Михаил Таков: Мислят, че е лесно, но това са кървави пари!

Специалистът в откровено интервю за Boec.BG
Обновена: 14 дек 2020 20:44 | 14 дек 2020 20:44, Веселина Йорданова
37
Михаил Таков: Мислят, че е лесно, но това са кървави пари!

Михаил Таков има успешна кариера и като състезател, и като треньор. Той е многократен шампион на България, медалист от редица престижни международни състезания и дългогодишен капитан на националния отбор.

След оттегляне от ринга става треньор, като вече е сред легендарните имена у нас в тази професия, а към настоящия момент и координатор на националния тим. Работи с Кубрат Пулев близо 30 години, а в събота в Лондон застана в ъгъла му срещу световния шампион Антъни Джошуа.

Британецът спечели битката с нокаут в 9-ия рунд. Boec.BG потърси Таков часове след срещата за коментар.

Специалистът даде изключително откровено интервю за трудния път до световния връх, за настроението в лагера на Пулев преди важния мач за четири световни пояса, дали е имало момент, в който е щяло да прекратят мача с Джошуа, за болестта и за поуките.

Гледайте видеото на Boec.BG!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
3
 
1
 
! Отговори
Много преди 3 години
*** има тук! Жалки и завистливи гномчета. Сърбите ако имаха боксьор като Кубрат паметник щяха да му издигнат! Толкова сте жалки! Това "***" дето го каза любимеца ви aj добре ви пасва :-)
35
1
 
6
 
! Отговори
обикновен преди 3 години
Бат Мишо, най-важната задача на един треньор, е да прецени дали състезателят е готов за изпитанието и да му каже истината! Иначе става съучастник в престъпление, недай Боже да се случи нещо със състезателя, който не спазва указанията и няма елементарни умения! И да, да си дойдем на думата - кървави пари - това ви е била целта, наслаждавайте им се!
34
2
 
7
 
! Отговори
Ахмед преди 3 години
Не ми е ясно въобще как допускат такива като Пулев на ринга за шампионски колан. Има стотици боксьори аматьори които ще го спукат от бой.Той не е дори за квартален бияч.
33
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не само според теб.Марко Хук развинти Поветкин от бой и руснака едвам се дотътри до 12 рунд. И му дадоха победата...
32
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Марко Хук е бивш шампион по аматьорски кикбокс ,2пъти преди повече от 15г.Тръгна в профибокса в полутежка категория,по късно премина в тежка.Ако беше победил Поветкин отиваше да се бие за свет.титла.Действително по-добър е от Пулев ,но и той остаря на 36год.
31
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 31На 100процента съм сигурен,че ще падне от Поветкин и Марко Хук.Преди години двамата се срещнаха и съдийте дадоха победата на Поветкин,макар ,че според мен босненеца с немски паспорт беше по-добър.Пулев толкова години е бокса,а не се срещна нито един от тях.Марко Хук е бивш европейски по таекондо ,още на 18години!Сигурен съм ,че в САЩ има дузина боксьори които ще победят Пулев.
30
0
 
3
 
! Отговори
Бита карта преди 3 години
Като Пулю тръгна да предизвиква Кличко знаех месеци преди това какво ще стане и сега същото. Ето ви няколко имена срещу които ЗНАМ че ще падне 100% Wilder, Fury, Ruiz, Ortiz,Кличко и Джошуа. Няма изненадани освен феновете на Кобрат!
29
2
 
4
 
! Отговори
koki65 преди 3 години
Евала на Кубрат за хъса и смелостта поклон , но това не е достатъчно срещу Кличко и A/j. Просто не е на това ниво,гледах и двата двубоя тук от UK И все пак респект....
28
14
 
5
 
! Отговори
Ал/ преди 3 години
Мачкай КОБРААА.. некада си плюят тука мишките....
27
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** и Пульо. Дадоха ли му вече почетна герберска членска карта?Може би вече старши лейтенант?Не е злоба, Кубрате, забавление е. И тъга за рода български.
26
0
 
13
 
! Отговори
6 преди 3 години
Дайте името на един боксьор победен от него който е в първите 50 на тежка категория. И да не е пенсионер от поне 20 години.
25
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този Пулев по-добре въобще да не беше стигал до тези мачове. Голям резил! Приказки и после го разказват!
24
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре след като си му бил треньор,къде беше у как допусна да му вкарат няколко дузини ъперкъти?
23
0
 
6
 
! Отговори
Парадокс преди 3 години
Пульо бие *** за без пари,а него го маганят за милиони..
22
0
 
11
 
! Отговори
Първанов Симеонов преди 3 години
Пулев ще е тема още ден, два. А тука Първанчо малко преекспонира. Нито някой толкова го е гнус, нито па някой седнал да мрази Пулев. Човекът си е българин, един от нас, със своите плюсове и минуси. Хората просто имат право да недоволстват от неговото поведение. Невъзпитан и понякога арогантен. Разминаване между неговите приказки, колко сме велики и някои негови действия или направо простотии. А налице е и едно голямо разочарование, което си е нормално, когато губят български спортисти. Пулев вече минава в историята. Ще го помним и с големите му победи и с двете загуби, когато отнесе голям бой.
21
2
 
16
 
! Отговори
Специалист по бокс преди 3 години
Михаил Таков откровено ЛЪЖЕ!! Никаква " корона" не е " изкарал" *** Пулев- Крушата!! Преди мача , в " балона" е тестван както за " корона",така и за АНТИТЕЛА!! Тестът е ОТРИЦАТЕЛЕН!!! Ясно?? Точка!!!
20
0
 
18
 
! Отговори
Тупань преди 3 години
Бокса е най-древният спорт..Тупа-лупа в пещерите и кой победи сяда до огъня и гризе най-големият кокал..Неандерталките се усукват около него и те пък заформят най-древната професия..
19
1
 
7
 
! Отговори
ЦАСШ преди 3 години
Бате Мишо пиши го Кобрата в листата на ГЕРБ и да се кротнат всички.Първо кмет на Младост избираме го без проблеми като се има предвид колко корумпирани бяха всички .Само да оправи паркирането ,градинките,и миенето на улиците и е вечен.
18
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Проблемът на Кубрат не е че толкова може в бокса. Постигнал е много и е най-добрият бълг. боксьор при професионалистите. Проблемът е, че иска да го асоциираме с целия бълг. народ, а т се държи просташки, мутренски, а се търкаля на ринга като магаре. Е ,благодаря-не искам в чужбина да ме асициират с Кобрата. Между другото ,същият проблем е и при Стоичков и Борисов...
17
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е лесно но и парите не са малко.3-4 милиона на мач за некви които се бият с юмруци.Ми ако се правят толкова пари на двубой то след 3-4 боксови мачове един състезател спокойно може да се пенсионира като богаташ с 10 милиона евро.