Рокада на "Армията", Любослав Пенев е новият треньор на ЦСКА!

Той сменя на поста Бруно Акрапович
Обновена: 28 мар 2021 21:51 | 28 мар 2021 20:48, Красимир Ангелов
56
Рокада на "Армията", Любослав Пенев е новият треньор на ЦСКА!
Снимка: БГНЕС

ЦСКА-София обяви официално, че новият старши треньор на отбора е Любослав Пенев. По този начин "червените" се разделят с Бруно Акрапович, който бе назначен по-рано през сезона, след като напусна Локомотив Пловдив.

Прилагаме съобщението на "червените" без редакторска намеса:

Армейци,

Любослав Пенев е новият старши-треньор на клуба. Легендата на червените заменя на поста досегашния наставник Бруно Акрапович. Рокадата е продиктувана от неудовлетворителното представяне на тима в битката за титлата и призовите места срещу преките конкуренти.

От началото на пролетния полусезон ЦСКА лъкатуши в изявите си, а на самия терен обликът, качеството на игра и резултатите на отбора не са убедителни.

За новото си завръщане на “Армията” Любослав Пенев е бил убеден от главния мениджър на клуба Стойчо Стоилов. Тъй като в момента собствениците на клуба продължават да осигуряват коректно бюджета, но са се дистанцирали от оперативната власт и кадрова политика, именно Стоилов е инициирал промяната и поел отговорност, че Пенев е най-подходящият и правилен треньор да бъде начело на армейците. В името и за благото на ЦСКА той е получил „картбланш“ да действа. При създалата се ситуация от „Царско село“ са уважили желанието на своя досегашен наставник.

Още от утре Любослав Пенев започва работа с тима в подготовката му за първия сблъсък от полуфиналите за Купата на България срещу Лудогорец на 7-ми април.

Всичко за треньорската рокада в ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
24
 
! Отговори
До 15 преди 3 години
Не "някакъв" мач,А решителен срещу Франция за излизане от груповата фаза на Евро 96.Последният голям шанс на златното поколение да ни напави щастливи.Та тогава Чичовото пропусна от ТРИ метра на празна врата ,после си вкара с глава неспасяем автогол,и за капак при ъглов удар не си покри човека и ни вкараха.Па после ни изпрати и за супата.
23
0
 
21
 
! Отговори
eve1 преди 3 години
Акрапович излезе голям ***,в Локото бяха коректни с него,вървеше му там и щеше да има още успехи а той се .махна по доста подъл начин и отиде в ЦСКА.Аз,че нямам нищо общо с футбола,бях сигурен че няма да изкара там и до края на сезона а той на какво се е надявал незнам!
22
7
 
19
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 3 години
Единственото ме успокоява ,че кравефермата от Подуяне са още по-зле...
21
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пенев освен да прави вятър на супата друго умее ли?
20
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И ПРЕЗ ДАЕН да ги сменявате треньорите все тая.И Кристиано Роналдо да го сложите пак все тая.
19
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези мислят, че като сменят треньора и тренера ще им сложи нови крака. На бг. футболисти краката им пречат. Даже бат Бойко да стане треньор и той не може да ги спаси от провалите. :D
18
1
 
23
 
! Отговори
Любо-умното преди 3 години
Това т.н. "златно поколение" в българския футбол са изключително *** и елементарни момчета, които имаха малко повече късмет и си повярваха много.Супата пропука всичките милиони от футболната си кариера, по едно време правеше банки и мутрите СИК ли бяха или ВИС не си спомням. Искаха да му помогнат финансово в Испания като му дадоха шанс да започне от по-ниско ниво като треньор, а той и на тях им даде да таковат супата като предпочете да се кандидатира за президент на БФС, т.е. да краде.
17
8
 
10
 
! Отговори
Ст@м@т преди 3 години
Любо не го гледайте, това което той е постигнал скоро няма кой да го стигне.Проблема е че се ще се изложи пак като поеме клуб който няма нищо общо освен абревиатурата с клуба във който той е израснал като футболист.
16
1
 
26
 
! Отговори
Глуупакът Л.Пенев преди 3 години
Любо Пенев е много глупав, изглежда е генетично, защото вижте и чичо му Д.Пенев...
15
2
 
27
 
! Отговори
Ст@м@т преди 3 години
На кой ЦСКА? Питам за един приятел.1.Вече няма спортни клубове на армията.2.То и армия няма.
14
4
 
21
 
! Отговори
аа1830 преди 3 години
"На който не му харесва, да д... а супата" . Чичовото, деветдесетте, след като се беше издънил на някъв мач на националите в интервю по тв. От тогава не е мръднал този гений на мисълта и спорта!
13
1
 
21
 
! Отговори
Станислав преди 3 години
Няма лошо, нека всеки си преследва целите, както може. Но за пореден се доказва, че футболът в България е на аматьорско ниво. В кое нормално първенство ще "откраднеш" треньора на друг клуб от същата лига, в решаващата фаза на шампионата и то БЕЗ да платиш трансферна сума или някаква финансова неустойка? Тука наште са като на битпазар, бъркаш и си взимаш.
12
2
 
14
 
! Отговори
NY цесекар преди 3 години
Бог да е на помощ на сегашнито подобие носещи славното име ЦСКА!Чичо ми ще се обърне в гроба три пъти ако ра разбере че чичовото е тренер. Нищо че беха сакъ приятели с пената от моровяне.
11
1
 
31
 
! Отговори
Браво преди 3 години
....цирка става все по-голям....
10
5
 
32
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 3 години
ЦЕСЕКАРСКО СЕЛОХА ХА ХА ХАЦЕСЕКАРСКО СЕЛО
9
4
 
31
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 3 години
ИМЕТО НА ОТБОРА ЦСКА- СОФИЯ ЛИ ОСТАВА ИЛИ И НЕГО СМЕНЯТЕ НА ЦЕСЕКАРСКО СЕЛО
8
3
 
21
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 3 години
ДО КОГА ЩЕ Е ТРЕНЕР
7
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аууууууу Чичовото с двата леви крака ше оправи цъсъка то. Абе я си бегай у Мировяне чи кравата плаче оти не си я доил и ше манася.
6
4
 
31
 
! Отговори
Локо преди 3 години
Я, Бруно-Акрапович нали отиде купи и титли да печели? Поздрави от Стойкас Стоилас, косоварско тире!
5
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И сега Бруно да не се моли на Крушарски да го вземе обратно в Локото.