Късмет, любов, пари... Какво да очаквате от звездите?

Седмичен хороскоп за периода 12 – 18 април
13 апр 2021 19:13, Иванка Гъркова
11
Късмет, любов, пари... Какво да очаквате от звездите?
Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Предлагаме седмичен хороскоп за периода 12 – 18 април, изготвен от астролога Петя Георгиева.
 
Овен
 
Началото на седмицата няма да е особено окуражаващо, но за щастие, след сряда ще успеете да възстановите обичайния си ритъм и да се придържате към предпочитания график. Причина за неприятности може да бъде собственият ви мързел, така че не пренебрегвайте задълженията си и не отлагайте текущите ангажименти за „по-късно“, ако сте в състояние да ги изпълните веднага. При оптимална организация на работата и времето силите ще ви стигнат за всичко, ще запазите стабилни приходите и статута си.
 
Телец
 
Събитията ще са динамични, често непредвидими и няма да разполагате с много време за почивка и размисъл. Приоритетната ви задача ще е да съхраните постигнатото, а не да реализирате някакъв забележим напредък. Не е препоръчително да стартирате нови проекти. Направете го, само ако обстоятелствата ви принуждават и отлагането би ви навредило. Проблемите няма да ви затруднят особено, но и влиянието ви ще е по-слабо от обикновено.

Близнаци
 
Придържайте се към обичайните си занимания, предпочитания и програма. Условията няма да са подходящи за смели и решителни действия, но ще са напълно подходящи за анализиране на постигнатото и трасиране пътя на следващите ви замисли. В сложни ситуации без никакво съмнение можете да следвате интуицията си. Ще ви подскаже как да реагирате, за да не си създадете неприятности и да не се лишите от удобствата, с които сте свикнали. Ще съумеете да докажете и скритите си таланти.

Рак
 
През първите няколко дни на седмицата събитията ще се развиват бавно, мудно, без всякаква логика. Във ваш интерес е да насрочите важните делови срещи през втората половина. И не търсете причините за случките, на които волно или неволно сте свидетели. Приемете ги такива, каквито са без излишни анализи и размишления и продължавайте напред. Не пропускайте заниманията със спорт. Организирайте си някакво кратко пътешествие с близките в почивните дни и не лишавайте от внимание любимия човек.
Какво да очаквате останалите в зодиака, вижте в материала на Tialoto.bg 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
МИР
1
0
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 3 години
abe kva lubov kvi pet leva