Нов локдаун във Великобритания, какви ще са глобите?

Жителите на страната не напускат домовете си без причина
5 яну 2021 10:30, Петя Славова
20
Нов локдаун във Великобритания, какви ще са глобите?
Снимка: БГНЕС

Британските власти и премиерът Борид Джонсън наложиха нови още по-строги ограничителни мерки във връзка с разпространението на новия щам от COVID-19. На територията на цялата страна се въвежда карантина

Още по темата
.

Жителите на Великобритания не трябва да напускат домовете, освен ако нямат основателна причина за това. А какво се случва с нарушителите?

Първоначалната глоба за нарушилите новите ограничителни мерки във Великобритания е 200 паунда. При второ нарушаване на правилата санкцията може да стигне до 6400 паунда.

В понеделник Борис Джонсън обяви нов национален локдаун, като гражданите са инструктирани да "останат у дома", както направиха по време на първото заключване през март. Хората могат да излизат навън само по належащи причини. Училищата и университетите преминават на дистанционно обучение от днес. Отворени остават само детските градини.

Джонсън отново затвори Англия, този път поне до средата на февруари

Очаква се много от авиокомпаниите да прекратят полетите си до Великобритания. Вече част от сънародниците ни се оплакаха, че полетите им за връщане от България към Великобритания са отменени.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А като се сетя, какви ербапи бяха англичаните в началото на пандемията.
14
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И защо изобщо има толкова новини за англичаните?! Нали не искаха да са част от Европа. Да се спасяват. Само лаенето им е голямо. Както 2та св. война разчитаха на американците да ги спасяват, сека пак ще клекнат отвън пред вратата на ЕС.
13
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
200 паунда при първо нарушение. При второ е 2400 паунда.Причините са 4, няма спорт няма разходка:До магазина за стоки от първа необходиност.До аптека за лекарства.Ако трябва да се потърси медицинска помощ ( или ПСР тест).При домашно насилие.Няма други причини.Чатала на врата е сложен, който оцелее.
12
3
 
9
 
! Отговори
славянин преди 3 години
Всеки локдаун все по-безполезен от предишния - вирусът не го интересуват никакви локдауни!
11
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поне при тях изрично се упоменава в кои случаи може да се излиза, включително и да спортуват, въпреки че ще им се разлива уискито от чашите и няма да могат спокойно да си доядат мъфините.
10
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И евреите в концлагерите не са ги затваряли така. Демокрация!!!! Затвориха кръчмите и там и локдауни и глупости и направо като го спряа тоа вирус... Егати цирка, скоро и у нас. Бай Шиле съобщи че "новия"(от септември) е вече и У НАС!
9
4
 
3
 
! Отговори
Iordan Ivanov преди 3 години
5 G terora МУТАФИЦИРА трилиони нано и микро организми НЕЛЕЧИМО вкл в тела на хора и животни..Постъпват черно чумни и сиво чумни вкл Ковид мутанти в реки на Европа вкл в Лондон..
8
4
 
2
 
! Отговори
Iordan Ivanov GEolog преди 3 години
London HAS 5 G terror ..На снимката виждате черно чумен обемно проникващ дигитално холограмен 5G terorУврежда голeми региони около наскоро инсталирана техника по нагла терористична диверсия 5 G digitalization...ДА СЕ ДЕМОНТИРА ТЕХНИКАТА ПО 5 G ...дигитализацията Подобна се засича във франция,гърция,германия
7
0
 
5
 
! Отговори
бл.134 в Зап. парк преди 3 години
Удри , бах Хххоронас. Тоя Донсън и един Брекзит нв може да направи както трябва - капитулира пред ЕС и си има оправдание ....
6
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Словения 5млн. човека ,А ТРИ ПЪТИ ПО ГОЛЯМ ОТ БЪЛГАРСКИЯ БРУТЕН ПРОДУКТ ! Защото тук се строят цехета за кабели на Мерцедес ,а не завод за Мерцедес и се работи на ишлеме и цялата ти енергетика е в чужди ръце...а земеделието е ликвидирано ,здравеопазването също образованието и то !
5
14
 
1
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ПРАВИЛНО!!!ЗАКОНА МИРАНДА ДАВА ПРАВО ДА СЕ ЗАДЪРЖИ ВСЕКИ БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА ЗА НЕОГРАНИЧЕНО ВРЕМЕ!--------------------ОБОДРЯВАМ И ВСЯКАКВО ФИЗИЧЕСКО НАСИЛИЕ НА НЕПОСЛУШНИТЕ!!!!ЩОМ АЗ ЩЕ НОСЯ ГАДНАТА МАСКА ОТ КОЯТО СЕ ЗАДУШАВАМ ОДОБРЯВАМ НАПЪЛНО ВСЯКАКВО СТРАДАНИЕ И ЗА ДРУГИТЕ СВЪРЗАНО СЪС КОВИД3019 ОГРАНИЧЕНИЯТА!
4
6
 
4
 
! Отговори
До третия преди 3 години
Ограбил го е що то е умен -- а твоите хора са те разпродали и те разпродават и в момента !
3
2
 
15
 
! Отговори
До първият преди 3 години
Плаща защото е ограбил половината свят и продължават да "цоцат". Тук за да се дава на една група, значи да се обира друга.
2
3
 
17
 
! Отговори
Таню преди 3 години
На Борко хептен ше му щръкне перукaта...
1
9
 
14
 
! Отговори
Затваря ама плаща преди 3 години
А тука те затварят и стоиш гладен ! Затова който ни сравнява е луд !