Кобрата иска реванш от Джошуа: Ако е мъж на място!

Ще се състои ли втора среща на ринга?
Обновена: 14 дек 2020 19:45 | 14 дек 2020 19:41, Веселина Йорданова
428
Кобрата иска реванш от Джошуа: Ако е мъж на място!
Снимка: БГНЕС

Кубрат Пулев ще иска реванш на Антъни Джошуа. За това разкри той в интервю за bTV.

Още по темата
"Ако е мъж на място, би трябвало да ми даде реванш", каза Пулев и допълни, че ще иска втора среща на ринга с Джошуа.

"Най ме е яд, че не го победих. Можех, но просто не бях подготвен достатъчно добре", каза още Пулев.

Както е известно, Кобрата загуби в събота вечер с нокаут в деветия рунд в "Арена Уембли" в Лондон.

Оше по темата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


428
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
265
0
 
12
 
! Отговори
леле преди 3 години
В други медии го има пълния цитат, в който нашият "герой" казва, че Джошуа с нищо не го превъзхождал - "с нищо не беше повече от мен". Аз разбирам преди мача Пулев да се държи като циркаджия - това са режисирани сценки. Обаче той продължава с изцепките след мач, в който е не просто надигран, ами е бит като маче у дирек от очеизвадно по-силен противник. След такъв мач да не признаеш превъзходството на съперника и да продължаваш да наглееш - това е страшна простотия.
264
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен290 Това какво показва сам казваш Серафим победил Мейуедър,а Романов набил Уайлдър и вторите станали шампиони.Затова такива като Уайлдер и Мейуедър трябва да благодарят на такива бойци от изтока че са ги били и вкарали в правия път.А за Усичето има способности да се справи с Джошуа,то и Руиз беше аутсайдер амa как перaдши Джошуа така че само като чуе името на Руиз и се плаши.
263
1
 
22
 
! Отговори
Българин отново преди 3 години
Джошуа скромен и възпитан, истински джентълмен каза: "Поздравявам цяла България", "Здравейте на всички в България, пращам ви любов", "Имам доста български приятели. Скромни хора, добри хора". Благодаря ти, Антъни! Разбра, нали, че този ти нещастен и смешен спаринг партньор няма нищо общо с българите, които познаваш. Ако ли е българин.
262
1
 
14
 
! Отговори
Svetoslav Ivanov преди 3 години
Ако е мъж на място реванш пак за три милиона???? *** това беше един от най тъпите боксови мачове на века!! Отивай в 33 да биеш децата и стига си се излагал
261
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тя и леля му ако имаше т0пки, можеше да му е чичо
260
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Най ме е яд, че не го победих. Можех, но просто не бях подготвен достатъчно добре", каза още Пулев.Мале, цепи мрака от мъдрост... Не трябва ли да го е яд, че не се е подготвил достатъчно добре?Той да се радва, че се падна срещу Джошуа, щото ако го бяха пуснали срещу Фюри, оня щеше просто да го унизи в първия рунд.
259
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кобрата иска още няколко милиона по сметката.
258
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен285Шпилка си е Шпилка нека им организират двубой Романов Уайлдер пък ще се види кой е по добрия,пък и ще се даде шанс за реванш на Уайлдер след загубата си с нокаут при аматьорите.Усика има шанс да напердаши Джошуа.
257
0
 
17
 
! Отговори
пери преди 3 години
За съжаление Джошуа излезе и по-мъж, и по-възпитан. Не е проблемът, е нашият хубавец загуби, проблемът е, че не може да губи с достойнство, така както могат големите мъже и големите спортисти. И на нашия, по стара бг традиция, все нясой друг му е виновен - ковид, липса на тренировки и най-вече възпитание.Айде следващия път да не играе от името на България, че само го петни с поведението си. Уменията му като боскьор нямам познания да коментирам.
256
1
 
10
 
! Отговори
хехе преди 3 години
Пулев не е имал шанс за победа в нито един от боксовите мачове за световна титла !и срещу Кличкои срещу Джошуа...и в двата загуби с нокаут/нокдаунда наш си е ако е за подкрепа в мача ДА ....ама да бъдем честни....няма качества за световен шампион... ...малко като ония скиора Попангелов ....добър но нивото и класата му ниско.... според мен това беше със активнив бокс със Пулев .... да беше обявил още днес че се оттегля ....най добре ...то на всички ни е ясно !
255
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 276За съжаление Романов започна късно с профибокса все още е на 9-то място по версия WBO.И все пак запада счита източният блок за 3-та ръка хора.Има голям зрителски интерес за двубой между Романов и Уайлдер.А за Усик дано той успее да бие Джошуа свръх подвижен е и техничен но му липсваше тежък удар при срещата със Чисора. Романов претежава много тежък удар който може при попадение да прати Джошуа и Уайлдер в нокдаун.
254
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наистина най-много Андрея да му даде реванш, но и там не бих рискувал да заложа на Кобрата. Oная ще му набие шамарите и току виж го нокаутирала и тя
253
2
 
13
 
! Отговори
До преди 3 години
Пулев вече си на възраст,пази си главата. Ще ти трябва за поне още.30 години. Стани един треньор по бокс и шеф на нашата боксова федерация и живей си живота. При още един такъв мач,ще загубиш каквото има останало в главата ти. Пожелавам на Пулев здраве и щастие.
252
0
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Сигурен съм,че ако има реванш той знае,че няма да спечели битката но отново ше спечели 4=5милиона него това го устройва.
251
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 273Ще се радвам да се срещнат пак Уайлдер и Романов има шанс и при профитата да се срещнат много ще бъде интересно.
250
0
 
8
 
! Отговори
да ама не преди 3 години
Можех ама не можах! страхотна мисъл!Ако е мъж ще ми даде -на бой и на секс насита няма.
249
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 270И аз това казвам ръста няма значение как Евгений Романов 183см нокаутира при аматьорите Деонтей Уайлдер 201см.
248
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има чувство за хумор или има отлепване на мозъка?
247
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кобрата до тук беше добре. Вече почва да се излага. Става нагъл. Трябва да разбере една проста истина: Джошуато е по-добрия!
246
0
 
20
 
! Отговори
ддд преди 3 години
Джошуа се смили над него някокои пъти.При последния удар го удари със средно лека сила, защото знаеше, че нашият е зашеметен и толкова му стига. Ако Ай Джи не беше благороден, можеше с последния удар да го прати в несвяат и спешното.