Принц Уилям: Не сме расистко семейство

Той призна, че не е говорил с брат си след интервюто
11 мар 2021 14:13, Нели Христова
106
Принц Уилям: Не сме расистко семейство
Снимка: БГНЕС

Принц Уилям публично коментира интервюто на брат си принц Хари и съпругата му Меган Маркъл, като заяви пред репортери, че семейството му не е расистко.

Херцогът и херцогинята на Съсекс потресоха целия свят, след като разкриха, че в кралското семейство са се водили разговори за това, "колко ще е тъмна кожата" на синът им Арчи. Зрителите побързаха да нападнат монархията в социалните мрежи, обвинявайки я в расизъм.

В изявление Бъкингамският дворец обяви, че ще разследва обвиненията.

Принц Уилям, който беше на посещение в училище в източен Лондон, за да популяризира програма за психично здраве за деца, защити репутацията на семейството си, след като бе попитан от репортер: "Расистко ли е семейство ви, сър?".  Престолонаследникът веднага отговори: "Ние не сме расистко семейство."

Херцогът на Кеймбридж призна, че не е разговарял с брат си след интервюто, но "ще го направи".

Кралицата наруши мълчанието си относно думите на Меган Маркъл по време на интервюто във вторник. Тя каза, че е "загрижена" за обвиненията в расизъм, но добави в изявление, че "някои спомени могат да варират".

Твърди се, че принц Уилям и Кейт Мидълтън са разстроени от начина, по който са били нападнати от Меган и Хари, като херцогинята на Съсекс обвини Кейт, че я е разплакала преди сватбата й с принц Хари. Като човек, който е водил кампания по въпроса за психичното здраве, Уилям намира твърденията, че Меган е мислила самоубийство заради начина, по който семейството се е държало с нея, трудни за преглъщане.

Разбира се, че кралицата възнамерява да се опита да успокои размирните води, като се обърне към внука си и съпругата му в Калифорния. Очаква се те да говорят по телефона през следващите няколко дни. Въпреки че Хари и Меган бяха информирани за изявлението на Бъкингамския дворец по въпроса преди излизането му във вторник, това беше направено чрез служители. Сега кралицата вярва, че е време за по-личен подход.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
3
 
! Отговори
Либерализъм преди 3 години
Сега ч.ерните не ги и гледай, това е расизъм. Не че нещо губиш като не ги гледаш.
76
0
 
3
 
! Отговори
българин преди 3 години
Аз като по-стар човек помня как имаше скандал с един от принцовете и син на Чарлз.Скандалът беше по повод на една снимка на принца от едно парти в униформа на Вермахта и нацистка свастика на лента на ръкава на сакото си.Явно прегрешенията му не стигат дотам. Той е правил подигравателни коментари за "Нашето пакистанско приятелче", което е носило *** на главата си (имал е предвид тюрбан).Не знам, но нека жена му да го съди, която е мулатка. Не съм аз правилният съдия!
75
0
 
9
 
! Отговори
Майкъл Джексън преди 3 години
Костюмарката що не вземе да се избели и да миряса
74
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 85Баща й не беше допуснат до сватбата от самата Меган ,въпреки желанието на кралицата той да присъства.Даже предложиха помощ в помиряването с баща й.
73
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Светът се трОши и трЕсе, те още на принцове и кралици си играят.В кой век живеят тези хора?
72
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
как можахте да разрешите сключването на този брак.до англ.кралица се бе наредила една негърка по професия слугиня-майката на разведената Мегън.а алкохолизираният и баща с още 2 брака не бе допуснат до бракосъчетанието.затова пък черният пастор бе великолепен циркаджия
71
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гузен не гонен бяга
70
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
прочетете за "бенгалския глад" и ще разберете какви са англосаксонците!
69
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега разбрахте ли защо турците са убивали братята на възкачващият се престола Султан?Хари и Меган просто завиждат на Уйлям и Кейт и няма да мирясат ,ако поне не им дадат да ,,властват" над Нова Зеландия,примерно.
68
0
 
22
 
! Отговори
Интересно преди 3 години
семейството на Мегън, баща и, брат и, сестра и... дали е расистко щом не иска да има нищо общо с нея.
67
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те не са расисти,но Маркъл и голяма част от афроамериканците -са.И не само,че е расистка,но и е сребролюбка..Но да принцът със златна лъжичка в устата,не знае нищо за истинския живот и златотърсачките..
66
2
 
23
 
! Отговори
Тази Мегън преди 3 години
щом със свойто си семейство се е изпокарала и никой не може да я диша, как ли пък няма да се изпокара с кралското семейство дето имат съвсем други разбирания и история... Във случая въобще цвета на кожата няма нищо общо, просто *** си е с характерче, а може и верно да си има проблеми с менталното здраве. Хари много добре си я е подбрал, ако целта му е била да подлуди знатните си роднини.
65
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само на мен ли ми се струва,че на този принц или както там му казват,главето му мяза на пипонь?
64
5
 
11
 
! Отговори
брекзит преди 3 години
Мисля, че англичаните нагледно доказаха, че с други народи не могат нормално да общуват и работят - Брекзит! Или си му роб /от колониите/, или отказва да съвместявате живот или работа! На равни начала с другите народи от Европа отказаха да бъдат! Та някоя си Мегън Маркъл ще я припознаят за една от тях. Никога!
63
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъв расист може да е този кривия? Смешна работа.
62
4
 
6
 
! Отговори
Това е преди 3 години
последният пирон в ковчега на Великобритания.Шотландците напускат надменните англичани в края на годината- Великата Британия се разпада
61
3
 
10
 
! Отговори
!>? преди 3 години
сте расисти.Англичаните мразят всички други. Мразят и шотландците.Те са най-големите расисти
60
0
 
11
 
! Отговори
защо преди 3 години
Два непреходни афоризма:1. Като кажат, че сестрати е к...а, ходи да доказваш, че нямаш сестра 2. Парите не миришат
59
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някои хора вече и на сън да ги бутнеш те обвиняват в расизъм. Дано Хари да не съжалява някой ден за избора си
58
1
 
30
 
! Отговори
българин преди 3 години
Сега намерих нещо интересно за принц Хари, което бях забравил отдавна.Принцът е известен с буйния си характер и лудешките истории които е вършил от малък.Не знам на колко години е бил, но като младеж, на едно парти беше сниман в униформа на Вермахта и с лента с нацистка свастика на ръкава.Многократно е правил расистки изказвания. Например е говорил за нашето "пакистанско приятелче", че носил пapцал на главата вместо тюрбан.Сега е странно, жени се за мулатка и обвинява родата си в расизъм...