Широки дънки и риза ... Какво задължително да имате в гардероба си?

Ето няколко модни тенденции за 2021 г.
17 яну 2021 22:10, Дарена Найденова
2
Широки дънки и риза ... Какво задължително да имате в гардероба си?
IStockphoto

Последната година модата претърпя доста промени, главно заради продължаващата пандемия от коронавирус. Голяма част от дефилетата бяха отменени или показани онлайн, а тенденциите бързо трябваше да бъдат променени, за да кореспондират със случващото се.  

Официалните тоалети като че ли бяха забравени и на тяхно място се появиха по-удобни домашни дрехи, в които повечето от нас вече работят в продължение на година. Хоум офисът е новото нормално и модните гиганти много добре разбраха, че трябва да предложат нещо в тази насока. Постепенно обаче човечеството се опитва да напредне в битката с коронавируса, като ваксините заляха целия свят и съвсем скоро се надяваме всичко да се върне към нормалния си ритъм.
 
Именно затова трябва да се подготвим за следващите сезони, като се запасим с най-важните тоалети. Месецът на модата демонстрира, че марките могат да ни вдъхновяват и от екрана, като споделят снимки в Instagram или пък създават изкусни клипове за YouTube. Дизайнерите се адаптират към момента и показват, че тендециите могат да бъдат гъвкави. 
 
2021 година е времето, в което старите правила вече не важат. Сега е моментът да се откроим сред тълпата, да заложим на нещо нестандартно и да покажем, че въпреки изолацията модният ни вкус не си е отишъл. 
 
Вижте какво задължително трябва да имате в гардероба си тази година
 
Хубав тренч
 
Един от най-важните въпроси, който трябва да си зададем преди да закупим дадена дреха, е дали искаме да я носим и имаме ли къде да я носим. Вероятно желаете да вземете нещо, което не е обикновено, но в същия момент няма да се противопоставя на характера и вкуса ви. Затова на сцената излиза тренчкота, който тази година представя няколко различни модела. От драматични ревери до интересни цепки, паднали талии и големи ръкави, тази съвременна класика ще ви позволи да бъде един сред многото. 

Широка риза
 
Вярването, че голямата риза, която носите е на съпруга, гаджето или най-добрия ви приятел, е толкова остаряло. 
 
Още модни тенденции за 2021 г. ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари