Левски не успя да бие Ботев Пловдив на "Герена"

Двата отбора врътнаха зрелищно 2:2
8
Левски не успя да бие Ботев Пловдив на "Герена"
Снимка: Lap.bg

Левски и Ботев Пловдив завършиха 2:2 на "Герена" в среща от 20-ия кръг efbet Лига.

Гостите от Пловдив дръпнаха в резултата чрез Атанас Илиев в 16-ата минута след груба грешка на Сулака. "Сините" направиха пълен обрат след голове на Найджъл Робърта (32) и Мартин Петков (39). Ботев стигна до равенството с ново попадение на Илиев в 56-ата минута.

Така Левски е на незавидното осмо място с едва 21 точки, пловдивчани пък са на 11 позиция със 17 пункта.

Подробности от срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Див Петел преди 3 години
Малко по-добра игра от колкото на селското тимче с тирето от ловеч, но като цяло много лошо представяне, под възможностите на ЛЕВСКИ и недостойно за нашия отбор.То ако трябва да се сравняваме с оранжаво-червените *** и това да ни е достатъчно, до никъде няма да стигнем. Трябва да се мерим с по-силни клубове, като Лудогорец, като Локомотив Пловдив, като Черно море и други
3
0
 
2
 
! Отговори
Майна преди 3 години
Как помогнал?Ами 1000 процента дузпа имаше,*** хем спъна нашия хем се опита и фланелката да му вземе.Коментатора вика това ще е дал за Ботев, съдията свири тъч за Левски и ей такива няколко като станат то стига....
2
4
 
1
 
! Отговори
До 4 преди 3 години
Как съдията помогна на левски в тоя мач? Ако искаше да помага на Левски щяха да вдигнат засада на втория гол на Ботев. Айде стига сте ревали срещу съдиите, нека видим какъв футбол се играе.
1
4
 
6
 
! Отговори
Той не умира преди 3 години
Говедата да благодарят на съдията за точката.Нашите започват да се сработват и се вижда подобрението!Вяра, красота, борба!!!!Радващо е че и буферите не паднаха в шопландия и показваме,кои са грандовете в БГ футбола.Не са шопските евроидиото;)