Жена почина в Австралия четири дни след ваксинация

Ваксината е била на AstraZeneca
16 апр 2021 18:00, Петя Славова
56
Жена почина в Австралия четири дни след ваксинация
Снимка: Bloomberg L.P.

Австралия съобщи днес за първия си смъртен случай от кръвни съсиреци, "вероятно" свързани с ваксината срещу Ковид-19 на компанията AstraZeneca, предаде Ройтерс.

Още по темата

Австралийският лекарствен регулатор каза, че специализирано разследване е установило, че смъртта на 48-годишна жена в щата Нов Южен Уелс вероятно има връзка с ваксинацията.

"След като липсва друга причина за клиничния синдром, групата за разследване на безопасността на ваксините смята, че в този случай би трябвало да се допусне причинно-следствена връзка с ваксинацията", заяви агенцията. Според нея това е трети случай на редки кръвни съсиреци, свързани с ваксината в Австралия, като другите двама човека успешно са се възстановили.

Жената е починала четири дни след ваксинацията. Нейното състояние е било усложнено от предхождащи здравословни проблеми, включително диабет, както и някои нетипични симптоми, каза регулаторната агенция, пише "Монитор".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ле-ле какво съвпадение! Щом е СЛЕД, значи е ОТ ваксината.
20
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В България потвърдените досега случаи са 5,55% от населението. Има държави с над 14%. Има държави, в които спряха вируса или успешно го ограничават, а са с огромно население като Китай, Япония, Виетнам и др., които рязко намаляват процента в света. И т.н., но в България са досега 5,55%. Хайде пак смятайте.
19
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Ваксината също не развива траен имунитет срещу вируса!"Вярно е, само че след 9 месеца или 1 година ще има ново поколение ваксини за новите щамове, а за иРНК и аденувирусните ваксини ще се знае много повече и ще бъдат направени по-безопасни. Например редките опасни странични ефекти ще могат да бъдат лекувани или избегнати на база рискови/генетични фактори или каквато там се окаже причината да се случват.
18
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Coronavirus Cases:140,063,831(от които поне 1/3 са фалшиво позитивни, но и не всички болни се тестват, така че броим го)
17
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В България оздравялите са 78,5%, от заразените при условие, че много малък процент от най-възрастните са се заразили. Правете си сметката!
16
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Щом за една година зарази по-малко от 2% от населението"3 милиона починали, 1% леталитет прави 300 милиона преболедували, което са 4% от населението, не 2%. При 2% леталитет имаш 600 милиона преболедували, или 8%. Освен това, ако си въобразяваш, че светът ще продължи да я кара така, както последната година, с локдауни и препълнени болници, жестоко се лъжеш.
15
2
 
8
 
! Отговори
От народа преди 3 години
Ето един показен начин как се печелят пари. Ваксината 70-80 процента. Здрави, прави, няма значение. Трябва всички да са болни. Пък кой оцелее... На случаен принцип...58938
14
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ДжоИ сега какво?Не можа да си продадеш ваксините и няма да има премия ли?Язък.Освен политически и руски тр0лове, вече има и корпоративни като тебе.
13
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 8Предвид многото заболели от ковид след ваксинация, рискът не е едното ИЛИ другото, а едното И другото.
12
7
 
12
 
! Отговори
Джо преди 3 години
Вече унищожихте репутацията на АстраЗенека, не е нужно от повече статии, доре се справихте. Сега напишете за редките смъртите след Пфайзер и Модерна... о забравих, че те са си платили за медийно прикриване
11
10
 
4
 
! Отговори
Аха преди 3 години
Иначе щеше да живее вечно !
10
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом за една година зарази по-малко от 2% от населението, значи ще зарази 70% за 35 години. Дотогава по план ще са наболи 80% - 90% от населението по два пъти годишно - да го пишем 50 "ваксинации". Малко се опасявам, че рисковете десетократно ще превишат "ползите"
9
1
 
7
 
! Отговори
до анонимен преди 3 години
кое редуцира населението повече - ваксина с 0,0001%-0,0004% смъртност, или вирус с 1%-2%, който има потенциал да зарази 70% от населението и повечето преболедували не развиват траен имунитет след преболедуване.----------Ваксината също не развива траен имунитет срещу вируса!При Астра е 9-10 месеца, а Файзер една година(?!).От Файзе не изключват, че ще е необходима трета доза, след 6до 12 месеца след двете дози.Pfizer CEO says third vaccine dose will 'likely be needed within six to 12 months'
8
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя математика отдолу съм сигурен че на две магарета сено не мож да раздели, ам другите глупави, той умник!
7
4
 
20
 
! Отговори
Тъй тъй преди 3 години
А тука масова фашистка пропаганда да се ваксинират тези с болестите, щото били най-рисковата група за вируса. И да си набия зорлем ваксината и да си предизвикам със собственоръчен подпис евтаназията? Ми нема да стане. Ако ще и вероятност 1 на милион, ама когато е за теб процентите са 100.
6
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аман от ***, които не могат да сметнат кое редуцира населението повече - ваксина с 0,0001%-0,0004% смъртност, или вирус с 1%-2%, който има потенциал да зарази 70% от населението и повечето преболедували не развиват траен имунитет след преболедуване.Математиката е много трудно нещо.
5
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А без ваксината можеше да си поживее още. Колко още трябва да умрат, за да се съгласите, че това е измислено за редуциране на населението. Тук 1, там 2-*** и то взело, че станало няколко десетки милиони по света.
4
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нашия щаб не съобщаваше колко хора са починали след ваксина, ама нали на герберската депутатска майка ще и секне далаверата. На никой не му пукаше за хората, а само за личния интерес.
3
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Коя полза бре, да умреш от експериментална ваксина срещу вирус, който е смъртоносен единствено за много стари и много болни? Къде е "ползата" да си слагаш неработещи, нетествани, вредни смъртоносни ваксини против грип?
2
2
 
16
 
! Отговори
Нане преди 3 години
А тука нашият толуп, здравния в оставка рече днес,че няма ни един такъв случай...***, що ли ич не му вервам...Кат го рече и се изчерви...