Ще оздравее ли принц Филип? Кралското семейство се моли

Аристократът може да остане още няколко седмици в болница
2 мар 2021 17:00, Нели Христова
48
Ще оздравее ли принц Филип? Кралското семейство се моли
Снимка: БГНЕС

Принц Филип - съпругът на британската кралица Елизабет Втора, е подложен на лечение и на прегледи на сърцето в болница "Сейнт Бартоломю" от понеделник, точно след две седмици, прекарани в лондонската болница "Крал Едуард Седми".

Болница "Сейнт Бартоломю" е един от най-добрите медицински центрове за сърдечно-съдови заболявания в британската столица и принц Филип постъпи там в понеделник за изследвания на съществуващо сърдечно заболяване и за лечение на инфекция, за която бе съобщено, че не е свързана с Covid-19.

99-годишният аристократ може да остане в здравното заведение от четири до шест седмици и британското кралско семейство "е обединено в молитви" за здравето му, писа "Mail Online".

Двуседмичният престой в болница "Крал Едуард Седми" е най-дългият досега за принц Филип, предава БТА. Може да се наложи съпругът на кралицата да остане на лечение до април, ако страда от инфекция в сърцето, която изисква интравенозна антибиотична терапия, отбелязва британското издание.

"Цялото кралско семейство и служителите се молят за принц Филип", сподели източник от двореца пред в."Daily Mail".

Всички усилия през последните 11 месеца били насочени към това да се опазят кралицата и съпругът ѝ в пандемията от новия коронавирус, но настроението на всички било помрачено, когато станало ясно, че принц Филип няма скоро да се прибере у дома, издаваоще източникът.

Кралица Елизабет Втора и херцогът на Единбург се изолираха в замъка Уиндзор извън Лондон заради пандемията от пролетта на миналата година. Кралицата, която е на 94 години, остана там и продължава да изпълнява ангажиментите си. От Бъкингамския дворец разпространиха в понеделник вечерта видеозапис от виртуалното й участие миналата седмица в церемонията по откриването на статуя в Австралия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
3
 
1
 
! Отговори
Лора преди 3 години
Абе хора ,от къде ви се взема тоя злоба и желание за смърт на други хора ? Не се правете на Бог! Овладеите простотията си и помнете , че всичко на този свят се връща !
41
9
 
4
 
! Отговори
притеснен преди 3 години
Що му трябваше да се ваксинира с ваксина на АстраЗенека?Нсли предупредиха да не се ваксинират хора над 65 години с нея?Не се бъзикам, сериозно се притвснявам! Не само за принц Филип, а за всички възрастни хора!Хора! Не се ваксинирайте ако не сте в петфектно здраве!
40
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Откакто е в болница, сън не ме хваща. Жалко за младия и добър човек, да си напусне замъка и булката, та да лежи по болници. Даже го местили от една в друга. 36902
39
3
 
10
 
! Отговори
АнатемаНаАлЙоФашагат преди 3 години
Ако беше у нас,по линия на Здравната каса,отдавна щяха да го... излекуват.
38
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На кого се моли? Знаем че техния бог е Луцифер? Да не са го сменили?
37
4
 
3
 
! Отговори
Мълдър преди 3 години
Навремето китайски плувци твърдяха, че пият кръв от костенурки....Тръмп пък се впечатли от действието на Cl 1+ и препоръча белина. Истината е някъде там...
36
5
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
До Анонимен 34НЯМА НУЖДА ДА СЕ ИЗПОВЯДВА!!!АГЕНТА УБИЛ Я СЕ ИЗПОВЯДА!! ПО ПОРЪЧКА НА ПРИНЦ ФИЛИП ЩОТО БИЛА БРЕМЕННА!!!ГЛУПОСТ Е ТОВА, ЧЕ СИ СЕ РОДИЛ ИЗОБЩО !
35
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До SakiТи си много глупаво създание, миличък.
34
4
 
2
 
! Отговори
И на смъртното легло преди 3 години
Той започва да се сеща какво е направила неговата страна с другите, той осъзнава, че "мисията на белия човек", както и цялото християнство е пълен провал, както преди 500 години Ренесансът показа на целия свят, но 200 години преди Ренесанса някой нарисува нещо в нещо наречено Боянска църква известен като Синия майстор което ги е изпреварило много преди ранните ренесансови майстори. А Сандро Ботичели намеква в една своя пролет "Ренесансът дойде от едно друго място"
33
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонимеННе дрънкай глупости. Не си осведомен, нито Даяна ти е сестра, нито принц Филип ти се е изповядвал.
32
5
 
6
 
! Отговори
Bili преди 3 години
този каза че като умре иска да се прероди като смъртоносен вирус за да реши проблема със "свръхпопулацията"...фактIn the event that I am reincarnated, I would like to return as a deadly virus, to contribute something to solving overpopulation,
31
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде, деди бързай ,че да не ги заемат хубавите места!
30
7
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
УБИЕЦА НА ПРИНЦЕСА ДАЯНА!
29
4
 
2
 
! Отговори
аз преди 3 години
Дедка
28
6
 
1
 
! Отговори
аз преди 3 години
Детска я като си тръгваш да ми оставиш тая шапка да си карам лодката с нея.
27
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той и да оздравее сега, едва ли му остава много. Такъв е животът, колкото и да не ни се иска...
26
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За чий го ваксинираха против коронавирус преди един месец?
25
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде стига са му 99 нема да живее с орлите. Нито може да клеца ни са кърка сал хаби памперси. Ние и до 80 нема да стигнем. Боли ме за него там негде у крачоля.
24
8
 
23
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
И откога България стана английско графство, че да ни интересува?
23
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За кога да оздравява???