Полицейски час в Северна Македония, навън до 22 часа

Заведенията пък ще работят до 21 часа
10 мар 2021 08:33,
4
Полицейски час в Северна Македония, навън до 22 часа
Снимка: БГНЕС

Полицейски час заради разпространението на коронавируса се въвежда от днес в Република Северна Македония като част от мерките за ограничаване разпространението на Covid-19. Ограничението за движение ще бъде от 22 до 5 часа и се въвежда за срок от две седмици, съобщава БНР.

По информация на българското посолство в Скопие вътрешният транспорт функционира в намален режим. Обществените заведения работят до 21 часа, с изключение на тези на летища, бензиностанции и хотели, които работят с редовното си работно време.

От Министерството на външните работи припомнят, че за българските граждани няма ограничителни мерки при влизане в Република Северна Македония.

Няма ограничение и за транзитно преминаване на граждани. Всички гранични пунктове в страната са отворени, както и летищата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да си прекръстят направо държавата на Психо-болница-Северна-Македония. То денем няма кого да напсуваш по улиците, че след 10 вечерта ли? Март месец? Къв че го дирим по нощите в тва време, бе? Или пак и сам да съм у рейсо, я па че се бутам. То, че нашите политици са абсолютни *** си го знаем. Ама тия бият всички рекорди. Разбирам такива мерки за Лас Вегас, ама за някакво забутано село в тая псевдо държавичка и да му кажеш на някой дядо "епа не моеш след 10 да си пиеш ракията с комшията" ***!
3
1
 
4
 
! Отговори
Турист преди 3 години
Първо македонците и в 16:00 да ги вкарат у тях няма да им е лошо.Второ вечерен час против вирус е може би най-гл у павото нещо което може да се въведе.
2
2
 
5
 
! Отговори
Новина преди 3 години
Така ще бъде докато всички македонци не си признаят , че са българи.
1
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко хора като бройка излизат след 22 часа? Това са проформа мерки. Те цял ден щъкат като кърmици. След 22 часа до 5 сутринта са само много млади хора, които вероятно ще са без работа.. щото няма как да си на работа от 7 и да щъкаш по барове до 5. Освен ако не са депутати... или плеймейтки.