Антирекорд: Засякоха кола със 178 км/ч при ограничение 60км/ч

Извършителят ще бъде глобен и книжката му ще бъде отнета
3 апр 2021 11:21, Елка Василева
32
Антирекорд: Засякоха кола със 178 км/ч при ограничение 60км/ч
Снимка: архив, БГНЕС

Пореден антирекорд на бясно шофиране регистрира полицията в Пловдив. Водач на „Мерцедес“ е заснет да кара в града със 178 км/час при максимално допустими 60 км/ч.

Камерите са заснели нарушителя малко преди 22 часа на 2 април при движение, съобщиха от МВР.

След като бъде установена самоличността на водача, извършил нарушението, на него ще му бъде наложена глоба в размер на 1 250 лв, а шофьорската му книжфка ще бъде отнета за срок от 3 месеца.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
асо преди 3 години
Ако успеят да го намерят и да му връчат глобата. Иначе ще си кара още дълго време необезпокояван. КАТ са пълни смешковци, не могат да връчат 9 от 10 глоби от камерите.
21
1
 
1
 
! Отговори
факт преди 3 години
Преди няколко години, сутринта се качвам на градски автобус и на светофара до Окръжна болница Пловдив имаше катастрофа, вечерта се прибирам и на 100 метра от сутрешната имаше друга катастрофа. Нагледах им се на простотиите, изцепките и катастрофи. Най зле са пришълците от Родопите, помаци турци роми. След тях, хасковски, старозагорски и пазарджишки селяни. Дори в София не са толкова нагли и прости.
20
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така е чичка, но анти-рекорд е по удобно от обратно на рекорда. Езикът еволюира така , както и всичко останало.
19
2
 
1
 
! Отговори
Чичо преди 3 години
Търсих в речници,но никъде не открих дума антирекорд.Не съществува.Ако го тълкуваме като същ.дума,то би трябвало да означава обратно на рекорда.
18
2
 
8
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Аз като видя кола с пловдивски номер да кара пред мен или зад мен веднага удвоявам дистанцията, непредвидими са.
17
1
 
8
 
! Отговори
Ууу преди 3 години
Ама разбира, че е в Пловдив, там са номер 1 ***-шофьори.
16
3
 
14
 
! Отговори
емиграция преди 3 години
Оправете си съдебната система. Няма леви, няма десни политици. При такова нарушение затвор в Испания плюс отн. на книжката и глобата е до 6000 евро.Има и допъкнителни наказаниия, но зависи от държанието на подсъдимия. Ако се е перчил , опитвал да подкупи.. и др. подобни......майчиче мила....
15
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само не разбрах на какъв път е стансало това. Струва ми се, че щом ограничението не е стандартното до 50 км/ч в населено място, значи става дума за широк прав път с по едно платно във всяка посока и поне две ленти във всяко платно, по-вероятно три ленти и с безопасна скорост за пътя до 260 км/ч.
14
0
 
15
 
! Отговори
:) преди 3 години
Четох, докато не стигнах до "Пловдив". Че те май- ничките така си карат по принцип. Затова като видя рег.номер РВ спирам, кръстя се, чакам да се отдалечи поне на 1 км от мен и тогава продължавам.
13
1
 
9
 
! Отговори
До 14 преди 3 години
Не бъркай виртуалния,с реалния живот ,дечко!! Не знам ,къде виждаш 220-240 километра ,между светофарите??? То бива бива ,ама едно е електронната игра друго реалноста.Като порастнеш и изкараш книжка ще може да проумееш и какво е даже 140 км,в голям ! Какво поколение сте вие бе !?!?
12
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
всеки в София вижда подобни неща всеки божи ден, пилене на гуми, дрифтове, състезания по светофарите, 198 е смешна скорост кара се с над 220-240 на някои места в София. И така ще бъде
11
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво значи антирекорд? Със знак минус ? Или ?Объркам съм
10
1
 
17
 
! Отговори
.!. преди 3 години
Нали никой не си мисли че ще вземат книжката на този който наистина е карал, сега ще се появи един човечец на 82 години, който не е карал от 1981 и ще каже - аз бях :-)
9
2
 
25
 
! Отговори
Striker преди 3 години
От може би 10-ина години шофьорите с регистрация РВ изпревариха по некадърност тези от ПК, ВР, ВН, СО, ТХ и подобни. Като видя такъв и се изнасям максимално далече щото с книжка от Зрънчо всичко се очаква. Яко зле са.
8
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Антирекорд: Засякоха кола със 178 км/ч при ограничение 60км/чВ смисъл,че са засекли преди това някой с по-висока скорост и този е карал с по-ниска и не е успял да му подобри рекорда.
7
2
 
10
 
! Отговори
Нали така преди 3 години
А в Перник се шири тероризъм присъщ за тъмните векове но това не е важно!
6
3
 
34
 
! Отговори
бг преди 3 години
АКО МУ ВЗЕМАТ КНИЖКАТА , ТОЙ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА КАРА БЕЗ КНИЖКА И НЯМА ДА ПЛАТИ ГЛОБАТА .тОЙ Е ДОКАЗАЛ ЧЕ НЕ ЗАЧИТА ЗАКОНА И ЩЕ ГО НАРУШАВА.ЗАТОВА ТРЯБВА ДА СЕ КОНФИСКУВА КОЛАТА !!!
5
45
 
9
 
! Отговори
Нарушителят преди 3 години
Да ми конфискуват колата ?? Олелее!! Какви ги дрънкате бе тикви? Не знаете ли,че по Конституция ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ Е НЕПРИКОСНОВЕНА???
4
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Лекарконффискация на колата това не е ромски кон да го пхришпорваш из града!
3
3
 
24
 
! Отговори
Коментар преди 3 години
То ако не е в Пловдив къде ще е!?