи лечение.Говорете с Вашия лекар, ако Вие (или някой, който приема това лекарство) имате някакви признаци на проблеми с психичното здраве. Това е особено важн
88
4
 
1
 
! Отговори
Един888 преди 3 години
До листовка на пациентаПредупреждения и предпазни меркиГоворете с Вашия лекар или фармацевт, преди да приемете Дексаметазон ....:ако някога сте имали тежка депресия или маниакална депресия (биполярно разстройство). Това включва и анамнеза за депресия преди или по време на приема на стероидни лекарства като дексаметазон.ако някой Ваш близък роднина е имал тези заболявания.По време на приема на стероиди, като Дексаметазон ...., могат да се появят проблеми с психичното здраве.
87
3
 
7
 
! Отговори
"Хейтър"? преди 3 години
До до 86То вече да не кихне или да не се закашля човек, а? !
86
3
 
14
 
! Отговори
до 86 преди 3 години
Така е. Донякъде си прав. Само пропусна да кажеш, че никой не ги кара насила да се качват на рамото ти в хипермаркета. По цял обикалят пенсионерите. Снощи в 19.30 имаше навалица от възрастни хора в магазина.Не зелен коридор-златен коридор да им дадат-все тая. Бай *** прави тигели напред-назад и щъка със сополите.Кашлят като разпорени в автобуса.Тестове не правят щото шефа им е казал ако някой донесе полож.тест-да носи и трудовата книжка за приключване.Никой не ги кара да обикалят по пазарите.