Русия започна военни учения в Черно море

Американски кораби пристигат днес и утре
14 апр 2021 14:28, Елка Василева
94
Русия започна военни учения в Черно море
Снимка: архив, БГНЕС

Руският черноморски флот започна учения в Черно море с използването на оръжие, предаде ТАСС.

Още по темата
В маневрите участват фрегата "Адмирал Макаров", ракетните кораби "Грайворон", "Вишни Волочок" и миночистачът "Иван Голубец".

По план корабите трябва да преодолеят заложените от възможен противник мини, след което да открият артилерийски огън по него, предаде БНР.

Днес и утре се очаква в акваторията на Черно море да навлязат и американските разрушители "Доналд Кук" и "Рузвелт".

Вчера руският заместник-министър на външните работи Сергей Рябков предупреди Съединените щати да стоят по-далеч от полуостров Крим и руското черноморско крайбрежие, като подчерта, че това е за тяхно добро.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
9
 
10
 
! Отговори
Angelos Basinas преди 3 години
Турция няма резрвни части за колела БМХ, той ми говори за Турски Кибер-Оръжия .?мУахахаха .Турците още превозват гаубиците си в Сирия с магарета , камили и коне .
55
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще има бой в главата на Руснака перфектно
54
3
 
5
 
! Отговори
до 58 преди 3 години
Явно си много алък или нещо друго.Когато влязоха норвежците в Курск не намериха нито документи, нито нещо друго което да дадат на хамериканците! Къде ли изчезна всичко?
53
10
 
6
 
! Отговори
Сплескан натовец преди 3 години
сбарваш краварския безродник навираш му една сайга дълбоко в гърлото и дърпаш спусъка и после от рамената нагоре нищо само пихтия ,така трябва да сторим съв всеки прозападен и антибългарски предателски скот!
52
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Арменския президент Саркисян каза за боевете с азерските войски при които руските ракети и кибер оръжия бяха неутрализирани от турските кибер оръжия,каза че нито една отбранителна ракета не можахме да изстреляме просто излезнаха от строя още на третия ден разбрахме че ще изгубим войната с азерите
51
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нищо не се споменава и за американските ядрени подводници в Черно Море.Че са там руснаците го знаят добре.Това което ги притеснява обаче е, че си нямат ни най-малка представа къде точно се намират.Току виж изникнали изневиделица до крайбрежието на украинския Крим!
50
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Капитан кук"Потопен в черно море ,ще се гмуркат руснаците и туристите да гледат кук и другия кораб на дъното ."Руснаците не можаха да се гмурнат да извадят Курск ..... та като чуят за гмуркане и морски съдове започващи с К и им се пълнят крачолите (щото си нямат памперси като американците).
49
5
 
19
 
! Отговори
До 53: преди 3 години
Я ми кажи къде мога да взема пари ако пиша за Русия!Аз се гъбаркам 5 години с елементарните *** на Козяк, барем да спечеля някой лев.Ако вие сте на абонамент към Козяк или Хамерика за България, това не значи, че като дразните хората с лицемерието си, ниско-интелигентните коментари и първичната си злоба към Русия, тези които не ви харесват са платени.А в най-общия случай вие сте потомци на партийни секретарчета и кариеристчета от соца, точно които разбиха и ограбиха България.
48
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дано да се изтрепят двете империи на злото
47
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Сплескан натовец"дойде ли руската армия на колене им падам за един калашник 74 една торба патрони и им докарвам цял камион с обилно надупчени натовски отпадъци!"А защо просто не отидеш в Украйна. Там хем търсят руски доброволци, хем ще се биеш срещу истински войници подкрепяни от НАТО.Или между оглушителното люпене на семки, тънките канали по кабеларката, и масата зарината с неизмити чинии, чаши фасове, и талончета от Еврофутбол и лотарията на Черепа, не "ти остава време"?
46
6
 
5
 
! Отговори
Gogo преди 3 години
До Nikos PetrosНе е хиперзвукова, а е свръхзвукова само, иначе е доста по-бърза и добра от Томахоук
45
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички моряци от Доналд Кук са с двойни памперси и са си взели лекарствата за ПТСР и чакат с нетърпение да бъдат обръснати от руски самолет.
44
6
 
8
 
! Отговори
Сплескан натовец преди 3 години
дойде ли руската армия на колене им падам за един калашник 74 една торба патрони и им докарвам цял камион с обилно надупчени натовски отпадъци!В натовската каска от упор цял пълнител на пихтия ше ги направя всички натовци и петата им колона!Малко да се отсрамим все пак неудобно е да не си изчистиш къщата когто ти дойдат гости!
43
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А боко ще изкара и размаха чертежите на новите ф16 блок 70 на русите и те... Беж да ги няма от черно море... Ахахайахахаха
42
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нека заповядат Русия и в Бургас. Вън НАТО поробителите от бг.
41
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледайте докато е време. Другата седмица се очаква и самолетоносачът Адмирал Кузнецов, който ще пусне гъста черна димна завеса.
40
12
 
8
 
! Отговори
Nikos Petros преди 3 години
''КАЛИБР''---Е УЛТРА-МОДЕРНА, И НАЙ-ВАЖНОТО :: ХИПЕР-ЗВУКОВА МОДЕРНА РАКЕТА !ТОЕСТ, САМОЛЕТОНОСАЧА НЕ МОЖЕ ДА Я ''ГРЪМНЕ' И ЗАСТРЕЛЯ'' -- СЪС КАРТЕЧНИЦИТЕ СИ НА НЕГО .
39
12
 
10
 
! Отговори
Nikos Petros преди 3 години
РОССИЯ ИМА ОГНЕВАТА МОЩ И БРОЙ ''КАЛИБРИ''==РАКЕТИ, СЪЗАДДЕНИ СПЕЦИАЛНО ЗА САМОЛЕТОНОСАЧИ !!РОССИЯ ИМА ОГНЕВА СИЛА И БРОЙКА---ЗА ДА РАЗРУШИ 1000 САМОЛЕТОНОСАЧА.САМО С РАКЕТИ ''КАЛИБЪР'' !''КАЛИБЪР'' Е МОДЕРЕН АНАЛОГ НА ТОМАХОУК- КРИЛАТА РАКЕТА НА САЩ .ЗА СВЕДЕНИЕ--ДНЕС АРМИЯТА НА Р.Ф. ПРИТЕЖАВА МИНИММ 2000 (ДВЕ ХИЛЯДИ) РАКЕКИ КАЛИБЪР !ЗА 1 САМОЛЕТОНОСАЧ СА НУЖНИ САМО ДВА БРОЯ КАЛИБЪР !
38
3
 
9
 
! Отговори
руското езеро преди 3 години
Черно море!
37
1
 
14
 
! Отговори
трета световна? преди 3 години
въоръжени са до зъби и двете велики сили! Невъзможно е!