20 г. затвор за Викторио Александров, убил Дарина и детето им

Трагедията се разигра на 29 октомври 2018 г.
Обновена: 20 яну 2021 09:52 | 20 яну 2021 09:46, Петя Славова
41
20 г. затвор за Викторио Александров, убил Дарина и детето им
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

20 години затвор е присъдата на Викторио Александров за убийството на жена си и детето си. Той трябва да заплати и по 200 хиляди лева кръвнина на  родителите на Дарина - Ваня и Георги Министерски, както и лихви от 2018 г.

Викторио Александров трябва да заплати и 1750 лв. разноски по делото, 16 000 лв. държавни такси, предаде репортер на Bulgaria ON AIR.

На 29 октомври 2018 г. мъжът уби с два куршума приятелката си - 23-годишната Дарина Министерска, в дома им в кв. Надежда.

Още по темата

Александров се призна за виновен по всички обвинения за убийството на Дарина и на едногодишното им дете - Никол.

Пред съда обяснил, че съжалява за случилото се и не оспорва обвинителния акт. Преди това Александров дълго време не сътрудничеше на разследването. Той отрече да е упражнявал домашно насилие.

"Прекалено съм бит като дете и смятам, че с думи може да се оправи всичко", заяви преди Александров пред съда.

Мъжът обвини родителите на Дарина, както и самата нея. По думите му, жената не полагала достатъчно грижи за Никол.

Приятелката му го изгонва от апартамента им на 25 октомври 2018 г., заради системен тормоз, а 4 години по-късно бива убита от Викторио. Прокуратурата бе поискала доживотен затвор без право на замяна.

Решението на съда не е окончателно и може да бъде обжалвано в рамките на 15 дни. То бе прието тежко от близките на убитата Дарина, които настояват за доживотен затвор без право на замяна. Те се разплакаха след обявената присъда и отказаха да я приемат.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
8
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
Поредната бг гротеска. Сигурно ще излезе след 10. А за цигара марихуана - 5г.
16
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
20 години в затвора... Ужас.... Дано Викторио да има сили да поиска прошка и от Дарина и детето им и да издържи тази присъда. За съжаление, този младеж се оказа най - прецакания, преди тази случка, родителите на приятелката му и самата тя са упражнявали психичен тормоз, вероятно и потъпкване на човешкото му достойнство, сигурно е бил пренебрегват и като биологичен родител и баща на детето му. След това злощастие, пак е прецакан, но със затвор, а след присъдата - без нормална работа и презрение.
15
3
 
10
 
! Отговори
родител преди 3 години
Срам и позор за нашето правосъдие .Жельо Желев и на оня свят да не виде милост че отмени смъртното наказание днес да пълни затворите с престъпници за идръжка на гърба на народа .Как е възможно да отнеме два човешки живота и лека присъда само 20 години .Ми те за кражби на имущество дават повече .Те всички като се явят пред съда се правят на невинни Тез съдии не са ли ли родители така леко да пренебрегнат загуба на дете и майка .Призовавам всички почернени майки даизлязат на протест и до живот зат
14
1
 
14
 
! Отговори
Радо преди 3 години
ЦИрк голям.. Признавал си и автоматично намалват присъдата с 1/3 . АМи той няма как да не си признае след като всичко го уличава. Прокуратурата искаше доживотен без право на замяна.... Но след като си е признал и минава пак тънка лайсна. Оставада се надяваме че затворническите закони ще бъдат по- строги отколкото държавните...
13
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичко което ви заобикаля, всичко което не ви харесва, дължите на българската съдебна система и съдиите в нея. ВСИЧКО! Това е неоспорим факт!
12
0
 
6
 
! Отговори
ехееее преди 3 години
След 13-15 годинки ще излезе, а 200000 лева няма откъде да вземе, както и за лихви от 2018г!
11
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Български съд, това е
10
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
20 г но разбирай 8 максимум
9
1
 
9
 
! Отговори
Д-р Исня преди 3 години
"значи,ако беше четворно щяха да му дадат 40 години ..."Не! Пак не си разбрал. За количество има отстъпка!
8
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За две предумишлени убийства 20 години. По десет на човек - СРАМ И ПОЗОР ЗА СЪДА.
7
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре бе аз ли нещо не разбирам.Да убиеш жена и малко дете и само 20 години.Това не е справедливо - откъдето и да го погледнеш. Доживотен си трябва за такова нещо.Законите явно са ни скапани
6
0
 
5
 
! Отговори
Д-р Исня преди 3 години
При тези присъди се чудя как толкова притиснати до стената и нито един паднал депутат. Това си е промоция! Не я пропилявайте като агресирате срещу близките си. Има толкова много и заслужили в публичното пространство подобно внимание!
5
1
 
5
 
! Отговори
СС преди 3 години
Интересни ще са мотивите на съда за тази присъда,но някой трябва да ги публикува,двойно убийство - 20 години,значи,ако беше четворно щяха да му дадат 40 години ...
4
2
 
15
 
! Отговори
Животът е ирония преди 3 години
Няма как да го е изгонила от НЕГОВИЯТ апартамент.До колкото разбирам от историята тя го приютила по милост защото имал трудно детство (някои жени направо умират за такива милозливи истории и се впрягат да отглеждат и осиновяват клошари и мързеливи-тарикати подобни на тоя) та приютила го е тоя глупав клошар -секс по милост,че бил депресиран,нещастен, и животът му бил несправедлив.После като видяла,че е неспособен за нищо друго освен да бачка като сотаджия му е била шута и той я е застрелял.
3
1
 
22
 
! Отговори
Възмутен преди 3 години
Какви са тия закони? Да убиеш два човека 20 години ? Това е ужасно несправедливо!!! Обжалване!
2
1
 
9
 
! Отговори
BornFromAnger преди 3 години
ДА има време за още едно такова действие!
1
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми да обжалват и да го пратят в затвора поне за 40 години.