Син уби майка си с кухненски нож в Кърджали

Жената е била учителка, младежът - студент
12 апр 2021 14:23, Петя Славова
41
Син уби майка си с кухненски нож в Кърджали
Снимка: БГНЕС

22-годишен мъж от Кърджали убил 52-годишната си майка. Сигнал за престъплението е подаден рано тази сутрин.

Деянието е извършено в жилище на улица "Средец". Извършителят е задържан от полицията, а престъплението е извършено с нож.

По неофициална информация младежът, който е студент, е наръгал майка си няколко пъти с кухненски нож. Жената е успяла да излезе от апартамента, за да потърси помощ.

Позвънила е на съседи, които са извикали линейка. Ранената е била откарана в болница в града, където е издъхнала от раните си. Полицаи са отцепили входа на жилището, където е било извършено престъплението, а криминалисти извършват оглед.От прокуратурата казват, че по случая тече разследване.

Починалата е дългогодишна учителка. Синът й е следвал в Пловдив, а бащата е бивш полицай, в момента работил като шофьор на ТИР, предава "24 часа".

Причините за случилото се се изясняват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: убийствокърджали
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
2
 
! Отговори
Х преди 3 години
Ей това е да си ненормален! И уважение към собствената си майка да нямаш. Да почива в мир жената
29
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има луди и лиди има кротки шезофреници има и агресивни трябва лудници и затвор за такива агресивни хора къде си насилват семеиствата и нападат хората и ги убиват.
28
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен-1 преди 3 години
Що за гну.сни коменгари?! Тя била на 52, значи е от соца? Я сметнете-при соца е била студентка. Е, мъжа и бил полицай, а сега тираджия? Ами браво, че като се е пенсионирал, се е махнал, а не е останал като другите дебе.лаци та да взема и пенсия и заплата и да го мързи! Намерил си е човека работа и е работил! Това е трагедия! Човешка трагедия! Отвратителни коментари!!А ако бяхте вие?! Кой е застрахован??? Ще се разбере за какво е станал такъв проблем.Пфу! Никаква човещина!
27
3
 
17
 
! Отговори
Смешник преди 3 години
1. Трагедия голяма син убива майкаси нещо ужасно.2. Коментарите са потресс.3.относно троловете морал никакъв,
26
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не виновно детенцето, в такава среда е израснало. От баба си знам следното. ***, по-***, най-***, шофьор, охранител, милиционер, милиционер-шофьор. А тя беше умна жена, не като мен.
25
14
 
12
 
! Отговори
Продължамам преди 3 години
Проумейте, че не гледате деца, за да ви бъдат роби.
24
24
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нацапахте минусите на 19, ама който не е имал майка -учителка, нищо не знае. Това са най-големите цербери спрямо собствените си деца с мотива, че "щом уча толкова деца,моето трябва да е перфектно". Налагат им какво и къде да учат,приятели,занимания и каквото се сетите. Популярен лаф в техните среди: "Педагогиката е наука за чуждите деца". Поне 90% виждат в децата си средство за постигане на неосъществените си мечти и амбиции. Те ви резултати.Има и престъпници сред децата им и наркоманчета.Проуме
23
4
 
3
 
! Отговори
до ст преди 3 години
Не си в час, ама изобщо.
22
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ст".Защо не променихте законите,а издадохте такива да подкрепяте т.н. бизнесмени" ,спечелили пари по нечестен начин."Тия закони ги направиха бившите хора на ДС: от комунизма.А "бизнесмените" ги захраниха с пари от червените куфарчета: пак комунистите.Тъй че не ми говори за "стига с тоя комунизъм", че такива хамелеончета като теб сте напълно ясни!!!
21
6
 
30
 
! Отговори
ст преди 3 години
Какви плодове от соца берете,некадърници?Вече 30години крадете и разсипвате и все соца ви е виновен.Защо не променихте законите,а издадохте такива да подкрепяте т.н. ,,бизнесмени",спечелили пари по нечестен начин.Позволихте да се купят предприятия за жълти стотинки,сринахте селското стопанство.Да не би Пешо стругаря да е купил предприятие?Наглеци!
20
3
 
15
 
! Отговори
Бай Иван преди 3 години
Нормален ден в светлата демокрация ;) !!!
19
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И на внуците ти ще им е виновен цоца, така като гледам. Или се обърках, то да имаш внуци трябва да имаш деца първо.
18
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това ли е промяната на протестърите, жестоки убийства и всякакви вандалщини.Вашето протестърско управление ще бъде запомнено с банковите грабежи и жестоките убийства на невинни българи!
17
40
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Учителка?Мъчителка по скоро.Какво ли трябва да му е направила в живота да се стигне дотук?
16
8
 
12
 
! Отговори
Последния софиянец преди 3 години
Почна се ! Връщаме се в 90-те и мутренските времена!
15
4
 
5
 
! Отговори
вай вай вайййй преди 3 години
До ВъзмутенКу-кууууу........ку-куууууу......................!
14
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е ежедневеие вече в България.Скоро окачваме и масови стрелби
13
10
 
11
 
! Отговори
1 преди 3 години
До до до ДолнитеТова казах и аз: какви *** стандарти, като това ние наследството от Комунизма и последвалата работа на бившите Партийни функционери и ДС, които си създадоха мутрите.Гоцев, бащата на мутрите, беше съветник на "Президента" Радев. Майстора, друг агент на ДС и досега му е такъв. Съветника му по корупцията излезе корумпиран. За какво става дума? Какъв Сорос?
12
31
 
8
 
! Отговори
Възмутен преди 3 години
Поредния комунист, изтррещял от мъка след разгромната победа на Господин Генерал Бойко Борисов над бесепето,очаква се в най-скоро време последователите на радефффф нищоправеца ветото да напълнят психиатрии,лудници и санаториуми
11
13
 
17
 
! Отговори
до до Долните преди 3 години
Соца беше преди повече от 30 години, а, щом майката е на 52, значи е почнала тъкмо към 1990та година. Няма значение де, това, което точно "соца" ни заложи, сега му берем плодовете - мутри, бизнесмени, изнасянето на пари, всичко това е продукт на БКП, ДС и тогавашния "елит" на държавата. И тъй-като българина винаги е по-и най, това му беше модела за подражание. Помислете сами, кои победиха на изобирите - мутра, комунисти, чалгар - точно олицетворение на Република България