Драма в Левски след провала за Купата: Стоянович си тръгва?

Специалистът вече се е сбогувал с играчите
Обновена: 18 мар 2021 11:46 | 18 мар 2021 11:45, Красимир Ангелов
24
Драма в Левски след провала за Купата: Стоянович си тръгва?
Снимка: Lap.bg

Треньорът на Левски Славиша Стоянович се е сбогувал с футболистите и е твърдо решен да си тръгне след вчерашния резил за Купата.

Още по темата
"Сините" отпаднаха от закъсалия Славия в турнира за Купата на България и отново ще запишат "нулев" сезон.

Според Sportal.bg Стоянович е казал на отбора след падението: "Дойдох, за да се сбогуваме. Аз знам какво трябва да направя. Вие се концентрирайте върху следващия мач".

След това Стоянович е излязъл с наведена глава, а след думите му сред футболистите настъпило пълно мълчание.

Засега няма официално потвърждение от "Герена".

Всичко около драмите в Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
1
 
! Отговори
фен(бивш) преди 3 години
Кокала-депутатин,да не е луд,да се върне.По-добре,тренера,да си ходи,че ще пострада,реномето му,с тия кьопави,футболисти.
20
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отбор, който до преди 3 месеца беше на косъм от отпадaщите, паднал от отбор, който е на плейофф за отпадане.Общо взето, равностоен мач.Добре че новия треньор ги е постегнал малко, та сега са 9-ти, че резила щеше да е пълен.
19
4
 
7
 
! Отговори
до 17 преди 3 години
Проблемът на Левски е, че основни футболисти, като Цоневи, са контузени. Нека си спомним как игра 3 мача Левски с тях. Те правеха всичко. В момента липса идея и живинка. Футболистите изобщо не са слаби, напротив. А Славиша е страхотен треньор.
18
1
 
8
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Споко Славиша остава, тази новина е вече остаряла ... Славиша е най-ценният актив на Левски към настоящия момент и трябва да остане на поста си на всяка цена ... !!!
17
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За какво да го викат Кокала? Той нали ще става депутатин?
16
2
 
7
 
! Отговори
Баш Левскар преди 3 години
Който и да дойде на негово място- все тая. Левскарите не могат да играят. Не им стига вътъка. Бавно, вяло, мудно, скучно, с грешни отигравания, с кюскане, безброй грешни пасове, неточна стрелба. Докато не дойдат поне 5- *** футболисти, които притежават футболна класа, 7-мото място ще бъде труднодостижима цел.
15
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Викайте Кокала?!
14
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да се маха. Взе чужденци на килограм. Кой от кой по-некадърен. Кой ще им плаща заплатите на тези нови смешници. Един читав не нацели.
13
2
 
18
 
! Отговори
Илия преди 3 години
До ПарцалаПогледни истината. Всички собственици на КЛУБОВЕТЕ в България са измамници които са тормозили и убивали много хора....като започнеш от ВИС, СИК, ИНТЕРГРУП, Мултигруп /Илия Павлов/....мога да изброявам още много. За какво се обиждате едни други...Дреме им за отборите.....дреме им само за далаверата...
12
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
човекът е получил предложение от Хайдук Сплит, доколкото четох. Ще се махне и ще иде в по-уредена бяла страна, къде разни наркомани няма да му реват на главата при всеки мач
11
1
 
14
 
! Отговори
Хичо преди 3 години
Хубчев взимал 33 бона заплата:-)"""смях
10
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Важното е, че Павел Колев все напуска а е още там на заплата.Явно той е проблема на клуба, но или не са разбрали или ги държи с нещо и не смеят да го изгонят
9
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква драма е това бе :)))Егати смешния измислен футбол дето се играе у нас.
8
7
 
18
 
! Отговори
Парцала преди 3 години
Прокобата ги мори,откакто нечестно отнеха лиценза на цска...
7
11
 
7
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Калеко Алеко,калеко,като чета коментара ти,разбирам,че си привърженик на литекс,със собственик стройния "голем"бизнесмен от помашкото село в Ловешка област,стройния с високите токчета гриша.
6
11
 
9
 
! Отговори
Иво преди 3 години
Това " Лефски" какво е?? Име на куче, хранителна добавка или име на вносна тоалетна хартия.??
5
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е кво им виновен Славишата. Пълни рендета. Преди и Гошо Тодоров и него ругаха. Е да викат Никито Митов, той се справя в такива ситуации защото си е перде и не му пука от нищо, или Кокъла , или Вили Вуцов. На Левски трябва треньор като тия тримата. Ше ги юрка като за световно. Славишата е интелигентен човек , не може да се справи в тази ситуация.
4
4
 
16
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Ако Стоянович си тръгне от Левски, Наско Раев да напуска и той и без това за акциите на клуба не е дал и стотинка, а се води собственик на Левски, щеше да прехвърля акции на Тити, но май и това не е направил ... От такива собственици Левски няма да прокопса, да прехвърля акциите на привържениците и без това те издържаха отбора в най-трудните му моменти ... !!!
3
2
 
11
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
Ако иам чести смени на треньори, значи проблемът не е в тях !!!Търсете решението другаде, на никой не му е от полза слаб Лески !!!
2
2
 
13
 
! Отговори
Извод преди 3 години
Всяка година, всеки месец нови "играчи" и "треньори". Вече не е смешно, а направо трагично.