Каролев: Няма да има нов парламент, а нови избори

До края на април трябва да се вкара планът за възстановяване
13 апр 2021 22:20, Нели Христова
96

Ще има ли кабинет, който да актуализира бюджета при необходимост?

Повечето анализатори предвиждат актуализация на бюджета, но това не е необходимо да се случи сега. Това каза за "Денят ON AIR" икономистът Владимир Каролев и добави: "Планиран е по-голям бюджетен дефицит".

По думите му е проблем, че се харчат пари от бюджета за губещи предприятия.

"Проблемът с българския бюджет е структурен. Според мен няма да има нов парламент, а нови избори, но в това няма нещо опасно. Най-много се страхуват от извънредни избори ГЕРБ и служебен кабинет, назначен от президента", посочи Каролев за Bulgaria ON AIR.

Според него някои хора са гласували заради ИМВ или Васил Божков.

"Може би постоянно правителство ще имаме в края на лятото или началото на есента", подчерта още събеседникът.

От думите му стана ясно още, че към днешна дата трябва да се вкара до края на април планът за възстановяване.

"От гледна точка на бизнеса - те се интересуват от условията за правене на бизнес, не толкова от парите от Европа. Една от класациите, които чуждестранните инвеститори гледат, касае корупцията. Не е достатъчен само ниският данък", обясни Каролев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
3
 
! Отговори
emigrant преди 3 години
Това дрънкало го слушам от началото на прехода,кажи речи 30 години!!Пълен всезнайко от умните и красивите,десните дето щяха да си назначът за Кмет на София,Маямата Галева, и дето сега ще ударят рамо на чалгаря,дето пък се е обзавел незнайно как и от къде с велики финансисти,като тоя бърборко в студиото!!Ей тъй да го е,ба ЕС дава некакви милиардчета за магистралки,за ЖП,проекти,но тва не е важно,важни са разни частници,дето си броят стотинките на работниците?!Пълен ***,въздух под налягане
71
0
 
3
 
! Отговори
Недоразбрал преди 3 години
Пак почнаха с мантрите и пичите масали,начело с всезнайковци като тоя псевдоикономист!!Борисов ще се страхува от служебно правителство?!Ами нали Грипена направи такова и Герджиков го оглави и се втурна да дири кирливи ризи,а на финалът едно нищо!Наистина подценявате Борисов и това е щото сте наследници на старите прости кому неги,дето бяха свикнали да си правят каквото им скимне и да им се случват нумерата!Борисов Е ЕВРОПЕЕЦ и действията му са съобразени със законите в БГ!!Да се страхува Грипен
70
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 75ПенсионерКато не искаш да си пиеш хапчетата, поне умирай по скоро, защото от такива недоразумения като тебе сме на това детедже!
69
0
 
1
 
! Отговори
Павителство ли !?!? преди 3 години
Проблемът е голям ! Уличният Долец е човек пр0зд, със самочувствие на селски тарикат.Останалите политически джибри са нещо като мимансът на изгорелия театър.....Така, че ни предстои да гледаме поредното политическо театро !
68
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ТАКА Е! 86: няма бай Дън да организира избори в България защото е зает със спявката при политик 1 - Путин! Напечено му е на бай Дън!
67
2
 
2
 
! Отговори
ТАКА Е! преди 3 години
Само че истинските избори у нас ще организира Байдън, а не Фигуранта. Всичко ще дойде с времето си.
66
4
 
2
 
! Отговори
комедиант такъв! преди 3 години
Боже, пази България ат такива!
65
2
 
2
 
! Отговори
Ибрикчиев преди 3 години
Каролкух може да направи поне едно добро нещо за народа в живота си - да иде във вторични суровини, да вземе парче релса и с нея - на Аспаруховия мост .
64
4
 
3
 
! Отговори
ББ преди 3 години
и кУрвололев...да си енича. по нашите земи не е ценност,да си крадец милионер,да си нечия *** за сребърници...а децата на българите да живеят и биват изнасяни като работна ръка...като роби в 21 век...а вие с къщи в банско...в барселона...Строг и Справедлив Съд...или Революция...живота ни е даден от Бог...айдуци да ни превръщат в роби в 21 Век е...минавате фашизма и комунизма взети заедно...невиждан цинизъм...Сваободен и Справедлив Свят...или Смърт!!!не признавам ваксаницаонните на ес комунисти
63
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименСтига си ми философствал кухи приказки,няколко човека ограбват България,делейки си порциите,а населението се хвърля от високите етажи,защото няма пари за хляб и ток,нито достойно заплащане на реалните ивалиди,а не на фалшивите в махалите!И не винаги личната изгода трябва да е водещата,а общото благо!
62
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Глу-пакът не разбира положението си. Той не знае, че е ***.Той е най-опасната личност, защото доводите му са ирационални и няма полза от действията му.С глупа-ка не може да се води разговор с доводи, той не ги разбира.Глу-пакът няма ясна представа за същността на понятията, той не разбира смисъла на думите, които използва.Когато Сун Дзъ казва, че във всяко действие трябва да се ръководиш от изгодата-това не важи за ***.Глупакът не разбира смисъла на природните и социални закони.
61
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има едно четиво 5-те закона на глупостта на Карло Чипола.Трябва да се изучава в гимназиалните класове.Глупавият човек може да извади всякакви доводи за своята правота, но за глупостта му се съди по ефекта от действията му, а те са вреда за околните и за самия Глу-пак.Според Чипола глупаците са константа в едно общество, но според мен свободното придвижване на работната ръка в ЕС доведе до зони с повишена концентрация на *** като нашата.
60
2
 
8
 
! Отговори
ББ преди 3 години
то шамани дал бог,"бизнесмени"не произвеждащи нищо... също,новите си направете компромиса и си направете Правителство,направете компромиси и се преборете да направите възможното да подкрепите Законноста,Социалните,Икономиката,Образованието...хората не са слепи...по-делата ще ви съдим...новите избори...ами те се надяват,че ще дадат още повече пари и ще спечелят...да ама не,ще принудите Българите да ви накажем...сегашната ситуация не е случайна...въпреки купуването и административният..
59
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ето ви едно видео, което е запо-дълъг период назад, но отидетекъм края за последните години,до 2020 г. Класацията е по брутенвътрешен продукт на човек от населениетои съвсем ясно ще придобиете представаза бойковата икономика и за другитеизточни членки на ес.https://youtube/watch?v=pAgpyVFTtUg
58
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименАбе стига си ми натискал минуси, аз гледах видеа,където те(Литва,Латвия,Естония) сами разказват за живота си там,той щял да ми каже! Даже имаше и емигрирали украинци, които също обясняваха как стоят нещата с работа,квартира,храна там,че живота е скъп и са бедни.
57
9
 
3
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 3 години
Нито отминалите избори, нито евентуални бъдещи в скоро време ще решат политическият проблем на българите. Нужна е радикална промяна на системата и елиминиране на досега кефещите се ***. Единственното добро дело, макар и лицемерно да е, което могат да направят сега овластените е да гласуват Неизбежен Закон за Защита на Българската Нация от посегателство на малцинствата към нейният суверинитет и етническо съществувание. Втората крачка- обявяване на незаконната република за несъстоятелна .
56
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименАми отвори си ги за последните години да видиш ясно,че не България, а Литва е първа по смъртност на глава на населението, освен това слушах и видеа от там,понеже говорят и руски помежду си с другите,а го разбирам
55
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"Аз не искам герберите да влизат в затвора или някой да ги преследва,мачка,ограбва или наранява..."Ти не искаш, ама аз пък искам!И не съм само аз!-----Това няма да доведе до нищо добро за България и населението, а само вреда и още трагедии,ако заменяте една хунта с още по-агресивна хунта и отново ще страдат хора,по-добре тогава изобщо да не ги сменяме!
54
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Давай данните за Литва Латвия и Естония и да сравняваме! Да не се червиш.....
53
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Аз не искам герберите да влизат в затвора или някой да ги преследва,мачка,ограбва или наранява..."Ти не искаш, ама аз пък искам!И не съм само аз!